Пролетта в БУРГАС се усмихна и на нас палаво намигна -

• 45 891
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Честито бебче на Теди! Да расте здраво и щастливо!  bouquet

Мегита, ти в Бургас ли си?

Ско, дано бързо закрепне Яна. Hug Много е порастнала, пу-пу. На времето ще предадем, да се оправя начаса,  Simple Smile че и ние сме закопняли за море и плаж.  Аз и Стефи плаж не сме видяли още това лято - докато караше варицела, кака й ходеше на плаж, а ние си стояхме вкъщи. Simple Smile

# 601
  Да се включа и аз с последни новини за времето  Mr. Green слънцето напече, ще го бъде плажа  Wink 

И аз да похваля "Голямата мечка"  Peace

# 602
  • UK
Честито бебче на Теди! Да расте здраво и щастливо!  bouquet

Мегита, ти в Бургас ли си?

Далече съм, много далече  Sick В Англия от 4 месеца, чакам си едно интервю и се прибирам за месец най- малко, че Валката е в Бг благодарение на баща му който не го пуска да си го взема но и това ще стане  Hug

# 603
Здравейте!
Някой знае ли дали може да се намери в Бургас стоматолог-хирург, който да работи утре?

# 604
  • UK
Здравейте!
Някой знае ли дали може да се намери в Бургас стоматолог-хирург, който да работи утре?

Оле-ле, ама ти сериозно ли? Да не те разочаровам но смятам мисията за невъзможна  Whistling

# 605
  • Бургас
Здравейте!

Дали няма да има някой дежурен такъв в Стоматологията?  Thinking
Дано някой по-запознат да се включи.

Шушонка, честито с малко закъснение, но не бях в Б-с. Бъди жива и здрава!   bouquet

# 606
А като заговорихте за зъболекари, някой да си е правил изпиляване на зъби с цел подравняване и да знае колко струва?  Thinking Една приятелка си счупи предния зъб и сега  Tired та да питам вас.

# 607
  • Бургас
Единствения зъболекар-хирург,за когото се сещам е Колев.Кабинета му е на ул"Македония", но едва ли работи в неделя.За съжаление и телефон не знам.

# 608
Благодаря, намерих го в нета, утре ще му звънна за всеки случай.

# 609
 В Стоматологията има дежурен, ако не е там го викат по телефона. Поне така ми казаха преди месец два когато ми се наложи да питам  Peace

# 610
  • Бургас
Менина,Ками,благодаря ви !  Hug

И аз знам ,че има дежурен в Стоматологията,но не съм сигурна дали е точно хирург !  Peace

# 611
Здравейте, пуснах отделна тема, но ме препратиха тук  Grinning и затова си копирам поста
Здравейте, бременна съм с второ дете и се чудя при кой лекар да се запиша за следене на бременността. Искам да работи със ЗК и да нямам проблеми с издаването на болнични, моля препоричайте ми лекар от който сте доволни    bouquet
п.п. С първото дете бях при Ризова и не съм доволна

# 612
  • Бургас
ven_j Леко бременеене ти желая и здраво бебче на финала !  Hug

Относно препоръките за д-р,има десетки теми изписани с това и когато аз си търсих мнения за гинеколозите в Бургас срещнах за всеки един и позитивно и отрицателно мнение.
Тук има 4-ри теми изписани за д-рите в Бургас. Има си отделна тема за Мбал Бургас и Мбал Дева Мария.
Късмет !

п.с. Аз лично съм много доволна от д-р Драгнева. Peace

# 613
Деска,Драгнева работи ли със ЗК?Тя ми водеше и бременността и раждането,но си плащах.
П.П Не съм много доволна от нея.

# 614
  • Sofia
Аз този лъв Яната ще го изям!
И слънцето бързо да идва за да й напече малкото дупе!
Н.В. от кога до кога сте в Бургас?

Общи условия

Активация на акаунт