Пролетта в БУРГАС се усмихна и на нас палаво намигна -

• 46 514
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Да кажа - трябва ми детегледачка, спешно ми е. Някой ако може да ми препоръча.  Praynig

# 406
  • Burgas
Здравейте,отдавна не съм писала,как сте?Надявам се добре,ние сме добре,гледа ме се,растем и така.

# 407
  • у нас
Момичета, за подновяване на шофьорска книжка какви документи трябват? Трябва ли да си вадя медицинско? Снимка да нося ли или там ще ме снимат? Колко струва сега изкарването на книжката? И къде трябва да ходя в КАТ или в Първо РПУ?

# 408
  Искат медицинско да, ходи се в КАТ, от снимка няма нужда. Само за парите нищо не мога да кажа  Simple Smile

# 409
  • у нас
Иве, благодаря ти   bouquet

# 410
  • Бургас
25лв+1,60 за талон и комисионна 2,50 от Сибанк.От ДСК не знам каква е комисионната.Обикновена поръчка в Кат.

В първо РПУ са май само експресни поръчки . newsm78

# 411
Здравейте бургаски мами!Да ви питам някой знае ли как става с дарени дрехи за сиропиталището(тук в Бургас),искам да дам дрехи ама незнам как става,трябва ли да минат първо химическо?Идея си нямам

# 412
  • Бургас
Здравейте бургаски мами!Да ви питам някой знае ли как става с дарени дрехи за сиропиталището(тук в Бургас),искам да дам дрехи ама незнам как става,трябва ли да минат първо химическо?Идея си нямам
Аз някъде из форума бях чела, че в Коджакафалията (ако за него питаш) приемали само нови дрехи. Можеш все пак да се обадиш и да питаш.
Иначе можеш също така да се обърнеш към момичетата в тази тема.

# 413
  • Burgas, Bulgaria
  bouquet ре Fresh нато Gale  Честит Ражден Ден мила-пожелавам ти здраве

# 414
  bouquet ре Fresh нато Gale  Честит Ражден Ден мила-пожелавам ти здраве
и много любов, щастие.

# 415
  • у нас
Гале, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти здраве, много щастие и успехи!   bouquet

# 416
Момичета,

Бихте ли ми препоръчали добър фотограф и оператор за кръщене в Бургас.

Много ви благодаря предварително!

# 417
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, шушона !

# 418
  • Бургас
Гале, честит рожден ден! Да си здрава и много щастлива!    bouquet

Честит имен ден на Синара (нали не бъркам този път Simple Smile), Шушоната! Здрави и много щастливи!   bouquet

Синара, вие нямате ли си и именяк днес?

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 16:20 от bissera

# 419
  • тъгата в мен
И Синара ,и Шушоната празнуват днес  bouquet Ако има още някой и му е на сърце черпнята Joy да се яви-и него ще го полазим с честитки!Живи и здрави да сте,момичета!
Гале,със закъснение и ти голяма да пораснеш Hug
Днес ни е тържеството и нинджата по всяка вероятност ще се сдобие с документ за завършване на предучилищната..На мама абитуриента той...

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 14:42 от сврачето

Общи условия

Активация на акаунт