Пролетта в БУРГАС се усмихна и на нас палаво намигна -

• 45 872
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • UK
 Значи аз съм късметлийка  Tired
 Няма обаче да ви казвам тук какви са щото това ще ви се види цвете  ooooh! Не бих родила тук  Crazy

Ей днес тук валя сутринта и си помислих, че е дошъл краят на жегите. Да ама не... днес отново ужасна жега, няма ли да си прибирате вече това слънце, сезона е кратък  Whistling или мен чакате да си дойда и да ви го донеса лично на Чадъра в морската  Mr. Green

# 631
  • Бургас
Menina, аз също и се доверих, но с такъв товар на сърцето...

Поправям се, Мегита, беше за теб.  Blush

Съгласна съм за немарливостта.

Denito, Честито бебче!!! Много късмет в живота  Hug

# 632
Благодаря на всички за пожеланията!!!

# 633
Здравейте, отдавна не съм ви навестявала! Гледам, че сте още с пролетно заглавие!  Wink
Връщам се, да ви поизчета, да видя какво ново....  Hug

# 634
Някой знае ли къде трябва да отида за преиздаване на шоф. книжка сега с тези нови документи за самоличност? В МВР или в КАТ? Какви документи искат?  Thinking

# 635
здравейте мами от Бургас, аз съм от Стара Загора ,но почти всяка седмица ходя до морето,там въпроса ми е къде в Бургас могат да се видят колички,някой голям магазин да ме опътите, тук нищо не харесах..Благодаря предварително

# 636
  • у нас
Някой знае ли къде трябва да отида за преиздаване на шоф. книжка сега с тези нови документи за самоличност? В МВР или в КАТ? Какви документи искат?  Thinking

в КАТ. Освен книжката и талона нищо не носих. Таксата е 29 лева. Снимат те на място  Peace

# 637
Sinara, много благодаря.  bouquet
Въртеше ми се из главата нещо за медицинско, но явно не искат.

# 638
  • тъгата в мен
Не може без медицинско.Аз ще си ги вадя тези дни наведнъж,но в 1РПУ на МВР.

# 639
  • у нас
Sinara, много благодаря.  bouquet
Въртеше ми се из главата нещо за медицинско, но явно не искат.

верно, че и медицинско носих. Ама аз си го изкарах рано и докато ида за книжката забравих даже къде го сложих. Да, задължително и медицинско.

Свраче, на патерици честит ти имен ден! От здраве да не се отървеш   bouquet

Амелия, днес ми се стори, че беше в у-лище Л.Каравелов. Я, се издай ти ли беше?

# 640
Благодаря момичета.   bouquet
Свраче, имаш ли представа дали само за шоф.книжка мога да отида в 1РПУ, че по близо ми се пада.  Mr. Green пък и ЛК ми е до 2017 и нямам намерение да си я сменям, знам ли до тогава може още 5 нови модела да измислят. Crossing Arms

# 641
  • Бургас
здравейте мами от Бургас, аз съм от Стара Загора ,но почти всяка седмица ходя до морето,там въпроса ми е къде в Бургас могат да се видят колички,някой голям магазин да ме опътите, тук нищо не харесах..Благодаря предварително
Здрасти ! Няколко страници по-назад едно момиче от друг град,питаше същите въпроси,може да погледнеш.
Но като цяло Хиполенд/ в Мола/, Бамболино / в Зорница/, Штъркел/ До Етнографския музей/,Делфин /Зад операта/ и т.н.

Момичета,ако мъжа ми иска да си извади лична карта,с нова адресна регистрация( в Бургас),в кое кметство трябва да иде? По местоживеене или в общината?  newsm78

п.с.Добро утро !  kaffeetrmker_2  Sunglasses

# 642
Деска,аз преди години си смених адресната регистрация и ходих в общината.Адресната ми регистрация е на централна улица,но ми казаха,че ако искам да се регистрирам в Сарафово пак в общината трябва да ходя.Дано не те подвеждам. Peace
Целуни Димана от мен. Heart Eyes

# 643
  • Бургас
Съпруга трябва да го направим Бургазлия /поне по документи/  Mr. Green ! Мерси за инфото  Hug

# 644
За смяна на постоянен адрес в Общината. Преди не искаха никакъв документ, но сега мисля искат нотариален акт или договор за наем /не съм сигурна обаче/. В едномесечен срок се подават и документи за нова лична карта.

Общи условия

Активация на акаунт