Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на участниците в конкурса за декупаж?
Какви са резултатите от конкурса?
Какви са мненията за творбите в конкурса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на участниците в конкурса за декупаж?
Участниците в конкурса за декупаж изразяват своите мнения и предпочитания, като оценяват творбите на другите участници. Някои от тях подчертават определени произведения, като подчертават аспектите, които ги впечатляват. Освен това участниците споделят своите идеи за бъдещи теми на състезания и показват интерес да допринесат за разработването на теми за предстоящи събития.
-
Какви са резултатите от конкурса?
-
Какви са мненията за творбите в конкурса?
-
Какви са предложенията за следващия конкурс?
Мисля, мисля и снесох /нали сега яйцата са актуални/ следната награда - 1 място- спрей за джанти, 2 и 3 място - 5 бр салфетки по мой избор
Като се срамувате да си признаете какви да ви пратя, ще ви пратя както на мен ми хрумне 
избраната ще ти изпратя след празниците, защото относно пощите
или хубаво или нищо
, ето ви и как може да я ползвате
Защо скри таквоз чудо, а! Само в анфас, а такъв профил на дъската си постигнала! Страхотия!!!! И аз съм седнала да ти се притеснявам за небенцето, а то..... красотата в земята била 
изключително ти благодаря за желанието да се нагърбиш с създаването на новата тема за конкурс

...Но важното е че е тук и съм и БЕЗКРААААЙНО благодарна.