Пролетта в БУРГАС се усмихна и на нас палаво намигна -

• 46 513
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
понеже тук 4етат доста майки използвам темата да ви поканя на детски купон утре (1 юни)от 17 4аса  на новата спортна площадка в Изгрев-клоун,аниматори,игри,балони,песни,танци и вси4ко което радва децата -вход разбира се-свободен!!!(за да не е реклама-не споменявам организаторите-до колкото знам по същото вреем ще има подобно парти и в кс Меден рудник)

bigdance2  ura  Party Time  costumed034 Tada  bigdance2 newsm67 newsm18 Tada  costumed034  bigdance2

# 481
  • у нас
понеже тук 4етат доста майки използвам темата да ви поканя на детски купон утре (1 юни)от 17 4аса  на новата спортна площадка в Изгрев-клоун,аниматори,игри,балони,песни,танци и вси4ко което радва децата -вход разбира се-свободен!!!(за да не е реклама-не споменявам организаторите-до колкото знам по същото вреем ще има подобно парти и в кс Меден рудник)

bigdance2  ura  Party Time  costumed034 Tada  bigdance2 newsm67 newsm18 Tada  costumed034  bigdance2

а коя е новата площадка?

# 482
намира се зад Велека -между него и парка-там беше построен цирка-сега е нов комплекс с кортове,футболни игрища и има и голяма детска площадка

# 483
  • у нас
Благодаря ти МЕРЕЛИН   bouquet Незнаех, че са обновили игрището. Колко пъти съм играла там като малка. Непременно ще го посетим  Peace Ти от организаторите ли си?

# 484
  • На морето!

От 17 до колко часа? Аз също мисля да мина, но най-рано в 17:30ч.

# 485
  • Бургас
  bigdance2 Tada  costumed034  Party Time

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА, ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ЛУДУВАТ НА ВОЛЯ, ВЪПРЕКИ НАШИТЕ НЕРВИ

А аз да се похваля: днес големият ми е рожденник   party023
Не нислете, че не искам да почерпя- не мога да кача снимки на торта Whistling
ама все пак се почерпете де  beerHeart Eyes

пък и малкото намазва де  hahaha охо и то как

Весел празник

# 486
Честит празник на всички деца и вдететнени! Wink

И ся к'во? Ще вали ли или няма да вали?
Ще водим ли децата на празник или ...  Tired

# 487
  • у нас

И аз това се чудя. Тамън седнах да гледам прогнозата за времето. Че след манифестацията на 24-ти такъв дъжд ни валя....

Честит празник на всички деца - малки и големи!   bouquet  bouquet  bouquet

# 488

къде ще е в мвден рудник

# 489
От 11.00 часа на поляната до у-ще "Петко Росен" в "Меден Рудник" ще има още един детски празник с фокуси, игри и лакомства за малчуганите от комплекса.

# 490
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЗА ВСИ4КИ ДЕЦА-ДА СА ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ДА ИМАТ НАЙ-ЧУДНОТО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

ПРАЗНИКА НА СПОРТНАТА ПЛОЩАДКА В ИЗГРЕВ ЩЕ Е ОТ 17 ДО 19 4АСА-НАДЯВАМ СЕ ВРЕМЕТО ДА Е С НАС-ИМА НАВЕС АКО ВАЛИ ! Peace

# 491

Да, защо не . Ще има празник и на охлюва в морската градина. Ако не вали ще отидем. А сега отимвам в детската градина и там ще има празник

# 492
  • Бургас
Честит празник на всички деца! Hug

Ние сме под карантина още, но какво да се прави. Купонът ще е вкъщи. Не че всеки ден не е купон, но това е друга тема. Simple Smile
Приятно изкарване на празника на малки и големи, дано не вали или поне да не се провалят мероприятията. Тук информацията е синтезирана, дано е и актуална: http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/5992

# 493
Честит празник на ВСИЧКИ ДЕЦА !!!
Честит празник и на всички нас  Heart Eyes

# 494
  • у нас
Ако не сте отишли на Охлюва не съжалявайте. Това беше такава пародия на концерт и на хубаво изкарване. Звукът беше под всякаква критика. Човек трябва да е с голямо въображение и да си наглася думите, които изобщо не се чуваха на водещия. Награди имаше само за тези, които участват в програмата. И то какви награди - царевични пръчки и някоя друга китайска глупост от магазин за един лев. Наблюдаването на природни обекти(както е изписано в сайта на общината) беше само наблюване на моста. Телескопът пък беше толкова нефокусиран, че изобщо нищо не се виждаше.  ooooh!

Бисера, нашарени ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт