Отговори
# 585
ама наметаха и бивши мъже, стари чувства... абе... "Нещото, с което най-много се гордея, това е външният ми вид"... КРАЙ... режа си вените... И 17-годишна майка на 3-месечно бебе, която го е зарязала вкъщи... само (без баща и майка... бабата ли го гледа.... нинам...) отказвам се от мнението си за сурогатните майки, отказвам се изобщоооо... оф, майко!!!! Благодаря, че мъжа ми е такъв, че аз съм такава, че има много хора, около мен, които са готини! Сега се замислих, че сред юнските мами май няма брутални крайности... което е супер яко...

нее, оставам без думи... и дъх... баси схемата е тоя Биг Брадър... забраих за какво исках да пиша...

Ааа, 6 месеца без книжка - Пепсиии, толкова съм се успокоила... много ми е добре като не карам кола... ако трябва да отида до някъде - или мъжа ме кара, или хващам такси... или с градския транспорт Simple Smile Е това е... супер много нерви изчезнаха с взимането на книжката... просто това да караш в София... няма да коментирам Simple Smile

# 586
Спорът на тази тема е безкраен, честно.
Аз повече отношение няма да взимам, но според мен всеки трябва да направи нещата така, както ги чувства. Важното е в този велик момент да сме спокойни.

Аз бях на лекар, бебето е напречно, дори не е седалищно. Дъщеря ми се обърна главично десетина дни преди раждането, така че засега не се притеснявам. Ако се наложи секцио, наложи се, каквото трябва, това ще стане.

Интересното е, че по показателите за дължина и диаметър на глава върви две седмици напред, по показатели за коремна кухина - една седмица напред, а по показатели за дължина на бедрото - една седмица назад. Лекарят каза, че всичко му е наред, просто аз се загледах в тези показатели.

Говорихме за раждането и така.

# 587
  • Оранжевата стая
... много ми е добре като не карам кола... ако трябва да отида до някъде - или мъжа ме кара, или хващам такси... или с градския транспорт Simple Smile
аз пък вече приритвам без кола - много ми писна от мръсни таксита, бъбриви и нахални шофьори .... , за градския транспорт няма да коментирам ... особено през лятото  #Crazy
Много е неприятно постоянно да се молиш на мъжа да те закара някъде или да си правиш сложни схеми за пазаруване и обикаляне с таксита  Crossing Arms
Но съм съгласна, че в София движението е лудница  Peace
И моята девойка е седалищно-напречно разположена ама ако не се обърне до края на 8ми месец ще взимам мерки - има си разни хватки и чалъми да се опиташ да го обърнеш бебето

# 588
Сложих анкетката. Имаме едно предложение за заглавие, което бях получила на ЛС от plammie, която не е юнска2010 мама, но все пак го включих- дано да нямате нищо против.
Хайде стига с тоя Big Brother  Joy и лека нощ!

# 589
Добър вечер сладурани, аз се вкл малко късно, ама по - добре късно отколкото никога  Joy
валя аз гласувах вече  Joy Peace
мармотка , диди утре идвам на лекцииката, само че ще дойда към 17ч че съм на работа до преди това, днес ми се обадиха от там сменили са някакви темички, ама вие ще ми обясните, че нещо не ги разбрах.
Хайде лекинка за сега от мен  Hug

# 590
Здравеите скъпи мами,много ми е приятно да се запознаем аз съм Нат от Варна,чета редовно темичките във форума,но сега пиша за първи път.Много моля  Praynig някои да ми пише на  ЛС как мога да вляза да разгледам галерията на мамите newsm78.Благодаря ви предварително Hug

# 591
Здравейте и от мен.Аз малко късно се включвам днес ама цял ден съм в движение по задачи,понеже помагам на моите родители за един магазин,който ще отварят.Сега даже сядам да пиша заявки и незнам утре как ще стана пак рано.Иначе относно раждането аз вече съм си избрала лекар при който ще раждам тук в Хасково.От началото си ходя и при нея веднъж месечно на преглед на частно.Понеже градът ни не е много голям и няма голям избор къде да се ражда,по-важното е да си имаш лекар който да викнеш когато ще раждаш,защото иначе никой за нищо не те е...а.
Но каквото и да правиш,каквото ти е писано в крайна сметка.

# 592
  • София
Момичета, благодаря за пожеланията . Сутринта съм станала в 8, за да приготвя бисквитената тортичка. Много приятно го изненадах .
Аз днес отново не мога да заспя Simple Smile .

Относно CONTI- и аз утре си чакам поръчката - 2 панталона и 2 блузки.
Аз отивам да се търкалям на леглото . Спокойни сънища Simple Smile

# 593
Добро утро момичета  Hug

Искам да питам знаете ли къде да проверя болничните с този ПИК номер, на мен сайта не ми се отваря и съм много сърдита  Crossing Arms, само дето се разкарвах да взема този номер!

Днес май ще е облачно и дъждовно, както и поспаливо, връщам се пак в леглото  Wink

# 594
Ех, Lorkaa , и аз искам пак в леглото, ама тц......стягам се за работа  Tired
Снощи с тоз Биг Брадър до късно и сега май още се излежавате  Wink Аз не го гледах  Whistling , гледам талантите  Peace
Айде хубав ден от мен (дъждовен  Thinking)

# 595
Първо ще ви кажа добро утро!
 Вече съм в офиса , с новите дънки от Конти  Peace , пия си 3 в 1 и хрупам една милинка.

# 596
Добро утро и от мен сладурки  Hug
Приятен ден на всички   bouquet

# 597
Добро утро!

Колата - абсолютно съгласна съм - ти дава независимост. Е, не и когато ти се налага да паркираш в центъра, но това е друг въпрос Laughing

Алексова - много ти благодаря за инфото!

Аз пак се кокорих между 3 и 5, сега пак ще клюмам.

# 598
  • София
Добро утро момичета  Hug

Искам да питам знаете ли къде да проверя болничните с този ПИК номер, на мен сайта не ми се отваря и съм много сърдита  Crossing Arms, само дето се разкарвах да взема този номер!

Днес май ще е облачно и дъждовно, както и поспаливо, връщам се пак в леглото  Wink
https://benefits.nssi.bg/bulstat/

# 599
Добро утро и от мен!
За раждането-предния път не съм платила стотинка,секциото ми правеше наблюдаващия ми бременноста лекар.Сега живот и здраве пак ще е така.
Ох,аз се разболявам,хванала съм хрема и постоянно кихам,тръгнаха ми и сополи Sad
Вчера за първи път и аз видях,че ми тече коластра от гърдата.Нещо нормално Simple Smile
Времето е мрачно,пак ще сме си вкъщи цял ден Sad

Общи условия

Активация на акаунт