Пролетта в БУРГАС се усмихна и на нас палаво намигна -

• 45 867
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • UK
Взимайте си слънцето, взимайте си жегата  Crazy тук не може да се диша, ужасно е, а кой каза че в Англия било студено  Close

# 616
То само тук е такова смотано времето. В Москва тези дни било 35 градуса.  Crazy Ако знаех там щях да си стоя.

# 617
  • Бургас
ven_j, и аз бях при Ризова по ЗК и не бях доволна, допълнително ме следеше Драгнева, но и от нея не бях ( тя не е по ЗК).

И аз го чакам слънчицето, че се намръзнахме вече...

# 618
  • UK
Може ли да се конкретизирате защо не сте доволни от Драгнева и Ризова??? За втората знам защо,на 19год едва ме спасиха заради нея, но от Драгнева искам да се конкретизирате защото тя ми беше лекаря преди да забременея, тя следеше бременността ми, тя беше лекарката благодарение на която родих и престоя ми в болницата беше приятен, тя е и лекарката ми и сега. Живот и здраве ако ми е писано да имам 2-ро дете пак тя ще следи бременността ми и пак бих избрала нея за раждането ми  Hug Peace

# 619
Мегита,не съм доволна от Драгнева,защото съм с отрицателен резус фактор,а детето ми с положителен.Трябваше да ми бият гамаглобулин,а тя дори не ми спомена,че е необходимо.Надявам се да нямам проблем при следваща бременност.

# 620
  • Бургас
Menina, аз също и се доверих, но с такъв товар на сърцето... просто беше единствения лекар, който имаше идея за състоянието ми...
Както каза Sunny Sky, има теми, в които е писано по въпроса, аз също там съм споделила мнението си. И както се каза за всекиго има и добри и лоши отзиви...  Peace

# 621
Влизам да кажа че Бургас се увеличи с още едно бургазлийче,на 21.06 родих второто си слънчице Виктория.Баткото засега е много гальовен.Иначе готвехме за малката все дрехи с къс ръкав,а пък ни изписаха на 17 градуса,та в чудо се видях с какво да я завия.

# 622
Denito,честита ти дъщеричка!Страхотно име сте избрали.Да е жива и здрава!Нека много радост да ви носи!А на теб желая бързо възстановяване. Peace

# 623
  • Бургас
Denito, честито бебче! Да расте здрава и щастлива Виктория, за радост на всички! На теб желая бързо възстановяване! bouquet

# 624
  • UK
Мегита,не съм доволна от Драгнева,защото съм с отрицателен резус фактор,а детето ми с положителен.Трябваше да ми бият гамаглобулин,а тя дори не ми спомена,че е необходимо.Надявам се да нямам проблем при следваща бременност.

Спокойно Simple Smile ако е това само проблема дишай спокойно Simple Smile не е задължително да се поставя това лекарство, те са те следили през цялата бременност и след като не го е направила значи не е имало нужда. Детето ти е било изследвано веднага след раждането и ако е имало проблем е щял да бъде стабилизирано по един леко неприятен начин Simple Smile Не се настройвайте така. Имах колежка със същата бременност, и на нея не и сложиха нищо но я следяха постоянно Simple Smile
 А тя не обича да паникьосва Simple Smile казва неща само когато е на 100% сигурна

# 625
Здравейте на всички! Имам нужда от помощ - някой може ли да ми препоръча педиатър, който да не слага сляпо ваксини?

# 626
Мегита,аз имах много спокойна бременност.Доколкото съм запозната при майка с отрицателен резус фактор и при дете с положителен такъв,проблем може да се създаде при следваща бременност.Може да се образуват антитела.Затова се притеснявам,че не са ми били до 72часа след раждането ваксина.

# 627
Денито честито бебе!!!

Днес е Петров ден. Честито на всички празнуващи. Бъдете живи и здрави!!!

# 628
  Мегита, поставянето на анти Д ваксината в случая на deyzi  е абсолютно задължително. Касае евентуална втора бременност и нейното здраве, а не това на детето. Драгнева е била немарлива без да я познавам и да имам лично отношение. Тя не е и единствената, която ги върши тия глупости де, чудя се другите лекари в отделението къде са бляли  ooooh!
  deyzi и аз съм с отрицателен резус фактор, а синът ми е с +, но имам ваксината. Следващият път ще те наблюдават по-стриктно и ако се наложи ще ти я сложат през самата бременност доколкото съм чела, ти само се похвали със следваща такава.  Hug

Уффф, извинете ме за спама  Embarassed 

# 629
Тази ваксина и аз знам, че се поставя задължително на майките с отрицателен резус фактор. На мен ми я поставиха след първото раждане, за да се избегнат рискове през втората бременност. Немърлива е Драгнева - лично мнение!

Общи условия

Активация на акаунт