Пролетта в БУРГАС се усмихна и на нас палаво намигна -

• 46 515
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
НАпече ама не ходя по разходки. Вчера като излязохме КрИвайло не спря да мрънка, че искал топката му да е чиста... защо тези хора били по улиците, искал те да се прибират в къщите си  #Crazy И такива ми работи. Направим една обиколка и хоп в къщи. Вчера обаче му забраних да гледа телевизия, а той човека веднага перифразира забраната: Добре няма да гледам, ама само докато си дойде тати.  ooooh! След 15 минути вече ме врънкаше да звъня на тати да се прибирал вече  Joy Та проведох и няколко фиктивни телефонни разговора. Ей опасно човече, ама така е - сама си го направих, като го оставях да гледа а аз да чета за последните два изпита. Сега ми се връща.  Twisted Evil

# 286
  • Бургас
Брей,напече ви слънцето и хукнахте по разходки...Няма лошо,де!
Аз пък днес в края на работния ден имах една много приятна среща с една Радостна съфорумка. Не мислех,че ми е толкова специфична физиономията,че от снимка да ме познаят,но форума е голяма сила!
Хубавите хора лесно се разпознават! Hug
Хайде, ще организираме, ама за другата седмица вече, ще свирнем и на други от района  Heart Eyes

# 287
Аз да се ослушвам ли по този повод? Wink

# 288
  • Бургас
Ако се ослушваш ще пием кафе у вас!
Минаха ли ти болежките, че младежите си искат разходките...

# 289
Те младежите не са лишени от разходки, а на мен накуцването ми вече почти незабележимо!
Явно на добре вървят нещата! Wink

А за кафето - предлагам пейка, маса, череша за сянка, зелена тревичка, пъстри китки, а под Радостната съфорумка има кафемашина с чудно кафе! Simple Smile
Безкрайно гостоприемна съм! Simple Smile

# 290
  • Бургас
Такааа... аз да кажа на всеослушание къде открих чинии за микровълнови    - в блока, който се намира зад Атаген-а, в магазина за резервни части. Има различни размери. Имат и сайт www.ekom-bg.comPeace

# 291
Значи за кафето :  smile3523

След огромния тур, който направих днес по софийските магазини и бургаските заведения, мисля да си лягам доволна.  Flutter  Crazy

# 292
  • тъгата в мен
За сутрешно или обедно кафе се записвам и аз Peace Да пуснете една покана на лични,ей  Wink

# 293
  • Бу-у-урга-а-ас
Някой видял ли е в МОЛА промоутърския щанд на кафемашината с форма на куче?
Дали мога да си поръчам от там едно капучино. Обаче ми е неудобно да се спра, а и обикновено много бързам и не искам да ме хваната за канарче. Искам само кафе.

# 294
Мацки, знаете ли дали и къде излъчват филма МИСИЯ ЛОНДОН? и колко парички е билета? Thinking

# 295
  • Бургас
Мацки, знаете ли дали и къде излъчват филма МИСИЯ ЛОНДОН? и колко парички е билета? Thinking
Знаем. Онзи ден го гледах в Арена Младост в София.  Mr. Green
Тук още го няма. http://www.kino-burgas.com/

# 296
Знаем. Онзи ден го гледах в Арена Младост в София.  Mr. Green
Тук още го няма. http://www.kino-burgas.com/

Фукло! Wink
В началото на седмицата имаш по програма кафе с мен, да си носиш впечатленията и да разказваш много!  Mr. Green

# 297
  • Бургас
Такааа... аз да кажа на всеослушание къде открих чинии за микровълнови    - в блока, който се намира зад Атаген-а, в магазина за резервни части. Има различни размери. Имат и сайт www.ekom-bg.comPeace

Голямо благодарско, ще проверя утре.

# 298
Ако някоя мама от Меден рудник си познава мъжО със син Фиат Браво А5457 , да и кажа, че е олигофрен. Мина на червено поне със 100км/ч заедно с детенце вътре, на моста от Била -> околовърстнен път Вая.  Tired   Добре, че независимо от зелената светлина, поглеждам към моста, тъй като много често някои "забравят" да спрат на светофара - почти всяка вечер.

# 299
  • Бургас
ЕЕЕ, това наистина си е пълен олигофрен  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт