СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21, втори дубъл

• 27 873
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Atrakcia а ти какво вкара освен картоф?

# 121
Кой и го вкара и на кого го вкара. Joy

Шегата настрана Атракция  Hug и дано бързо да разбереш от какво му излизат на дребчо обривите.

Криската  Hug и  Cry за твоите зъби, но пък ще си заслужава.

Извинявайте, ама след втори ден гледане на хубавото слънце през прозореца ме хвана лигнята сериозно.

# 122
kriskata:-), това отровните зъби ли бяха, че мъжът ти те натискал да ги вадиш?  Mr. Green
Май не са били отровни, щото той не искаше да ги вадя. Май го е страх, че много ще му фъфля. Пък и друго може да го е страх дали ще мога да правя  Joy Извинявам се, ама не се бях замислила и сега като ми хрумна и не можах да не го изтреса тук  Mr. Green
Ама май на мястото на моите си, сега изникнаха отровни, защото му съскам нещо цяла вечер   Twisted Evil Ама малко съм съскала явно защото сега е захъркал нашия докато говорех по телефона! Е какъв човек трябва да си да заспиш в 8 часа!

Голямо шило ще дойде таз девойка Mr. Green Не знам като проходи как ще я настигнеш Crazy
Аааа не! Няма да прохожда поне още 6 месеца!
Ама си е шило де! А кажете ми как може сама да си повръне на гърба? Е те такова чудо не знам как става!

Атракция, нещо за диета казаха ли ти?

# 123
  • София
А кажете ми как може сама да си повръне на гърба? Е те такова чудо не знам как става!
Хаха, това си е за "България търси талант" Mr. Green hahaha

# 124
Atrakcia а ти какво вкара освен картоф?
Картоф, тиква,тиквичка,морков и пащърнак. 2 дни го оставих само на кърма,2 дни неял твърда храна-снощи имаше пак обрив по бузите. а днес дадох някаква супа на Хип морков с ориз.

Криска, нищо за диетата, но аз не съм и казвала,че спазвам. Казах само,че ям повече портокали и тя,че може и от тях да го дразни нещо, но може и да не, че тия хранителните зор се откриват при бебета....

# 125
  • София
Аз от два-три дена усещам напрежение в гърдите, въпреки че не кърмя от два месеца и сега установих, че все още има малко кърма  newsm78 Прочетох, че било нормално да има капки кърма и след отбиване, но не ми стана ясно дали е нормално и да усещам напрежение  Thinking Предполагам, че малката е "виновна", от няколко дена насам все се гушка и си завира главичката в гърдите ми, та предполагам, че заради това се е случило.

# 126
Бу да се включи, но според мен щом усещаш напрежение не е зле да се опиташ да поизцедиш малко мляко, колкото да се облекчат гърдите, става въпрос за 10-20 мл. Спомням си, че като спрях да кърмя с баткото, около седмица две даже след това, средно на 2-3 дена съм поизцеждала, ако съм си усещала по-напрегнати гърдите.

# 127
Здравейте, майчета!
Измина доста напрегната седмица за нас. Малчо се разкашля много лошо миналия четвъртък, ходихме на преглед - леки хрипове. На следващия ден вече правихме снимка и ни гледа главната педиатърка. Диагноза - бронхиолит. Почнахме веднага АБ, сироп и противоалергични капки. След всички тия гадости той отказа да яде, едвам прокарвах по 50-60 мл. на хранене, за пюре дума да не става... Но това първите 2-3 дни. Сега вече е ОК, върна си апетита, почна пак да яде пюрета (е, пак по 60-80 гр, ама колко - толко), АБ го продължваме до понеделник (10 дни), дано тогава вече няма хрипове  Praynig Кофтито беше, че и мен ме тресе 2 дни, но се оправих бързо с ударни дози парацетамол, витамини и прочие прахчета. За капак ми дойде цикъл за пръви път, 2 дни ме боля кръста не много силно, но постоянно  ooooh! Единственото хубаво нещо беше, че ходих на парти по случай РД на фирмата ми, та поне се разнообразих, изкарах си много готино, до 1 след полунощ (а познайте кога се събуди малкия звяр на другата сутрин - преди 7 още  #Crazy)
Използвам хубавото време и съм по цял ден навън, имаме си тук един детски център (така му викаме, то е някакъв дом за кръжоци, уроци и т.н. извънкласни дейности) със страхотен огрден двор, люлки, пързалки и т.н., имам си там една любима пейка и като си седна с книжката и семките.... ставам като се събуди Алекс чак. А за количката - още от предишното затопляне я разпарчетосах и сме на летен вариант, повдигам го вече до 2-рото ниво, но не за дълго. Иначе ако е буден не ще да лежи, то бива ли 6 месеца все тавана да гледаш? Кеф му е за разглежда наоколо, разбираемо е. Клагам от няколко дни за по 5 минутки подпрян с възглавници, ама е като пиян морков, седи 10 секунди и забоде на някъде... Ще се научи, няма къде да иде.
Като оздравее съвсем ще захраня с каша, сега от заленчуковите май само спанак и тиквички не е опитвал...аа, и пащърнак. А плодовите, понеже нямам кога между храненията да ги давам (той просто ги отказва) ги добавям сутри/следобед към млякото - по 40-50 трама, става като плодово мляко и си ги яде така.
Криска, честита ти нова усмивка. Не се притеснявай, скоро ще свикнеш  Hug А идеята ти за среща е много добра, тъкмо и аз си мислех да предлжа да се съберем някой ден в някой парк, или Борисовата, ама по-организирано някак...
Атракция, наистина звучи страшно, но ще намерите най-доброто лечение и ще се оправи Свилко, сигурна съм! А пък маратонки имаме същите, даже 2 чифта (и двата - подарък  Whistling) Че и джинси имаме такива, ако не същите - то много подобни  hahaha
Ставам, че Невена напира да гледа детско (ако ще спи утре до 9 - и две ще й пусна, само да не се оцъкли в 7 и тя, че...)
Айде, до скоро!

# 128
  • София
Ами изцедих малко, колкото да не усещам напрежение. Ще видим през следващите дни как ще сме...

# 129
  • До хладилника, който обичам
Напрежение може да има преди цикъл, около овулация - т.е. при хормонални промени.
Ако цедиш, да знаеш, че може да стимулираш кърмата Grinning предупреждавам, в случай, че е нежелан ефект.

# 130
  • София
Напрежение може да има преди цикъл, около овулация - т.е. при хормонални промени.
Ако цедиш, да знаеш, че може да стимулираш кърмата Grinning предупреждавам, в случай, че е нежелан ефект.
Знам, знам, но ми бяха много напрегнати. Цикъл няма как да е, последно ми дойде на 5-ти март, но може и овулация да е  newsm78 нали съм по средата на месеца.

# 131
Леле пак сме най-ранобудни, но ставаме в 6  #Crazy

Ще  пусна кафето и ще полегна с него пред Тв-то, въпреки че няма кво да се гледа  ooooh!

# 132
Благодаря за кафенцето!
След вчерашната ваксина имахме неспокойна вечер, но слънцето което напича вече ме зареди с позитивни мисли и надежда денят да е спокоен. Като се постопли потегляме на разходка.

# 133
  • София
Добро утро мацки!
ivilda мерси за кафето...може да поспорим кой е по-ранобуден   Wink
tami1111 честита ви половин годинка, ...и на др.бебешоци също... Grinning
При нас няма нищо ново...
Хубав ден!

# 134
Здравейте мами.
Няма нищо ново от нас за сега.
Честито и на днешните месечинки  bouquet
Ето малко снимчици и от нас   http://getova1984.snimka.bg/baby/achko.467983.17874401

Общи условия

Активация на акаунт