Отговори
# 390
Днес явно всички за изморени от разходки и затова никой не пише!  Laughing
За магнезия аз пия 2х1
За консултациите - аз ходя 1 път месечно. Мисля, че чак в 9-тия ще почне да ме вика по-често.
За Мутцито - много ми хареса като я гледах в нета, но на живо идва малко височка и наистина е тежичка. Хубавото е, че може да си комбинираш цветове и кошове както си поискаш (стига да са Мутци де)  Laughing
Ние май окончателно се спряхме на Лолата  newsm78 пак ще гледаме, но засега е тя.
За стриите - аз се мажа (когато се сетя, за съжаление  Embarassed ) с Чико, но не знам защо си мисля, че ако ще и от 100 лв мазило да си взема и по 10 пъти на ден да се мажа, ако кожата е предразположена - спасение няма.
За болките в срамната кост - в началото ме болеше ужасно много. АГ-то каза, че най-вероятно е от разтягането. Сега вече не ме боли.

# 391
Мама Дона на Чико не мирише на нищо.... та май пак ще се върна на Чикото, макар и скъпо ... [/i]
Ами, няма как, иначе после стриите нямат оправяне. Аз мислех, че ще удържа до по-големите месеци само с лосион за тяло, но явно не става Thinking ще пробвам. А някой, който е ползвал Мустела- тя дали мирише на нещо?

MaYa_, искаш ли да сменя името на 1 стр. (5 мин. се чудих, дали си там или не Grinning)

Сега разглеждам дрешки в сайта на Некст- ..... искам да купувам, да купуваааам Mr. Green Но като не съм сигурна в пола??
В тази връзка един много тъп въпрос- вие чорапи за бебето купувате ли? Предполагам да, ама все пак да питам Thinking
Редактирам се: видях в списъка в пощата чорапи и терлички Blush Grinning

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 23:15 от valq_

# 392
аз пък не се мажа с нищо... и нямам стрии, освен една на лявата гърда Simple Smile това вече съм го казвала... а не е като да нямам стари стрии... мосля, че на коремчето ще ми се появят една-две... ще я видим тази работа Simple Smile

Аз пак гледах колички онлайн... спретнах една таблица... излезе ми, че ако купя Чиполино Перфекта заедно със столче за кола и дъждобран и комарник (все неща, дето искам да имам) излиза 600 лв....

И сега почва сравнението, защото мислех, че това е най-евтиния вариант... е.. излезе не точно така -

Джордани 3х8 (БОНУС - кош за новородено и функция ЛЮЛЕЕНЕ) = 699 лв за цвят, който ме устройва / само не намерих колко тежи тая количка...
Х-Лендър XV ТЕЖИ 9,5 кг с коша и ИЗЛИЗА 620 ЛВ...!!!!!!!!!!!!!  само дето е с помпащи се гуми, пък мен май не ме кефи... ама идва с държач на чаша, материите са 1000 пъти по-добри от на Чиполино...

някой има ли отзиви и мнения за тази количка?? http://www.kasidabg.com/x-lander-xv-green.html

# 393
Пепси и аз си поръчах доста неща от конти.Всичко ми е добре като размер с изключение на едни дънки.Иначе доставката ми излезе 6.60лв. с фирма Лео.

# 394
valq_, да, смени го   bouquet незнам защо реших да го променя. Аз днес будувам  Confused За първи път през живота си получих киселини (даже не съм и на 100% сигурна, че е това, като не знам какво са) и искрено съчувствам на всички вас, които по принцип си имате проблеми с тях. Сега ще търся да чета какво бяхте писали за тях, че се сещам, че на дълго и широко ги обсъждахте.

# 395
Добро утро сладуранки!Айде кафето е  от мен тази сутрун!! Hug

# 396
аз пък не се мажа с нищо... и нямам стрии, освен една на лявата гърда Simple Smile това вече съм го казвала... а не е като да нямам стари стрии... мосля, че на коремчето ще ми се появят една-две... ще я видим тази работа Simple Smile

Аз пак гледах колички онлайн... спретнах една таблица... излезе ми, че ако купя Чиполино Перфекта заедно със столче за кола и дъждобран и комарник (все неща, дето искам да имам) излиза 600 лв....

И сега почва сравнението, защото мислех, че това е най-евтиния вариант... е.. излезе не точно така -

Джордани 3х8 (БОНУС - кош за новородено и функция ЛЮЛЕЕНЕ) = 699 лв за цвят, който ме устройва / само не намерих колко тежи тая количка...
Х-Лендър XV ТЕЖИ 9,5 кг с коша и ИЗЛИЗА 620 ЛВ...!!!!!!!!!!!!!  само дето е с помпащи се гуми, пък мен май не ме кефи... ама идва с държач на чаша, материите са 1000 пъти по-добри от на Чиполино...

някой има ли отзиви и мнения за тази количка?? http://www.kasidabg.com/x-lander-xv-green.html
XV не е с помпащи гуми, помпащите гуми са опция, стандартно е със силиконови. Giordanito 3Per8 количката с летен кош е 9.5 kg. Още по евитно е Nurse (Jane) цялото 3 в 1 с чанта и дъждобран е 630-670 лв.

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 07:31 от Durango

# 397
Добро утро и от мен.Малкия тази сутрин ме събуди с АМ,нямаше как трябваше да стана Simple Smile

# 398
  • Варна
Добро утро!
И аз съм будна от 6ч., няма събота, няма неделя, все едно за работа ще ставам.  ooooh!

# 399
Добро утро и от мен!И ние станахме в 7.00 и се стягаме за разходки:)

# 400
  • Варна
Добро утро! Hug
И аз в отбора на ранобудните, но не по желание... днес съм работна.
Вчера се отдадохме на почивка и разходки - беше прекрасен ден!  Flutter
Отидохме и до няколко бебешки магазина. Бебчо се сдоби с лигавничета за всеки ден от седмицата.  Heart Eyes
А предния ден обикаляхме уж за бюро за компютъра, който мислим да местим от спалнята в хола и купихме хавлийка за баня за бебока.  Heart Eyes
Та започнахме и ние малко по малко с полупките.  Party
Утре ще кача снимки в албумчето.

По обсъжданите въпроси:
Стрии още нямам,като изключим старите такива. Мажа се все още само с моя лосион за тяло. Имам и на Икаров, но съм го ползвала 2-3 пъти, заради миризмата.
Болки също нямам, нито в срамната кост, нито в кръста, нито другаде, Слава Богу.
Пия си Нутримага 2 по 1 и се чувствам добре, няма я тази отпадналост, за която говори Елиска.
Още не сме се спяли окончателно на количка...  Rolling Eyes

Натали, приятна разходка!
На всички усмихат и слънчев ден от мен!  Hug

# 401
Аз будувам от около 4 месеца вече. Не само ставам в 6, но и се будя непрестанно през нощта. Класика при мен е да се ококоря в два и да седя така до 6. После дремуцам докато дойде време за ставане  Crossing Arms Не знам, тренирам за после ли, самоизтезавам ли се...

Вчера се разбихме от игри навън и разходки. Днес ще е същото Simple Smile Ще идем до Борисовата за едни благотворителни снимки и после не знам. На където ни отвее вятърът.

# 402
Добро утро  Hug
Да се похваля и аз от днес съм в седми месец  smile3503 , някой от вас ще влизат в осмия, направо юни се задава много бързо  Whistling newsm32 smile3541 1crib
П.С. Днес е моят ден от месец март  newsm10

# 403
Голямо мъртвило е днес в темичката ни.  Mr. Green
Да не ви излъжа, но Transporter-а май няма напълно легнало положение на летния кош. В "Биберон" ми обясняваха надълго и на широко, Slider-a има, но пък цената е....  ooooh!
Днес си намерих трикотажен колан, за над панталона, беше последния и е зелен, важното е да ми върши работа. Бебчо не остана и той без покупка, изкуших се и купих едни бибки на Tommee Tippee, идва ми да ги отворя и да ги засмуча аз, толкова са сладки.  Crazy
Alexova, поръчах си и аз пола от Conti. Бях им писала за размерите и ми отговориха, че от този модел, който съм си харесала имат само една бройка, да видим дали ще имам късмет. А и аз бях забравила, че имам едни джинси от тях, които са ми малко големички (XL), полата е L и трябва да ми е ок. Колко ти излезе доставката и с коя куриерска фирма?

Добро утро и от мен, днес и ние сме ранобудни.
детето ни събуди с болки в краката, при нея редовно има такива при рязка смяна на времето и правих масажи рано рано.
Вчера наистина всички сме били навън по задачки и покупки, разходки. 2 странички има нема сме изписали.
Днес навярно ще е същото, затова утре ще  си наваксаме Joy

Пепси, Кой модел си хареса ти, дай линкче, моята е тъмен деним, отзад с едни светли джобове от светъл такъв и цепки отстрани. Аз се пъхнах в М, даже ми е леко широчка. Но ми хареса, поне и цената, иначе са около 50 кинта, а за 2 месеца няма смисъл да се набутвам.
Получих го с Лео Експрес, 6.12 струва доставката с наложения платеж.

# 404
Добро утро!
Разписвам се рано, че след малко и ние излизаме навън.
Само да кажа, че вчера не се стърпях и купих памперси, мокри кърпи и разни подобни. Май е рано още точно за такива нещо, но не мога да се сдържам.

Общи условия

Активация на акаунт