СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 21, втори дубъл

• 27 875
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
но в къщи само седнал седи - я да се опита някой да го гътне ....такива писъци са ,че чакам някой комшия да викне социалните вече  hahaha.
Joy  Joy  Joy

Сиси и тя не се обръща, веднъж се обърна и това беше ....втори път не опита.
Днес и дадох картофено пюре - хареса и, преглъщаше, не плюеше....дори ми хвана ръката и си навря втората лъжица сама в устата  Joy...явно ще се хапва вече. От едно известно време,  когато ни види на масата и надава писъци  докато не я вземем и нея.Оглежда, оглежда какво се яде и започва да си краде от чиниите, хване нещо огледа, огледа и току придърпва към устата си, Мони силно възмутен започва да вика....мамо Сиси, Сиси  взема  Joy.....много обича да вдигне чинията , да я захапе и да си чеше венците на нея  hahaha.

# 106
Ай да се оплаквам  - Свилко е с АДерматит . Много гадно ми стана.
Който вече лекува и е лекувал, моля за коментари/съвети.

Аз се разболявам в това чудно време, от вчера ми е едно мангафосано, днес имам вече и лека т. Дано поне децата не заразя.и интересно , че вчера излезох за 1 път от събота насам.Дано да съм настинала.

# 107
Днеска ние имаме месечинка, да ви почерпя по този случай :

Ето го и големия "мъж" на 6 месеца :
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs504.snc3/26480_14 … 117_1211722_n.jpg

Аз отдавна не съм писала във форума, от време на време ви чета. От седмица-две и ние сме болни с много упорит вирус. Аз съм на антибиотици, а Калоян за щастие за сега ги избегна. Но му е запушен носа и зъбките го дразнят и ме хапе често.
Аз като гледам ще сме от последните захранили се тука в темата. Планирах да е тези дни, но първо ще трябва да оздравее бебо. Ще изчакам още обаче, защото като види лъжица вече и стиска здраво уста и ще трябва да позабрави първо лошите асоциации..
Атракция, много неприятно Sad((. Аз незнам още дали имаме дерматит, няма никакви обриви,а педиатрите твърдят, че има АБКМ. Ще го водя на специалист дерматолог.
Бързо оздравяване на болничките.

# 108
Атракция,ще ти пиша на ЛС ,че тук да не спамя Peace

# 109
Venilove, и аз съм от ухапаните  Confused. Обаче бебетата наистина се разплакват от строгия тон в този случай. Ако може пробвай като захапе, да освободиш с кутрето или да набуташ гърдата към нослето, за да пусне сам и просто да си я прибереш. Полека лека ще схванат, че като хапят няма цици  Laughing
Бибоче, дори наистина млякото да е понамаляло, кърмейки нощем точно както правиш, ще докараш нужното количество. Наиситна нормално е да очакваме, че с времето ще спат все по-добре през ноща, но маааса майки ще кажат, че това съвсем не е така  Tired
Маячекелова, радвам се, че е подействало. Мен не ме притеснява  буденето за храна дори да е през час, но малката изобщо не се събужда за това, просто е много неспокойна, плаче понякога и дори не желае да суче  Sad.Успокоявам я някак си и след пет минути пак .... Sad
Атракция, как така АД изведнъж, къде му са обривите или каквото е там, груба кожа  newsm78

# 110
  • София
Атракция, как се появи този АД така изведнъж Shocked Ако е само суха кожа на места мажи с Нахткерцен или Линола Фет, те омазняват хубаво и не позволяват сухата кожа да се раздразни и да стане червен обрив.

Ние се мотахме 4,5 часа навън, обиколих целия център и околните квартали пеша и сега краката ми трънят. Като взема новата количка мисля да започна да возя Никола на полуседнало положение, че вече не му е интересно легнал. На сегашната количка й е счупено лостчето и не мога да нагласям позициите, само легнало положение има. Confused

# 111
Атракция  Hug, дано се оправите бързо !

Както всички и ние се помотахме навън 3-4 часа.Ние вече се возим полуседнали. И от днес се крепим самички 4-5 минути седнали.
Сега ядохме оризова каша с ябълкво пюре  #Crazy

Цял ден забравям да честитя на месечинките !  Айде, честитa половин годинкa на Калоянчо на Gingerina!!!

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 18:45 от ivilda

# 112
  • София
Здравейте пак...
gingerina  честита ви половин годинка...
С това хубаво време, нещо немога да напасна режимите на децата newsm78...трябва нещо да измествам, измислям...Днеска доста пообикляхме и ние...майка дойде, та и по магазините се пошматкахме...накупих си разни нещица и такам...доволна съм с две думи  Grinning
МаммаТ...трудно решение...но щом в к ризата се пласираш така скъпо, явно няма да имаш проблеми и в нормална обстановка с намирането на работа. В момента текат съкращения, намаляване /замразяване на заплати уж сме на дъното...не че те карам да си гледаш детето, но пък...ти си знаеш най-добре, кое ще е най-добре за семейния бюджет  Peace
wish ей заради сутрешното ти описание искам Бургас...много точно си го описала...като изключим чоропогащниците и навличането hahaha
Друго интересно при нас няма...освен, че днеска заради разходките и объркания сън Ангел си пропусна храненето с пюре...но не е фатално...тепърва ще има да яде...
А да, днеска за първи път го вдигнах и полуседнал в количката, защото се събуди, не задруго...обикновено кърти като е навънка....еми интересно му беше, но пък аз бях неподготвена и не бях сложила каишките...та непрекъснато се изхлузваше...

# 113
Здравейте мацки!

И ние си отвисяхме навън цял ден. Дори май позачервих бузки и деколте от слънцето.

Аз съм беззъба баба вече tooth малко мъчно ми стана за зъбетата  Embarassed, ама който се е хванал на хорото, така му се пада. Не ме боля, благодарение на вашето стискане на палци и на аулинчето след упойката, но ще видим довечера как ще е. Ако пия и довечера аулин, кога мога да кърмя без да има проблем? Аз имам за поне още 2 дни кърма във фризера, та се надявам до тогава да съм ОК. А и да не ми намалее, като само с помпата действам  newsm78

Атракция,
как така АД? От кога и какви точно са симптомите? Ама дори да е, не е задължително да е страшно! Виж при Катето за момента са много добре нещата и вече съм на диета за отслабване (то не се получава съвсем диета, ами ограничаване просто), а не заради алергията. Между другото се оказа, че килцата дето бях трупнала си били циклични и днес ги няма  newsm44

gingerina
, честита ви половин годинка! Нещо не мога да схвана вашата АКБМ без симптоми  newsm78 Макар че нашият педиатър преди да сложи Пентаксима от който стана голямата реакция, ми каза, че крустите и сухата кожа на коленцата е като реакция към кърмата и че трябва да внимавам с алергените. Само дето истинска, силна реакция се получи от ваксината  Crazy

Аз като изведа Катето първо я държа в легнало положение, ако има шанс да заспи и чак като се наспи я понадигам  Mr. Green Днес се скъса да зяпа едни мацки в градинката! Ама се изкривила и назад чак си зяпа  Joy

# 114
  • София
Аз като изведа Катето първо я държа в легнало положение, ако има шанс да заспи и чак като се наспи я понадигам  Mr. Green Днес се скъса да зяпа едни мацки в градинката! Ама се изкривила и назад чак си зяпа  Joy
Голямо шило ще дойде таз девойка Mr. Green Не знам като проходи как ще я настигнеш Crazy
Радвам се, че обеззъбването е минало успешно, дано не те боли довечера Hug

# 115
  • София; Дружбето
Криската, много се радвам,ч е всичко е минало Hug Ако пиеш довечера аулин мисля, че е добре да кърмиш сутринта чак Rolling Eyes
Аз едвам гледам. Чакам Миша да излезе от банята и мисля да си легна Tired

# 116
  • До хладилника, който обичам
Четвърти ден каша, почти успешно хранене. Обаче промяната в аромата на памперса е убийствена. Как само няколко миниатюрни лъжички променят иначе съвсем милата миризма в зловещ мирис!

Днес съм доволна от себе си. Бях примерна домакиня и майка: пуснах пералня (трябва и да я извадя и простра, де), разходих малкото дете дълго навън, взех голямото от градина (то не щеше, но и не щя да стои там до понеделник, та се предаде и тръгна), поработих да завърша един проект, получих задача за втори, довърших почти историята за раждането на малката, изобщо, петилетката - за четири години.

kriskata:-), това отровните зъби ли бяха, че мъжът ти те натискал да ги вадиш?  Mr. Green

# 117
  • София; Дружбето

kriskata:-), това отровните зъби ли бяха, че мъжът ти те натискал да ги вадиш?  Mr. Green
Joy Joy
Интересното е, че миризмата в памперса на Габи все още не е станала оная, дет я очаквам Crazy Като въведа и тиква предполагам няма да ми се размине.
Абе, това мойто не може да диша. Правихме му дренах в 5 часа и сега пак диша като Вейдър. Правих инхалация обаче вайда няма, капките не помагат. Приемам идеи

# 118
  • София
hahaha  Joy
Криската, а солпадеин - доста обезболява, пък може и да се кърми?
tsveta баси...нямам идеи..освен капки макситрол...ама и това след мнение от педи. Или да намажеш отвънка нослето, члецето с пулмекс бебе...загрява и отпушва....ама знам ли...

# 119
Атракция, как се появи този АД така изведнъж Shocked Ако е само суха кожа на места мажи с Нахткерцен или Линола Фет, те омазняват хубаво и не позволяват сухата кожа да се раздразни и да стане червен обрив.

Той имаше едно петънце на крачето, като по-удебелена кожа, което ту изчезваше, ту се появяваше. После му се появи оня обрив след захранването с картофа. От 2-3 дни има едни сухи участъци по крачетата, и на едното лакътче. Днес го заведох на кожен и тя каза АД. Изписа Юсерин 12%. Казах й аз за червените бузи вечер, тя каза,че така ставало при АД. За тестове бил малък...можело и от картофа да е алергичен.Явно наново ще почвам захранаването ,като изключвам едно по едно, бе сложна  е тя, малко съм уплашена...

Общи условия

Активация на акаунт