Пролетта в БУРГАС се усмихна и на нас палаво намигна -

• 46 342
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Ммммне, не си се сетила, не съм там а в БСУ и правя всичко възможно да не седна да чета да му се невиди. Ивчо си гледа детските и кротува пък аз да не изтърва форума. Набийте ме, линчувайте ме, скъсайте ми кабела на нета, моля виииии  Twisted Evil

# 76
  • Бургас
Станахме две за бой  Mr. Green И аз имам изпит в неделя и се помайвам няколко дни! Мен ме хвана кръстобол и 2 дни лежа, но това не ми е оправдание да не уча, а тъкмо напротив!  Tired

# 77
Че какво ти пречи да учиш легнала?  Mr. Green

# 78
 Цоп третата за бой. Обаче моят е в събота  Mr. Green

# 79
  • Бургас
Че какво ти пречи да учиш легнала?  Mr. Green

Ми на уж това правя, ама се разсейвам като имам нет  Blush!

# 80
Честит празник на всички майки,християни и именници!Много добри вести ви желая!Както и повече топлина в душите и усмивки на лицата! Peace
Ей,студентките,не се предавайте на изкушенията!Кака ви Деси още си "влачи два изпита" с години. Embarassed

# 81
Е,аз бях онзи ден на изпит и с това приключих серията - неделя: изпит, неделя : изпит. Останалите ми са пръснати във времето  Whistling

# 82
  • Бургас
Като си говорите тъй сладко за изпити, ми се прииска и на мен да съм пак студентка. Mr. Green

Честит празник! Hug

# 83
Честит празник на всички именици и на всички майки и честито Благовещение на всички !
Изпити а? Е който има изпити да чете докато му е времето, че после мързела става още по - голям. Не мога да си го представя аз точно сега. Такава хубава пролет е навън а аз да чета за изпити. А вие не се отпускайте  и успех на всички.
А днес се ядяло риба.

# 84
  • Бургас
Позволено е за тези, които постят, да! За другите и всеки ден може  Simple Smile

# 85
Позволено е за тези, които постят, да! За другите и всеки ден може  Simple Smile
да да  Wink

# 86
Добро утро.  Flutter
Да ви се похваля, снощи гледах : http://www.operabourgas.com/performances.aspx?id=369&offset=0     . Много ми хареса  и смятам да следя програмата занапред.  Simple Smile

# 87
  • Бургас
като се сетя последно на опера ходих като ученисчка в 6-7кл. newsm78 Имахме една учителка която редовни ни водеше.

# 88
  • Бургас
О, аз пък да се похваля,че съм пяла в "Кармен"-хора на гаврошите. Какви хубави спомени имам от гастролите в Слънчев Бряг.

# 89
О, аз пък да се похваля,че съм пяла в "Кармен"-хора на гаврошите. Какви хубави спомени имам от гастролите в Слънчев Бряг.
явно си пяла в хора на Милка Стоева,и аз съм пяла в Кармен,и в Слънчев бряг съм била,все ми върви да срещам хора които са пяли в хора,но аз не ги познавам.Тъй като живея до Младежкия дом,а хора сега е в него,лятото си се разпявам заедно с тях,само че понякога на обед когато приспивах малкия ставаше малко шумно.

Общи условия

Активация на акаунт