Жената ЛЪВ-23 част!

• 17 591
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Честит Имен Ден със закъснение на всички,които са имали празник вчера!

Ние имахме концерт в събота и вчера бях като пребита...Само мързел и лентяйстване му дръпнах.....Ходих да взема върбичка от църквата и се отвратих от хората и атмосферата вътре....  (Говорят на висок глас,клюкарстват,бутат се,ръчкат се,карат се за ред на различните опашки....) Абе...какво да ви кажа....Досрамя ме.стана ми болно и обидно и.....Взех си върбичката от свещенника и си плюх на петите...Нито служба останах да послушам нито нищо....
Та така.....

.....Ма куриоза ей сЯ го разбрах чак  ooooh! hahaha.....Ми то времето било сменено бре!  Shocked   Да де,мА аз от де да знам  hahaha hahaha hahaha      Добре,че идвам на работа ужасно рано,та не "вапцах" работата Mr. Green     
Малееее...мноУ съм добре,мА шЪ сЪ Упрая!  Joy Joy Joy         

# 631
  • Пловдив
Привет, дружина!

Честит празник на всички, празнували вчера   bouquet!

В събота погнах мъжа ми да работи, въпреки че знаех, че е Лазаров ден. И счупи плота, докато изрязваше дупка за котлона  Confused. И сега сме все още без плот.
После ходихме на Алиса, чак от 22,15. И да ви кажа под сурдинка, че няколко пъти задрямах. Иначе филмът ми хареса, но няма на света сила, която да ми държи очите отворени на филм, когато ми се спи. Колкото и да ми е интересен филма.
Тъй. Отчетох се. А, да - вчера като се прибрахме следобед от размотаване напред - назад, нашият четириног приятел беше изровил дупка пред входната врата. Понеже още не сме сложили плочки там и е гол бетонен под.

# 632
Момичета, тъй като мина 12 , вече мога да ви питам: някой знае ли  какво значи да сънуваш някого да те кани на сватба - ама с точна дата и всичко. И като че ли момичето беше облечено в бяло ( всъщност - ту беше - ту не беше...)  newsm78 А тя е женена ( за кръстника разбира се... хех)... И много настояваше да отида. Много ме яде тоя сън.... а датата......21 Май  Confused

# 633
Момичета, тъй като мина 12 , вече мога да ви питам: някой знае ли  какво значи да сънуваш някого да те кани на сватба - ама с точна дата и всичко. И като че ли момичето беше облечено в бяло ( всъщност - ту беше - ту не беше...)  newsm78 А тя е женена ( за кръстника разбира се... хех)... И много настояваше да отида. Много ме яде тоя сън.... а датата......21 Май  Confused
http://dreams.rozali.com/dreams.php?i=4708

Rolling Eyes Thinking Rolling Eyes Thinking

# 634
Вий, ти затова ли така си се вкиснала Hug? Не го мисли. Приеми го като хубаво предзнаменование. Аз често сънувам разни простотии, мизерии, мътни води и какво ли още не, но не си го слагам изобщо. Майка ми все си тълкува нейните и смята, че вещаят лоши неща. Защото тя пък сънува изключително и само кошмари непрекъснато. Чак се чудя кога успява, защото работата и е на смени - дневна, нощна, с един ден почивка. Ти го приеми просто като плод на развинтеното ти подсъзнание и толкоз. Не се товари излишно Hug. Heart Eyes

# 635
Аз,пък,тази сутрин счупих капачето на захарницата  ooooh!

# 636
Аз често сънувам разни простотии, мизерии, мътни води и какво ли още не, ...

Пол, аз рядко сънувам.....но  качествено. Нека е на хубаво тоя сън!

# 637
Аз,пък,тази сутрин счупих капачето на захарницата  ooooh!
Счупеното носи щастие!  Laughing

Джес,  Hug Hug Hug

# 638
.... Нека е на хубаво тоя сън!

Така те искам Heart Eyes.

# 639
Аз,пък,тази сутрин счупих капачето на захарницата  ooooh!
Счупеното носи щастие!  Laughing

Джес,  Hug Hug Hug

ooooh! еййй аз казах ли ви за огледалото онзи ден - плъзна се - падна в мивката - и оцеля! Само потроши 1 чаша  Crazy
.... Нека е на хубаво тоя сън!

Така те искам Heart Eyes.

Пол,  Мастерче  Hug Hug Hug

# 640
ooooh! еййй аз казах ли ви за огледалото онзи ден - плъзна се - падна в мивката - и оцеля! Само потроши 1 чаша  :crazy
Shocked Shocked Shocked Shocked
Малеее...кЪв е тоз "чуплив" период бре! Laughing 'Начи аз съм на ред да счупя нещо...Така кат гледам...Хем ми е ред-хем ми се пада  Joy Joy Joy
Една от мамите пък в готварския оня ден се оплакваше ,че намерила(сина й де) в купената кайма един цял клепач с миглите барабар..... ooooh! Абе....нямам думи...Ясно е какво правят на кайма  Sick

# 641
Ясно е какво правят на кайма  Sick

мацки с удължени мигли ??  Mr. Green

# 642
Ясно е какво правят на кайма  Sick

мацки с удължени мигли ??  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 643
  То и ние с Боил вчера потрошихме една чаша. Диваненцето му с диваненце така се беше разлигавило, че не го издържах и исках да се махне / беше седнал в мен/. Вдигнах го, за да го сложа на земята, ама то  в лигванята си как се изчекна, с крак закачи кабела на слушалките на компа, те паднаха и бутнаха чашата, която беше на бюрото. А държа да отбележа, че хиляди пъти съм казвала, че не искам да виждам чаши до компютрите! То и носенето на ядене из целия апартамент също съм го забранила, но това не ми помогна да ненастъпя парче бисквита на пода в детската  Crazy.
  И забравих да се похваля /как можах, просто не мога да си го обясня  ooooh!  Mr. Green/ - купих си купички и кутийки вчера, за да си слагам подправките, брашно, захар, сол, ориз и т.н. Много съм довона от покупката  Mr. Green.
  Джес, нямам идея!

# 644
Юхууууууууууууу.

Привет на всички.

И аз счупих вчера буркана, в който си държа солта, затваряйки капака, буркана се пръсна.  ooooh! Не знаех, че съм толкова силна.

Тая сутрин как се успахмееееееее, събуди ни детегледачката. Жужи си играла с телефона на мъжа ми и явно е изключила алармата. Джес знае какво съм преживяла  hahaha

Поработих, ходих да пазарувам и пак на работа. Спираха ни тока, нета, нямахме телефони, абееееееееее понеделник.

А така съм се опрасила, че сутринта не можах да си вляза в едни дънки и откачих от яд  smile3514 Заканих се, че няма да близна нищо различно от режимна храна в близките 3 месеца поне. Как можах така да се издокарам, незнам  ooooh! ooooh! ooooh! Много ме е яд. Каних се, каних се, все време няма, все пари няма. И  накрая какво, пак страдам само аз. Е, писна ми, незная какво ще ми струва това, но ще го направя. Ей, само се оплаквам, извинете. Досега ме боля главата, но пих едно аналгинче и ми мина, та сега дойдох да надуя вашите глави  Whistling

Ей за това готова кайма на купувам, само месо и меля.

Общи условия

Активация на акаунт