Пролетта в БУРГАС се усмихна и на нас палаво намигна -

• 46 513
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Някой знае ли за заповед за забрана на хранене на бездомни котки и кучета? Търсих в сайта на общината, но нищо не видях. Моля, ако имате инфо по въпроса да го споделите  Praynig
ха, и на мен днес ми казаха, че имало подобно нещо. И понеже живо се интересувам обещавам още в понеделник да проверя в Общината за какво иде реч и ще докладвам на заинтересованите.  Peace

# 211
  • у нас
Много ясно, че и нашите си имаха къщичка, ти пък!  Crossing Arms  Joy

Сетих се за случай : свекървата ще прави супа, бульонът е готов, оставя месото да изстине на терасата преди да го обезкости. След малко обаче излиза и месото го няма  - котките били почерпени отново от добрия човек .  hahaha

Joy Joy

LaDiDa, ще чакам да споделиш инфо  Peace

# 212

Ти що дириш тук? Аз днес не ти се обадих, понеже мислех че вече си в кралството... Rolling Eyes

# 213
 Страшно съм ви благодарна за тази хубава новина, ако намерите заповедта и аз я искам. Аз си мислех, че само нашата съседка е толкова луда. Сутрин слиза с 3 кутии храна, за всяка групичка котки различно меню според вкуса Пробвала съм и с добро и с лошо и скандали и молби да не хвърля риба през прозореца докато детето ми /и не само моето/ играе пред блока, нищо не помага  ooooh!

Ахче успех  Hug

# 214
  • Бургас
Аз пък след великденските празници отивам да купуваме вестник с Тоби  и един чичко чака на спирката автобуса и ме пита дали да му даде да яде.Тогава го загледах, носи си прилежно една торбичка с кокали, сигурно от агнешкото. Обясних му, че колкото и кучешки вид да имаме от кокали ни става лошо и той ме осведоми, че отива в Морската специално да търси бездомните кучета, та да ги нахрани.
Без коментар.

# 215
Аз пък да попитам : ние като не ги храним кучетата да речем, те ще охърбавеят, отслабнат  докато умрат примерно...? Това ли е целта на забраната?  Crazy
Ми кучкарка съм и честно казано като видя куче, стига да имам у мен храна - винаги му давам.  Heart Eyes

# 216
Спите ли? Спете, спете... и никой да не отваря прозорците  Sick  apchih

# 217
  • Бу-у-урга-а-ас
Да ви се оплача. Много съм разочарована от гимнастиката. Твърде интензивна и прекалено много аеробика. Не ми хареса и отношението на инструкторката. При четири трениращи, все си мисля, че можеше да обърне малко повече внимание с насоки на "новата". Няма да повторя за съжаление. Търся си нещо подходящо. Идеи?

И каква е тая смрад?  Sick

# 218
На нефтозавод, познах си я.  Sick

Идеи? Мисля си, че няма по-добро от джогинга за отслабване и стягане.  Rolling Eyes

# 219
  • Бургас
честно казано не съм толкова убедена, че с тази забрана "лудите" ще се стреснат, но все е нещо.
При майка ми има една ненормалниоца, която слага в найлонови пликчета всякакви гадории- смеска от останалата им храна. Вчера например менюто беше мусака с кости от риба. Надявам се не е нужно да споменавам какво се получава като се разкъса тази торба първо от 15 гларуса, после минат 2-3 бездомни песа или котки. Плочките в двора мазни, мирише на котешка пикня, ами не да те хванат лудите ми..... В случая това, което казвам аз е, че има късмет, че са благи хора съседите й. Аз обаче не съм  и когато види колата ми в двора не излиза. И признавам и не крия- като я видя ме избива на агресия и съм се заканила, че видим ли се тет-а-тет ще е наистина "приятна"среща за нея.  Twisted Evil Вчера си мислех да го взема тоз буламач и да й го изсипя пред входната врата, ама ме е гнус, ще повърна.  Confused

wish, 14ти, чадо!

# 220
  • Бургас
Ах, успех на изпита  Peace Кой е Б.Й.?  Rolling Eyes

Говорим си за кучета... Да ви кажа че има и по-кофти ситуации. Навремето във входа на бившия, когато баткото беше бебе и аз се разнасям с количката, имаше една съседка, която беше приютила едно бездомно, мършаво, оскубано и тотално бълхливо псе вътре във входа. Прилежно си му беше постлала, паничка с водица, паничка с манджичка.  Twisted Evil Няма да казвам входа на какво приличаше от това бау-бау, колко бълхи и смрад...  Sick а и колко пъти не съм могла да си вляза в къщата, защото то лае та се къса, естествено децата много го дразнеха. А няма да казвам колко пъти съм била на тръни да не захапе детето, че то вечно гризеше някоя мръвка в количката.  Naughty Не ща такава обич, моля, моля. Който иска да се грижи за куче да си го вземе в къщи, да го изкъпе, обезпаразити и да си го тури в леглото да спинка ако иска, ама на гърба на всички съседи не  Naughty

# 221
  • Бургас
Който иска да се грижи за куче да си го вземе в къщи, да го изкъпе, обезпаразити и да си го тури в леглото да спинка ако иска, ама на гърба на всички съседи не  Naughty
и аз тъй мисля!  Peace

# 222
  • Бургас
Между другото в НАРЕДБА за … 43;АС има достатъчно алинеи и точки които могат да послужат. 

# 223
май във всеки блок има някаква кучешка или котешка история.В нашия беше котешка,една комшийка,хранеше котка пред апартамента си,тя пък взе че се премести и взе че роди до нашата врата,не бях чувала как ражда животно въобще,и това чух.После на нас ни беше жал за котенцата,ама те проходиха и помолих мъжът ми културно да ги премести на двора,е да,ама котката едно по едно пак си ги премести при нас,и мъжът ми пак ги премести,измихме с препарат пред нас,и котката взе че пак се върна пред бабата,след това други комшии обезпаразитиха блока,и така спряха да идват котки вътре.Сега са на двора.Имаме голям хубав двор,в който детето ми спокойно може да играе,но заради животинките не го пускам,защото има кърлежи.

# 224
Здравейте,момичета!
Имам една молба.Търся информация,координати,цени и мнения за занимални,които евентуално ще се наложи да ползвам за детето през лятото.Благодаря предварително!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт