True Blood(Истинска кръв)-Без фейсконтрол няма цирк!-17 тема

• 18 653
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Вампирите черпят сила освен от кръвта, така и от почвата, но тази от гроба, в който са били погребани при смъртта им, т.е. преди да станат вампири...хъъъ...тъй де, разбрахте ме  newsm78
Много се радвам на Шарлийнката, че вкарва акценти от старовремските митове за вамповете.

Мда, права си.

# 361
  • Срещу планината:)
  Nature Partly Sunny Айде и нашето слънце се показа

И това го не знаех за гробовете    bouquet За нашият вампирски пътеводител Катка -Биг Мама Вамп

# 362

И това го не знаех за гробовете    bouquet За нашият вампирски пътеводител Катка -Биг Мама Вамп

bowuu

# 363

hahaha

# 364
  • гр.София-Красна поляна
Йо,йо Биг Мама Вамп. hahaha hahaha
Хайде девойки,аз ви казвам чао.
Днес пак ще съм по доФтори(гинеколког) да видим как вървят нещата.
Бай,бай за сега.

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 11:23 от zisska

# 365
Успех, Зис!

Аз пък от скука се премених с нов подпис.  bowuu Много съм горда, че чатнах как става това с произволен текст на линка.

# 366
Хелоу, Пуци, прочетох ти съния, да ти кажа има резон в твърдението, че днешните хора не са тъй сладки, както едно време. И това е защото сме бъкани с консерванти и ГМО храни, бая сме индустриализирали кръвчицата си Mr. Green
Тъз Шарлин се накъса да дава интервюта, четох вчера че ще има 11 книга, където ще има описани истории от живота на Суки и нейния партньор, аман вече да ги приключва, не и ли писна.

# 367
Хелоу, Пуци, прочетох ти съния, да ти кажа има резон в твърдението, че днешните хора не са тъй сладки, както едно време. И това е защото сме бъкани с консерванти и ГМО храни, бая сме индустриализирали кръвчицата си Mr. Green
Тъз Шарлин се накъса да дава интервюта, четох вчера че ще има 11 книга, където ще има описани истории от живота на Суки и нейния партньор, аман вече да ги приключва, не и ли писна.

Ма има, разбира се. Аз почти винаги сънувам много логично  Mr. Green

Верно, не й ли е писнало...

# 368
Как ме чеши езика да питам кой,ще и остане партньор на фейче Суки  smile3505 Или да я ликвидират Суки в последанта книга и да завърши с прощално парти на всичките и любими мъже.

# 369
Как ме чеши езика да питам кой,ще и остане партньор на фейче Суки  smile3505 Или да я ликвидират Суки в последанта книга и да завърши с прощално парти на всичките и любими мъже.

В края на което да се самоубият ритуално от мъка по нея. Драма, драмааа! Mr. Green

# 370
О недей,че някои хора няма да прежовеят смъртта на Ерик,Бил и Вълчан.Знам,че тези персони  Laughing,по ще им хареса край в който ТЕ си тръгват под ръка с въпросните господа  Whistling

# 371
О недей,че някои хора няма да прежовеят смъртта на Ерик,Бил и Вълчан.Знам,че тези персони  Laughing,по ще им хареса край в който ТЕ си тръгват под ръка с въпросните господа  Whistling
Ооо забравяш и Куин, той и е любовник в шеста книга и е шейп. Явно е много готин, зьащото по Хамериканските форуми много му се кефят Mr. Green

# 372
 Аз щото съм запозната само с част от нейните любови  Thinking

ПП Всички знайни и незнайни (за мен,все още  Naughty) мъже на Фейче Суки си тръгват с някоя Peace

КРАЙ!

# 373
Аз щото съм запозната само с част от нейните любови  Thinking

ПП Всички знайни и незнайни (за мен,все още  Naughty) мъже на Фейче Суки си тръгват с някоя Peace

КРАЙ!

hahaha hahaha

# 374
Аз предлагам следния край на историята - Бил и Ерик на края се дърлят кой да я вземе Сукито - Бил я дава на Ерик, той му я връща...след това идва Вълчо и хум-хам изяжда я. Но този Куин се появява преобразен като Хънтър и резва коремчето на Вълчо /това ще го прежаля/ и изкарва Сукито от там, като по този начин спасява живота на Алсид, тъй като фейчето било силно токсично. Накрая я натирват в дън гори Тилилейски и всички си заживяват вековния живот щастливо и задружно.

Общи условия

Активация на акаунт