Пролетта в БУРГАС се усмихна и на нас палаво намигна -

• 46 371
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Мами, моля ви препоръчайте ми някой педиатър (личен лекар) в четвърта поликлиника в Славейков.

От нашето педи не съм доволна и ги водя при Стоянова (харесва ми това че не бърза с изписването на АБ и не претупва прегледа, Доста подробно обеснява Wink))

# 106
  • Бургас
Мами, моля ви препоръчайте ми някой педиатър (личен лекар) в четвърта поликлиника в Славейков.

От нашето педи не съм доволна и ги водя при Стоянова (харесва ми това че не бърза с изписването на АБ и не претупва прегледа, Доста подробно обеснява Wink))

Тя в поликлиниката в Славейков ли е?

# 107
  • Бургас

Тя в поликлиниката в Славейков ли е?
Да, на втория етаж до лабораторията

# 108
МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА !!!

Днес на колегата ми му се роди син - Ивайло ! хихии  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile но само това знам, понеже таткото като му съобщили изобщо нищо не е чул, не бил на себе си от радост.  Simple Smile  Party

# 109
МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА !!!

Днес на колегата ми му се роди син - Ивайло ! хихии  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile но само това знам, понеже таткото като му съобщили изобщо нищо не е чул, не бил на себе си от радост.  Simple Smile  Party
Д а е жив и здрав синът на колегата ти,Ахче!Много се радвам за всяко едно новородено бургазлийче! Peace
Да ви питам купихте ли боя за яйца?От къде и каква?Все ме е страх,че ще купя някоя скапана и вредна.

# 110
  • Бургас
Да е жив и здрав малкият Мъж   bouquet  bouquet  bouquet
Аз боя и украса си взех преди седмица от Кауфлад от тази в капсулките. От няколко години само от нея ползвам и съм доволна.

# 111
# 112
  • Бургас
Дейзи и аз само от тази с капсулките купувам !  Hug

Ахче,хубаво е когато има радости вести....

# 113
  • Бургас
Оооо адашче си имаме. Да е честит малкия Ивайло и нека по-рядко му се случва да е КрИвайло   bouquet

# 114
Мерсиии.  Simple Smile Той таткото е в офиса, нямал какво да прави вкъщи, не искал да се напива.  Crazy  Joy

Боята, трябва да ви кажа, че тази година за първи път ще боядисвам от мноооооооого години насам и то самичка. Даже не знам как се варят яйцата,на ниски градуси ли,ще се консултирам с гугъл. То няма с кой друг.  Иначе преди малко купих един картон от АВЕС, как съм го возила не питайте, с едната ръка на картона, другата на волана. Смятам утре следобед да ги правя като приключа със задачите. Ако има фалове - в събота пак.

# 115
Не ги прибирай в хладилника! Simple Smile

# 116
  • Бургас
Аз ги слагам на слаб огън и като заврът ги държа 10-12 мин (не ги обичам мн преварени ) и в водата където съм разтворела боята си сложи по една лъжица оцет Simple Smile))
А после след като ги боядисам всички ( по принцип си боядисвам повечко  жълти, зелени  и св сини ) си правя шаренички.
Във всяка боя слагам доп по 1лъжица олио пр в червеното - потапям само за няколко сек напр вече боядисано жълто яйце и то става шарено . Но след като се сложи олио в боите те вече не стават да боядисат изцяло яйцето затова ги правя накрая
Приятно цапотене на всички утре   bouquet  bouquet  bouquet
Ние с дребните ще се цапаме в събота Wink

А си кажете вие какви хитринки знаете - свекърва ми ги шари с памук, аз не съм пробвала

# 117
  Аз шаря с памук или ги рисувам със свещ и после потапям в боята. А за варенето, варя ги на слаб огън и ги слагам в мрежа  Wink

# 118
  • Бургас
Аз им слагам листенца /от балдаран май се казваше растението/ , слагам олио на листенцето, обвивам яйцето с парче от чорапогащник ,завързвам... После в боята , изважда се и като се махне листото остава отпечатък.

# 119
А Съни Скаай взе ми думите от устата. И аз така ги правя яйцата. Както и с памук също. Само дето нямам още тревички. Утре ще обера някоя градинка.

Общи условия

Активация на акаунт