Отговори
# 435
  • Варна
При Петьо също имаше болки и схващания на краката по време на сън, от които се будеше като беше на 4-5 г.. Казаха ни, че е от бързия растеж. Сега е на 8 г. и много отдавна не се е случвало. Явно наистина отшумяват по това време. Иначе и баща му има болезнени схващания на мускулите от време на време, но не съм забелязала да е сързано с времето, по-скоро с движението. Четох, че магнезия помага, но Драго не е пил. Скоро и при него не са се появявали.  Praynig

Момичетааа, вече съм в седми месец!  Party Чак сега видях!  newsm68

# 436
Алексова, благодаря ти!
Пепси, пиши когато имаш яснота за паричките!
Щях да пиша и преди, че памперсите и другите неща ги купих от "Елитис". В "Метро" може наистина да е най-евтино. Като започна да купувам редовно ще се ориентирам бързо.

# 437
 Hug Здравейте и от мен, з се прибрах  в СТЗ вече,но най - хубавото е че започнах вече с покупките, купихме с мама боди и ританки за бебчо, много са сладки  Heart Eyes  Joy после ще ги снимам и аз ще ги кача,
валя честита ти рожденничка
Момичета за какви щъркелчата става въпрос ? newsm78 и моя термин е края на юни  Whistling
мармотка, диди във вторник ще се сменя в работата и ще гледам да дойда на лекцииката  Party
 newsm78 малее, аз съвсем забравих за "чантата " за АГ , трябва и нея да подготвям

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 17:24 от ivv83

# 438
Днес бяхме с малкия навьн цял ден пак като вчера тук е лято откога чакаме това време:)
Лулу една приятелка ми каза,че в метро били най-евтини памперсите и АМ тя има малко бебе аз още не сьм стигнала до памперса но примерно за козметики ми прави впечатление,че в МЕТРО пак идва малко по-евтино и за препарати.
VERONIK за ревматизьм изобщо не си и помисляй изкарах такьв на 29 години и там боклите са ужасни и са вьв всички ГОЛЕМИ стави, не можех вьобще да вьрвя и освен това ревматизмьт е следствие от нещо а не просто така при мен се получи от сливици и ми ги извадиха и се оправих слава богу.Почвам вече психически да се настройвам за секциото гледам,че коментирате багажа за болницата наскоро си купих 2 нощници за раждането и освен тях май нищо друго няма да ми трябва а и джапанки ама ще ги стегна в посл.момент:)
Валя да е жива и здрава майка ти и да помага:)
tendersduser днес май те видях в морската градина следобед:)

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 17:02 от Nataliiiiiii

# 439
  • Пазарджик
Момичета, някоя от вас имала ли е херпес на устата по време на бременност и знаете ли дали е опасно за бременността? В интернет има статии с мнения на двете крайности.

# 440
Момичета, някоя от вас имала ли е херпес на устата по време на бременност и знаете ли дали е опасно за бременността? В интернет има статии с мнения на двете крайности.

Аз имах в деня в който родих и трябваше да кьрмя с маска но не се притеснявай мажи с паста за зьби за няколко дена ще мине.

# 441
На една от лекциите в ЦУМ проф. Бояджиева каза, че херпесният вирус е опасен за плода в първите месеци на бременността, но Ацикловир е много по-опасен от него. Все пак, допускало се локалното третиране с паста, но след консултация с лекар. Звънни на лекаря си и не се притеснявай, рисковете са в началото. За херпес на устата на мен ми помага ударна доза витамин Ц и мазане със скилидка чесън - щипе ужасно и смърди, но помага много повече от пастата за зъби.

# 442
  • Оранжевата стая
ами аз постоянно съм с херпеси - не помня тази година дали съм мазала с ацикловир, но паста за зъби обилно ве4ер слагам. Док ме е виждал каква съм картинка с херпесите и нищо не ми е казвал дали е опасно или не ... явно не е страшно

# 443
ми те при нас се появиха след една ангина, но и аз съм забелязала, че е при смяна на времето и като почне да плаче от болки нощно време е ....Иначе ходи на танци. Спрях го за известно време от танците да не би да е от тях, но болки пак си има

# 444
ми те при нас се появиха след една ангина, но и аз съм забелязала, че е при смяна на времето и като почне да плаче от болки нощно време е ....Иначе ходи на танци. Спрях го за известно време от танците да не би да е от тях, но болки пак си има

Ами защо не се консултирате сьс специалист ревматолог правят се едни иследвания специални и се доказва какво е.

# 445
ми защото уж ходихме, тогава се и установи, че вследствие на ангината, тъй като беше получил усложнения, вкараха ни в болница, лекуваха ни, ама болките в крачето си останаха, другите неща минаха

# 446
ми защото уж ходихме, тогава се и установи, че вследствие на ангината, тъй като беше получил усложнения, вкараха ни в болница, лекуваха ни, ама болките в крачето си останаха, другите неща минаха

Ясно!Ами незнам как са ви лекували на мен направо трябваше да ми ги извадят и се оправих но доста време след това може би 7-8 месеца след операцията.Сега се случва при промяна на времето лекичко да ми се обади някоя става ама онези силни болки отшумяха.Но чувала сьм ,че ако не се извадят сливиците може да повтори ставния ревматизьм(реактивен артрит)

# 447
еми да то и при нас тва е останало при смяна на времето го боли. А от ангината беше слезнало надолу, доколкото ми обясниха в стомаха и хранопровода, който целия бил в лимфни възли и те се били надули. Затова бил повръщал през 30 мин и се оплакваше от болки в стомахчето, заедно с болките в крачето. При изследванията тогава се оказа, че и отайката в кръвта му била станала 29, което изобщо не знам какво означава. След лечението повръщането, болките в коремчето и утайката се нормализираха, но крачето го боли при смяна на времето. Вече не знам къде да ходим

# 448
И дъщеря ми е в отбора на болящите крачета - вече близо две години. Ходихме и на ортопед, и на ревматолог - нямаше никакви изменения. В крайна сметка ми казаха същото - от бързия растеж. Дъщеря ми има кризи поне веднъж седмично - буди се към два през нощта с неутешим плач, обикновено правя масаж с 90-процентов спирт - това ми го каза ортопедът и давам Нурофен или Панадол, след което й разминава - заспива. Но всеки път се притеснявам дали това е нормално.
Когато я попитам къде точно я боли, тя не показва ставите, а областта между коляното и глезена - там са болките. Аз съм забелязала, че кризите й обикновено са след боледуване. Дано наистина отшумят тези оплаквания с времето.

# 449
еми да то и при нас тва е останало при смяна на времето го боли. А от ангината беше слезнало надолу, доколкото ми обясниха в стомаха и хранопровода, който целия бил в лимфни възли и те се били надули. Затова бил повръщал през 30 мин и се оплакваше от болки в стомахчето, заедно с болките в крачето. При изследванията тогава се оказа, че и отайката в кръвта му била станала 29, което изобщо не знам какво означава. След лечението повръщането, болките в коремчето и утайката се нормализираха, но крачето го боли при смяна на времето. Вече не знам къде да ходим

Еми незнам то при мен са сьвсем леки бьрзопреходни болки а утайка 29 не е много моята по него време беше 44 но примерно един добьр специалист уши нос гьрло не е лошо да си каже мнението според мен.

Общи условия

Активация на акаунт