Отговори
# 255
Искам да попитам тези от вас, които си пазаруват от този сайт АСДА - какъв им е адресът и колко им е доставката до БГ. Че аз порових и намерих един - Асда директ, но не намерих нищо за доставки извън UK. А ми се стори, че имат доста евтини нещица Simple Smile

# 256
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЖЕЛЯ! Бъди здрава, щастлива, обичана и късметлийка!

Пепси, аз пратих сутринта мъжо до ДСК, така че и от мен може да чакаш паричките. Всъщност основните ми неща от Асда са изчерпани и сега ще трябва пак да се поръчва Crazy Но ще видим все пак дали няма да се класираме за тези прословути намаления, че ми казаха, че всъщност почти винаги можело да се набавят неща от 0 - 3 м., защото те най - се застоявали, а стигали до - 80 %.

Танче и аз се чудих за Софи, защо не се е появявала скоро. Дано се обади вече, да не я мислим.

Да се похваля, че вчера ми преведоха парите от болничния, който е от 01.02., но с около 100 лв. по - малко от това, което показва нашата екселска таблица и така и не можах да разбера защо newsm78

Алексова, стискам палци и аз Peace

Февруари е с по-малко работни дни, но пък чак със 100 лв... Пък и е нормално да намаляват следващите суми, защото се изчисляват 80% от последните 6 м...Аз чакам тези дни да ми преведат за останалите дни то февруари и ще видя.
При вас отварят ли се справките на Нои?

# 257
Ulla  Hug
 Февруари и януари са с еднакъв брой работни дни - 20. Ула, ти провери ли в нои базата ти на изчисление. От там можеш да разбереш защо има разминаване. Това първия ти болнични ли е или е продължение

П.С. Аз отварям справките от НОИ

# 258
Искам да попитам тези от вас, които си пазаруват от този сайт АСДА - какъв им е адресът и колко им е доставката до БГ. Че аз порових и намерих един - Асда директ, но не намерих нищо за доставки извън UK. А ми се стори, че имат доста евтини нещица Simple Smile

Пазарува се чрез доставчик, скоро писах пак по въпроса. Пепси поръчва чрез Гъб Ко, но има още варианти, виж в темата На пазар, пазаруване от ЮК, изброени са им условията.
Повечето имат 7-8% комисион върху сумата от поръчката+ 1.2 лири на кг до БГ, ако има такса доставка до техния офис в Юк се добавя също.

# 259
Сега ще разгледам по-подробно. Благодаря за инфото Simple Smile

# 260
Аз знам за броя дни и го имам предвид при пресмятането. На мен това ми е първия болничен и не трябва да е намаляващ, защото предходните месеци съм осигурявана на максимума. Не съм си проверявала базата в НОИ, честно казано не съм се сетила, но ще го направя, за да не се чудя всеки път.

# 261
  • по света и у нас
Честит рожден ден на мама Желя!Желая ти много здраве,щастие и здраво бебче юни месец!

# 262
Честито на Жея и от мен  Hug  nbirthday

За НЕбоядисването на яйцата  smile3532 Как изобщо надавате ухо на такова нещо  Joy

За присъствието на мъжа и "кървищата и мъките"  Joy
Момичета нали не си представяте легени с кръв, кански болки и мъжо между краката си????  Joy
Анестезията се слага на 5 см разкритие - болките до тогава са съвсем поносими, като от разтройство примерно, нищо повече.
От там нататък, незнам кой какво ви е говорил, но болка няма  Laughing
Мъжа, ако реши да присъства, седи до главата ви. Кръв има малко, но неговата задача е да ви държи ръката и да ви гледа в очите, не между краката.
Някъде бях чела и за загадъчност...у нас такова животно нЕма. Залагаме на яснотата, че ако заложим на загадъчноста, Утиде коня у рЯката да гони вечно загадъчните чужди булки  Joy

Аз да питам мислили ли сте за люлки и какви?

# 263
добро утро .........тумбаци !!!
Честит рожден ден newsm38  ura  Party Time на мама Желя!Желая  много здраве,щастие,късмет  и здраво бебче юни месец!!!

За Великден  - това с яйцата е поредната простотия! Crossing Arms
За раждането  - категорично НЕ !Иска , не иска  няма място там  Naughty
За името - защо да не се казва ...........каквото е писано това ще е ..........Дай Боже безпроблемно ,бързо и лесно раждане на здрави бебчета за всички ни!!!
Радвам се за вашите покупки и с кеф ги разглеждам - аз още нищо не съм купила заради тези пусти финанси .Надявам се до края на месец да изчистим всички задължения и да се отдам и аз на покупки ,то ще бъдат малко ,защото много ще ми дадат ,а и от каката имам - така че ми остават комплект за изписване ,пелена  -2 бр.коритце козметика и количка .

Виждам ,че обсъждате личните лекари  та имам едно питане : Някой чувал ли е за тези пречистени ваксини ?В Торакс за 20лв на месец ти водят консултациите и имунизират децата с тях  Thinking това дали е така ......?

уффффффффф аз тези дни съм малко депресирана - но не знам защо? newsm78

Във ФВ съм  Калина Тончева

лек и успешен ден ви желая !!!

# 264
  • София
 Joy ˙·٠ sorceress٠·˙ много се смях с поста ти

Ама и аз да кажа , като раждала 2 пъти за кръвта съм съвсм съгласна . Бях много изненадана как раждането няма нищо общо с това по филмите, нито бебето е цялото в кръв, нито плаче с все сила. То вярно че при всеки е ралично, но............

а каква люлка имаш в предвид? Ние имаме такава http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=2520 и такава http://mal4o.com/product_info.php/products_id/715

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 11:15 от Tanija

# 265
Привет и от мен!

Усмихнат ден на всички Hug

# 266
mama jeia  nbirthday ! Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, разбирателство, любов и още дълги години да празнуваш рождения си ден заедно с деца, внуци,  правнуци, а защо не и с праправнуци!

# 267

Аз да питам мислили ли сте за люлки и какви?

Какви люлки ?Дай линк към нещо за да видим....Че аз имам една градинска, с навесче, вкъщи я ползвахме, но слез 6 м, като почна да седи. Има и разни щезлонги, тип люлки, на фишер прайз например?

# 268
Здравейте и от мен  Simple Smile

Мама Желя,  newsm59  newsm38, много здраве, щастие, успехи, любов и най-хубавия подарък през юни   bouquet

# 269
Tanija душо, как да не се смееш, половината майки (родили) се изкарват героини щот се били мъчили незнам колко часа.
Другата половина, дето още не са раждали си представят гърчове, кървища и ааадски болки в предсмъртна агония  Joy
Бабите и те си нямат друга работа и само повтарят "Лесно майка не се става" Е става АЗ да ви кажа... Joy
Аман значи... Joy В 21 век, айде малко по-позитивно...

Алексова ето такава имам предвид
На Фишер прайз са супер, ама толкова пари за лщлка ми е малко тъпо да дам...

Общи условия

Активация на акаунт