True Blood(Истинска кръв)-Без фейсконтрол няма цирк!-17 тема

• 17 532
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.София-Красна поляна
Кети в окопите ли си вече  hahaha

Ахам, отивам да се окопавам   sleepuu
Като би,то стана ракиено време би.
Къде ше одиш сега да спаваш я друсни едно ракиджо.

# 241
Аз пък направих едни ръжени соленки, голяма отврат ейй, не правете никога. Повече, никога няма да залитам по здравословни тестени изделия Mr. Green Сега ще си ги ръфам сама, детето няма да ги опита Sick
У брадъра ей, сига и аз ша вляза, да дам едно рамо на РедХат Mr. Green не че има нужда де, убедена съм, че ще ги разрита там, сите Mr. Green
Пуци, накарах го да предаде спец поздрави от теб на Лъндън Laughing

# 242
  • гр.София-Красна поляна
Деменц,не на Лъндън биии.
Требало е да му дадеш спец задача да издири ДжентитУ,да му се метне на врато,да го намляска
и довлече при нащо Пуци би.

# 243
Аз пък направих едни ръжени соленки, голяма отврат ейй, не правете никога. Повече, никога няма да залитам по здравословни тестени изделия Mr. Green Сега ще си ги ръфам сама, детето няма да ги опита Sick
У брадъра ей, сига и аз ша вляза, да дам едно рамо на РедХат Mr. Green не че има нужда де, убедена съм, че ще ги разрита там, сите Mr. Green
Пуци, накарах го да предаде спец поздрави от теб на Лъндън Laughing

Ай, благодаря сърдечно!

Требало е да му дадеш спец задача да издири ДжентитУ,да му се метне на врато,да го намляска

Ба, нема да го мляска, бре! Ше му докара стрес! Crossing Arms

# 244
Представям си мъжо, да се метне на врато на Джент и най - вече да го цунка Mr. Green hahaha Joy

# 245
Кате,кой те нервира бе душа?Дай по същество,че да не се обединим срещу грешния човек! Twisted Evil

# 246
  • гр.София-Красна поляна
Пуци би,това е стратегия би.
Тъкмо кат се стресира Джентиту и се чуди какво става Деменския мъж
ще го е довел у Софето би.

# 247
Представям си мъжо, да се метне на врато на Джент и най - вече да го цунка Mr. Green hahaha Joy

Mr. Green Доколкото съм го мяркала по снимките ти, той май е от същия калибър като Джентълмена, прелестна картинка ще да са!

Я да не ми се ***вате с човека, ей!

Зис, беее, ше земе да се повреди. Пък и кво ша обяснявам на мъж ми като ми стоварят 80 кила английски джентълмен пред вратата, а?

# 248
  • гр.София-Красна поляна
Ми ше кажеш,че незнаеш какво прави тука ма не го пускаш да си оди . Mr. Green

# 249
Ми ше кажеш,че незнаеш какво прави тука ма не го пускаш да си оди . Mr. Green

hahaha

# 250
  • Срещу планината:)

Зис, беее, ше земе да се повреди. Пък и кво ша обяснявам на мъж ми като ми стоварят 80 кила английски джентълмен пред вратата, а?
Айде сега ще се чудиш пращаш го по автобуса, ще го чакам на автогарата   Laughing Като ти е толкова проблемен Джентълмена  Mr. Green

# 251
  • гр.София-Красна поляна

Айде сега ще се чудиш пращаш го по автобуса, ще го чакам на автогарата   Laughing Като ти е толкова проблемен Джентълмена  Mr. Green
hahaha hahaha Скива ли Пуци,проблема е решен.

# 252
Да, Пуц, правилно си забелязала, от един калибър са Mr. Green Даже моя нема и осемдесетуна май Laughing Ааа тъй да не се коркате с ДжентитУ, вардим го, сакън, да не подрънквам с оружието заплашително Crazy

# 253
  • гр.София-Красна поляна
Въй,има много кикимори в ББ биии. Whistling

# 254
Въй,има много кикимори в ББ биии. Whistling

Ауууу,сакън,не обиждай старите кучета Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт