Отговори
# 360
Добро утро, мами!  Hug
Днес времето изглежда ще бъде подходящо за скиторене, та за това след час отиваме към зоологическата градина, че само там още не съм си разхождала шкамбето  Joy
Прекрасен ден ви желая!!!  Grinning

# 361
Добро утро на всички.
Момичета, тези от вас, които са обикаляли магазините за колички, имате ли някаквя информация за тези?На тази например влиза ли в цената коша за новородено или е отделно?Някой да има повече информация?
 http://www.kasidabg.com/transport-transpurple-mutsy.html

# 362
Добро утро и от мен. Аз сутринта станах в 7ч. понеже трябваше да давам стерилна урина, пратих мъжът ми да я занесе, а той като се върна ми донесе  баничка  и боза. След като се наядох към 8ч. пак си легнах и се събудих преди малко.

Относно до кога трябва да се ходи при АГ-то, аз миналата бременност ходих някъде до към края на седмия месец, след това лекарката ми даде картона и ми каза да си търся къде да раждам. За болничния не мога да се сетя как и кой ми го издаде, но май пак тя ми го издаде и мъжът ми ходи да го вземе.
Сега пак така смятам да направя, ще отида да си взема картона по-рано /за да съм подготвена/, а когато стане време за болничния ще отида да си го взема и него.
А при АГ при, който ще раждам ще продължавам да си ходя на две седмици. Много ми се иска в началото на 9-тия месец да родя и да избегна най-трудното накрая. Разбира се стига бебето да е порастнало достатъчно и да се е развило добре.

Днес времето ще е хубаво, затова сега ще си ударя един душ и ще се приготвя за целодневна разходка. За жалост мъжът ми е на погребение днес на дядо си, но ani_di ми даде идея след това да го накарам да се разходим до зоологическта градина хем да се разсея малко. Малката още спи така че обеден сън няма да има и цял ден ще сме навън.
Хубав ден ви пожелавам

# 363
Добро утро ит от мен.Аз съм в Кърджали малко на гости Simple Smile
АЗ съм Елмаз Сали във Фейсбука,на някои съм пратила покани да не ме отхвърлят.Днес времето е страхотно след малко излизам с малкия на разходка.
Лек ден от мен! Hug

# 364
Добро утро момичета,
Честита пролет и от мен, днес е моят ден и се радвам на слънцето навън.
Получих си бременелската дънкова пола от Конти. Малко съм като бъчвичка, но като улегне ще е друго, пък и ми стана, това е по-важното. Има даже мегдан за дебелеене още.
Дойдоха ми още 3 неща от Некст, но не съм много очарована, само обущенцата са супер сладки. Ще ги снемам и кача в албума.

За ходенето на ЖК, по смътен спомен мисля че след като ми издадоха документите отидох в Правителствена и там продължавах да ходя когато ме викнат, при АГ май не ходех вече. Но доки ще ви каже,.

Иначе ходя в месеца 1 път, последния път ми мериха корема с много странни железни неща, вероятно установявах али ми е тесен таза и т.н Това при новата АГ, предната само с метърчето, едно кръвно и кг. Ехограф когато реши. Но на 25 март съм пак при новата и каза, че ще си ме гледа пак основно. Пък и да каже за въпросните чревни сенки, които ми спомена предния път, и за което не намерих никаква инфо в нета.

След малко излизаме в парка и ще се радваме на времето, най-сетне.

Прекрасен ден от мен!!!!!

# 365
  • Варна
Добро утро на всички.
Момичета, тези от вас, които са обикаляли магазините за колички, имате ли някаквя информация за тези?На тази например влиза ли в цената коша за новородено или е отделно?Някой да има повече информация?
 http://www.kasidabg.com/transport-transpurple-mutsy.html
СВсичко се купува орделно. Общо взето можеш да си направиш количката ти самата, дали да е с помпащи или непомпащи гуми, с една спица или с няколко и т.н. и всяко нещо си има отделна цена. Това, което аз гледах е с летен кош, с една спица и помпащи гуми - 1020 лв.

# 366
Честита пролет момичета, времето е страхотно само дето мен ме мързи та ме боли. Малката нещо се е ракиселила и тя, добре че днес сме в провинцията при нашите и майка се занимава с капризите!
След малко ще трябва да се размърдам и да излезем малко, че не ми се изпуска времето. Хубав ден ви желая.  Hug

# 367
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
Аз се събудих към 8 , ама си полежах до преди малко  Whistling
За АГ-то и аз ходя на 1 месец , на частни прегледи не ходя

Пепси, а защо ще прекъсваш ходенето при ЖК? Аз незнам всъщност до кога се ходи  newsm78 докато родиш, или като ти издадат 45-дневния . Ама няма да е до тогава де, би трябвало да продължават да следат .
Аз ще раждам при друг лекар и ще започна да ходя при него след като ми издадат 45-дневния. Но ако ме викат на ЖК , ще си ходя и там. То май едното си е отделно от другото  newsm78
Раждалите да се изкажат и да внесат малко яснота   bouquet
П.П мале колко объркано съм писала

