Отговори
# 405
Kaк да е рано. Аз чакам нашия неделен пазар, за да направя същото. Ще си взема нужните пакети, за да си направя чантата. В седми месец съм все пак. Време е, пък и аз обичам да съм подготвена за всичко.

# 406
Лулу памперси откьде купуваш?Нали знаеш,че в МЕТРО са най-изгодни цените както и на адаптираните млека.

# 407
Момичета,

нещата ни от НЕКСТ са получени на англ. адрес на посредника.

Вижте какво пишат и моля девойките от Варна да кажат на кой адрес да пусна пратката. Щом получа калкулацията ще ви пиша пак за да се организирате да съберете паричките, ако получателя няма налични за да плати на куриера.

Има недоставени артикули, сега ги пускам като кодове, ще изчистя табличката и като получа калкулацията ще впиша всичко

За Варна:
Във вторник
(23.03) ще пътува за България. След претегляне на пратката ще получите
допълнителна информация с точната стойност поръчката. Очаква се да
пристигнае в края на седмицата и началото на следващата да бъдат на адрес
за получаване.

Още от сега можете да уточните предпочитан от вас начин на плащане (по
банков път или с наложен платеж) и адрес за получаване (най-удобен за вас
офис на Еконт или на посочен от вас адрес).

Полагаме всички усилия поръчките да се изпълняват с всички заявени
артикули. Въпреки това, има три недоставени артикула от вашата поръчка:
1. 490-563-x45
2. 490-688-x45
3. 496-666-x45

За София и Пловдив:
1. 496-666-x45        4. 494-685-x45
2. 490-722-g86        5. 705-475-g35
3. 707-157-x45        6. 708-090-g35

Сега ще проверя на кого са тези, може и да са моите #Crazy

Редактирам се, липсващите са на:
на ЛУЛУ:

Bright Sleepsuits Three Pack
Bright T-Shirts Three Pack
Elephant Socks Five Pack

На Таня:

Elephant Socks Five Pack
Pink Corsage Taffetta Dress
Floral Sundress

Ани ДИ:
Bunny Romper

И два мои.

Roll-Up Trousers Two Pack
Bow Pumps (Grey Spot)

Хубав ден

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 09:14 от alexova

# 408
  • Варна
Alexova, моята поличка е светла, но нямаше вече избор - Нова Пити. Вчера се мерих, ханш 100  ooooh!, а за рамер L са ми писали точно толкова (100-102).  Peace

Мисля да си направя тези дни списък, кои неща да купя април, кои май и кои в последния момент, и вече да отмятам по него, иначе 100% ще накупя сумати излишни неща.

# 409
Джей, какво ще слагаш в сака? И моя сак в края на седмия месец миналия път беше готов. Май трябва да стегна един.
Аз от предния път помня, че носих пластмасово канче, мокри кърпи, превръзки - но лигнин е по-добрият вариант, сега и двете ще заредя... подходящо бельо, въпреки че то не трябва да се стои със, къси чорапки, жилетка с цип - задължително, заради кърменето, помпа...
Това, което се оказа много полезно бяха няколко чифта ръкавички за бебе - още първия път ми я донесоха с одрана буза, сложих й ръкавички, след което всичките ми "съквартирантки" започнаха да звънят на мъжете си да им носят и на тях, защото на всяко идване бебета бяха все по-издрани. Нещо за четене - задължително.
Друга хитринка, която я нямаше по списъците, беше лимон и шоколад. Лимон - понеже не ти разрешават да пиеш вода от самото начало и накрая жаждата е неописуема, шоколад - по същата причина - не ти разрешават храна и накрая започваш да поприпадаш - моето раждане продължи 20 часа.

Нашият щъркел-ден вчера се оказа сървайвър-ден. Тъй като снеготопенето беше образувало буйни реки там, където преди е имало поточета, трябваше да оставим колата доста далече и дръпнахме една огромна разходка. На едно място реката беше над метър широка - аз, прескачайки я на отиване, цопнах в нея и си ходих с мокри крака през цялото време. По-лошото беше, че на връщане, мъжът ми, натоварен с детето и целия багаж, прескачайки въпросната рекичка пропадна почти до кръста в някаква дупка в средата й, загуби равновесие и с цялата си тежест падна с детето върху него. Докато видя, че детето мърда и докато пропищи как не умрях, не знам. Оказа се, че той е успял да се подпре на лакът и затова не я е натиснал, отървахме се само с натъртвания и с ранено коляно - дъщеря ми си носеше една пръчка за подпиране, която при падането й се заби с някакво чепче в коляното. Вчера беше много изтощено милото, само повтаряше, че всичко я боли, промивахме, превързвахме, разтрихме я цялата, карахме я да прави всевъзможни движения, за да видим дали няма някакво по-сериозно нараняване. Накрая пи един Панадол, сега се чувства много по-добре.
Такива премеждия вчера.

Сега ще ходим да търсим дънки - обещах й два чифта, тъй като вчера разкъсахме нейните на коляното, за да видим какво е станало - от което тя изпадна в истерия - били й любимите. Обещала съм й същите, което няма как да стане и сега се чудя как да съчетая разходка в хубавото време с разходка по магазините.

# 410
  • Оранжевата стая
Ох, Мартеа - важното е, че сте живи и здрави - случват се такива бели - това да е всичкото лошо, което е трябвало да се случи  Hug

Аз да попитам тези, които са се ориентирали към Торакс или Селената - ако не дай си боже тръгнем да раждаме преди да сме влезли в 9ти месец ще ни приемат ли там  Thinking  newsm78 .... Миналият път питах док ама тя се засмя  и каза - няма да раждаш по-рано - ще чакаш девети месец  Mr. Green
И другото - аз доколкото знам за тези частните болници няма нужда от никакъв багаж - и бебето обличат, и на теб ти дават нощници, санитарни материали - само си взимате крема за лице и четката за зъби - нали така?

# 411
Пепси, ако нямаш нищо против, ще споделиш ли списъка си. Аз продължавам да бъда крайно неориентирана.
Върнахме се снощи от Пампорово... без една раница. doh Не че нещо, ама вместо да се смеем на ситуацията, се изпокарахме кой е виновен. Пфф. Ще видим кой куриер ще се навие да ни я донесе от адрес на адрес.
Моят бебок започна да рита стабилно вече, много му се радвам.
Болки нямам никъде, и стрии нямам, освен първите две. Спя като къпана, само да се докопам до легло. При това, по всяко време.
Вчера минахме през Бачковския манастир - много съм разочарована. Баси и циганията. Абе нека поне паметниците на културата в тая проста държава да си останат такива... ама кой ме пита мене. То не са кебапчийници, то не са сергии с боклуци. Имаше майки и татковци с бебоци и поне колички гледах без погнуса в манастирския двор. Уно-то на Пег П...(как беше там) наистина е много хубава количка. На Хаук, модел, подобен на Малибу, материята не ми хареса никак, но иначе се движи много добре и с лекота.
Сега се опитвам да правя тутманик, ама ве го докарва на нищо - получава ми се нещо средно между качамак и неизпечена питка. Ако някой разполага с добра рецепта, ще черпя едно парче. Wink
Редактирам се, видях поста на мартеа - записах си прилежно съветите ти, благодаря за тях.  bouquet

# 412
Хлора, те и в Шейново примерно обличат бебето, дават ти нощница и ти дават санитарни материали - лигнин, но примерно има лично твои неща, които няма как да ти дадат. Удобна връхна дреха, бельо, нещо удобно за подмиване - въпросното канче, защото ако си с нормално раждане трябва да правиш промивки със смрадлика всеки дне по няколко пъти и е хубаво да си носиш Бивацин спрей, нещо за четене...  с две думи може да прочетеш някой от готовите списъци и да прецениш кое трябва сама да си приготвиш и кое биха ти дали в болницата. Най-хубаво е да се пита в самата болница - аз си бях купила нощница, а после ми обясниха, че в Шейново нямаш право да внесеш твоя, давали техни - а в Майчин Дом да речем, не е така.

# 413
  • Варна
Пепси, ако нямаш нищо против, ще споделиш ли списъка си. Аз продължавам да бъда крайно неориентирана.
Хихи, не знам дали ти си неориентирана, но аз май съм. Помислих за списъка на поръчката и тъкмо щях да ти пиша, че е в пощата, а ти май за списъка с покупките питаш, нали? Него тепърва ще го правя,даже май ще изчакам да дойдат нещата от поръчките и тогава.

# 414
  • София
Добро Утро!
Мен нещо ме цепи главата , ама се надявам да се оправя че много работа имам днес.

Мартеа Много съжалявам за провалената разходка, добре че сте оцелели всички, загрей си добре краката че сигурно си настинала яко - мокра цял ден. И УСПЕХ в пазаруването!!!

Марету
ама и вие сте.... Joy  голям майтап...... раницата нищо ама после внимавайте да не забравите някъде бебето  Joy Шегувка , да не се засегнеш ей  Hug 
За тутманика , сигурно маята ти не е ствала, иначе какво да е

Алексова благодаря за инфото, добре поне че и двете рокли липсват че иначе щях да се чудя как да обяснявам защо на едната има рокля а на другата не. А кога ще се виждаме?

# 415
Нали шефката ми ражда скоро, та и казах да не забравя Бивацина. Оказа се, че не внасяли  Rolling Eyes

Ще взема точно каквото си описала. Книжката ще е нещо лекичко. Чик-лит или трилър, че миналия път Умберто Еко ми взе здравето. Ама де да знам, че така ще затъпея Mr. Green Помпата ще е на най-важното място. За кгащите се чудя. Има едни за еднократна употреба на Канпол...

# 416
Добро утро и от мен
Мартеа, голямо приключение сте изживяли.
Марету, много неприятна история с тази раница, дано да ви я върнат с пълното и съдържание.

Виждам, че обсъждате багажа за болиницата, аз предната бременност като влязах в 7м. и си го бях приготвила, но сега още ми се струва, че е много рано, но след празниците може да започна да се ориентирам вече.
В тази връзка щом приготвяте багажа, аз да питам има ли желаещи да станат "щъркелчета", т.е след като родим да се обаждаме на някой от форума да съобщим.

# 417
Добро утро сънливчета  Hug По темата... и аз мисля да си наглася багажчето ,но след Великден.Все още съм в обърквация какво да слагам и какво не.Сякаш много ми се виждат нещата по публикуваните списъци  Confused Но със сигурност ще го наглася по-рано,защото както ми е за пръв път кой знае каква паника ще настане  Stop
Боже така като гледам 10 седмици ми остават...изглеждат така малко а са два месеца  Blush

# 418
Извинявам се за втория пост,но някой знае ли как се записва името на бебчето след като нямаме брак още.В смисъл с какво презиме и фамилия се записва след като бащата си го припознава?

# 419
  • Варна
Извинявам се за втория пост,но някой знае ли как се записва името на бебчето след като нямаме брак още.В смисъл с какво презиме и фамилия се записва след като бащата си го припознава?
С неговите имена. Дори таткото, ако не е в Бг става и с пълномощно, чак след като сключихме брак го разбрах това.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт