Пролетта в БУРГАС се усмихна и на нас палаво намигна -

• 46 355
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Точно,при Милка и Светла бях-11 години от живота ми, чудесни години. Ние да не излезем сега познати с теб?

# 91
Имах амбицията да заведа щерката да гледа някой класически балет. Не съм се отказала, само че като гледам праграмата за сега класически балет няма.

# 92
  • Бургас
О, аз пък да се похваля,че съм пяла в "Кармен"-хора на гаврошите. Какви хубави спомени имам от гастролите в Слънчев Бряг.
"Хей, Папагено погледниииии"
Аз пък във Вълшебната флейта!  Mr. Green
В тоз подфорум много хористки, много нещо...  Joy

# 93
Днес и утре ще се проведе
Третият Великденски Благотворителен Базар
27 и 28 Март от 10 до 19ч. на площад Тройката

/на алеята от Трията към Фонтана/
Ще бъдат изложени ръчно изработени яйца и сувенири от доброволци в каузата и децата в Домовете, които участват в инициативата и между които ще бъдат разпределени средствата за закупуване на неща от първа необходимост.   

Слънчев ден и много усмивки  Hug

# 94
Имали някой именник в темата?
За всички, които носят цветни, ароматни имена честит имен ден!!!
Бъдете много щастливи, усмихнати, като цветята въпреки лошото време на вън.

# 95
  • Burgas, Bulgaria
и аз съм пяла при Милка Стоева  Blush

# 96
Имали някой именник в темата?

Да, намират се Flutter , чувствайте се почерпени. !  Wine Glass

Адаш, честит имен ден. Бъди жива и здрава!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 97
Честит празник на всички цветни именички и именници!!!!
Май трябва да направим сбирка бивши хористки.Сега по Великден ще има концерт в Младежкия ама точно кога не знам.

# 98
  • Бургас
Честит празник на всички именници   bouquet Честито на Ками, много да е щастлива   bouquet

doh Ирра днес покрай изпита се сетих че ти обещах едни лекции  Embarassed извини ме, ама не помня пратих ли ти ги  ooooh! ако не съм утре обещавам ще ги оправя и пусна.  Embarassed
И да се похваля - имам 6. Това ми беше определено един труден изпит за който четох малко.  Laughing

# 99
Честит имен ден Ками! Бъди здрава, както  и всички около теб, и нека щастието с което даряваш хората  ти се върне поне двойно! smile3525
Чудесни неща имаше на базара.

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 06:53 от mimma

# 100
  • у нас
Честит имен ден, Ками! Честит имен ден на всички именници, които празнуваха вчера!  bouquet  bouquet  bouquet

# 101
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО за хубавите пожелания
Адаш, честит имен ден и на теб и на всички които празнуваха вчера  Heart Eyes
Да сте живи и здрави и много много усмихнати !!!

Хванах престъпника, които ми плеви замръзналите китки .... ама чак с корените ги вади  Mr. Green от една страна ще ме улесни сега като засаждам новите разсади, ама отърване няма от тях... хиляди пакости правят - това е единствения плюс, които съм забелязала от години насам  Confused
нагли същества, как да ги разкарам, да ги наплаша или знам ли какво, че да не доближават терасата ми   Crossing Arms

# 102
  • Бургас
Ками от тия няма отърване  Mr. Green

# 103
Ками, защо не пробваш да сложиш от онези детските хартиени въртележки, дето се въртят от вятъра. Така натрапника може да се плаши и да не прави поразии smile3508
Ние сме остъклени и слава бога такъв проблем нямаме. Зимата редовно на терасата си имахме съквартиранти- врабчета. Само да е леко отворена терасата и влизаха и после не знаеха как да излязат.

# 104
  • Бургас
Мами, моля ви препоръчайте ми някой педиатър (личен лекар) в четвърта поликлиника в Славейков.

Общи условия

Активация на акаунт