През първата бременност нямах определен доктор при който да раждам и си ходих на най-обикновена ЖК.Доколкото си спомням осмия месец ходех по два пъти в месеца, като влязох в деветия, ходих всяка седмица,а като почнах да преносвам - всеки ден. Нищо особено - слушаха само тоновете. Като мина малко повече от една седмица след термина акушерката ми даде картона и ме насочи вече да ходя в болницата, в която съм решила да раждам. И там вече ме оставиха под наблюдение. Болничен не съм вземала, защото бях студентка и незнам как стои въпроса. newsm78
При тази бременност обаче съм решила при кой доктор ще раждам / ама той още незнае/  Joy . Та при него съм сега на 25 и ще ми каже как ще се процедира.
Дано съм била от полза за някой!  Hug

# 368
Здравейте и от мен! Днес денят е прекрасен, но аз ще излизам по-късно следобед.

Добро утро и от мен!
Валя честито ти рокличка а мьжьт кога се прибира?.....
Ами........ Mr. Green там е работата, че не се знае- когато се решихме да направим сватба все пак, смятахме, че ще си дойде в началото на Април. После обаче се получи забавяне при тях и уж беше 15 Април, а сега- наистина не знам дали ще успее да се прибере (сватбата е на 24.04). Всички стискаме палци да стане Crazy А на мен сватба не ми се отменя, затова ако трябва ще сменим младоженеца Joy

А на ЖК от този месец ходя веднъж на 3 седмици. Не ми е много ясно наистина кога най-късно трябва да си избера лекар, при който ще раждам и при него ли се ходи на консултации накрая newsm78

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 12:40 от valq_

# 369
  • София

А на ЖК от този месец ходя веднъж на 3 седмици. Не ми е много ясно наистина кога най-късно трябва да си избера лекар, при който ще раждам и при него ли се ходи на консултации накрая newsm78
Може да не си избираш лекар, просто като дойде времето , отиваш в болницата и който ти се падне! Избора на лекар е винаги свързан с пари.... , ако не ти се дават ... просто наслука... аз така отидох първия път и несъжалявам!  Peace

# 370
Привет и от мен,сигурно всички сте по разходки в този хубав ден, аз нямам настроение.Сутринта бяхме при доки за редовен преглед и се оплаках от борките в кръста и в срамната кост.Тя ми каза, че това са контракции и ми говори 20 мин. колко много трябва да се пазя, а на мен малко ми трябва да почна да се панирам. Не мога да си обясня какви са тези контракции, като корема и матката не му стягат, питах я да не е свързано с разширение на таза, тя каза, че не било от тона, това ставало към 8 месец и да пия магнерич и спазмалгон. Направо ми се реве, толкова се уплаших.Сори, че Ви занимавам с такива глупост в хубави ден, но трябваше да споделя

# 371
Иветка аз наскоро също бях писала че имам адски болки в кръста и ходих при моя лекар за консултация,както и при личния ми и двамата казаха че е от разтягането на таза и нищо ни може да се направи.Иначе съм си все така.Даже някой път ми се случва да не мога да стана от леглото.Досега чистих и сега пак се почнаха болките.Незнам не ми се вярва да са контракции.И при мен няма втвърдяване на корема.

# 372
svetli25 и аз не мисля, че са контракции, но знаеш ли,ще гледам повече полягвам, но все още ходя на работа, въпреки, че работата ми е седнала по цял ден, но това пътуване с градски транспорт..........Започва да ми писва само да се притеснявам, моля се на господ всичко да е наред и да ни пази

# 373
  • Оранжевата стая
ООоо, Иветка - я вземи и второ мнение от някой- Така на хавая що да пиеш лекарства

# 374
ivetka79 , моите болки (които като че ли изчезнаха, да чукна на дърво) бяха все едно в срамната кост, имах чувството че съм като натъртена отдолу, но при покой не ги усещах, по- скоро при определени движения, сякаш по този начин разтягам нещо (примерно ако се опитам права да си обуя панталон или ако се превъртам в леглото). Мисля че ако бяха контракции нямаше да влияят от това дали се раздвижва тази област или не. Аз нямах болки в кръста. Да не би заради болките в кръста да е имала предвид да не би да са контракции? Днес например не съм сядала на компютъра и ходих поне 3 часа и там нямам оплаквания, според мене при беше от заседяване, натежаване на матката и разтягане на връзките.
Спазмалгона е подобен на аналгина и май не е добре да се пие от бременни. Виж магнезий и на мен ми изписаха, обаче кардиоложка, заради сърцебиене (но горните болки ми бяха отшумели още преди да започна да го пия, т.е. мисля че не са били контракции).
По повод магнезия да ви попитам - докога се пие - на мен каридоложката не ми е отбелязала нищо, чувала съм че май в началото на 9 месец било добре да спре понеже трябвало да не толкова отпусната матката, за да се премине към нотмално раждане? Ще питам и гинеколога но чак в началото на другия месец  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт