Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-35)

• 77 943
  • 770
  •   1
Отговори
# 45
Работят по ЗК, аз ходих миналата седмица и вече съм с очила  Nerd

# 46
Хайдееее,почнахте ли да месите козунаците.Аз го замесих с триста зора покрай Димана.Месене и тичане по нея да я гледам какво ще счупи.Ще видим какво ще стане на края.За първи път правя козунак хахах  Joy

# 47
Аз ги замесих в магазина

# 48
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

Бубе, аз също правих козунаци за първи път. И станаха много  хубави.Твоите как са?

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 10:07 от gretacvetina

# 49
Воистина воскресе! Нека силата на неговото воскресение донесе на вас и семействата ви здраве и много топлина! easter

# 50
Христос Воскресе! Мир на всички   bouquet

# 51
Христос Воскресе!

Сис, радвам се, че не ни забравяш! Hug

Аз също правих козунаци. Първият не беше много успешен, но вторият път стана невероятен. Peace За втора година ги мъча. Crazy

# 52
Христос Воскресе! Бъдете живи и здрави и нека топлина и любов цари в семействата ви!
От утре се надявам и аз да съм на линия вече  Hug

# 53
  • Бургас
Наистина воскресе! Мир и любов навсякъде където сте! Весели празници! Hug Heart Eyes

# 54
Христос възкресе!!!
Да сте живи,здрави и щастливи!!!

Няма никой и ще редактирам!!!Като вие не искате да пишете,аз ще си пиша сама!!!Вали и е студено и го мразя това време,че детенце ми полудява.Не можем и двете да се отървем от сополи,мъкнем ги един месец и заради тях док не иска да й бие ваксината за шарките.Иначе сме добре-дивеем си с всичка сила.
А вие как сте(всички питам)?От 8-мо мартенската среща нещо никакви ви няма.Обидихте ли се ,скарахте ли се,кво стана???Аз си викам сега като пекне едно слънце и като ще наизлизат тия мами и като ще му правим едни тигели по пробива,а то вас никакви ви няма.!!!.
Муци оня ден май пак те видях,ама нали не съм сигурна че си ти,пък съм и развеяна все,та в последния момент те видях.Ако някъде си подмина някой да знаете не е нарочно,аз съм си отнесена от вихъра,а вие викайте.

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 11:01 от bebe_julita

# 55
Май темата започна да замира.
Ние сме добре,на Димана й растът кучешките зъби,има малко сополи,но вече  спряха.Станала е голяма фурия не спира се по цял ден,бърбори,всичко попива каквото говорим и повтаря каквото смогне.

# 56
Еййй ама наистина никой не пише  Crazy
И ние сме добре, Малинка ходи на ясла- нещо май сополи се опитва да има, но се надявам да не е нищо сериозно. Аз не пиша, защото се готвя за изпити- много мина, малко остана  Mr. Green Калин е в командировка и двете сме самички.
Учудена съм, че никой не е споделил за детските клубове ( цели 2  Crazy ) Аз  вчера разбрах за този зад театъра- бил много хубав, в най- скоро време ще го посетим. Ние няколко пъти ходим в този на Дунав- но след днешният ден съм се зарекла, че няма да стъпя там повече  Crossing Arms
Хайде дайте отчет как сте? Няма да ви цитирам по имена, че ще взема да изпусна някой  Simple Smile

# 57
Привет и от нас,
Не се включваме,защото не се прибираме в къщи  Joy Днес цял ден бяхме на Монтана на разходка Simple Smile Ходихме на Аугуста и беше великолепно, слънчево, топло и приятно Simple Smile После по магазините, та чак до 8.30 Simple Smile Яси едва си изпи млякото,нямаше сили милата ми тя... намислила съм следващата екскурзия да е до Плевен Simple Smile Тогава сигурно и млякото няма да си изпие Simple Smile
Ааа,да се похваля, вече 2-ри ден взимаме от детската кухня  Laughing Лелеле, ама много вкусно готвят  Joy срам не срам ама ще ви кажа, че вчера Яси не си изяде всичко, нормално де, то доста големи порции, та аз си хапнах доста добре след нея Simple Smile ми няма да го изхвърля де Simple Smile Днес нещоне ни хареса зелето с месо, нооо няма проблем Simple Smile
bebe_julita , познала си, защо никои няма,ами просто сме се превърнали в уличници Simple Smile Или поне аз де:) Joy
Айде, да лягам, че и аз се изморих ден Simple Smile утре почивка Simple Smile ще се задоволим само с разходка по врачанските улици Simple Smile

# 58
И аз съм си тука...мислех че като бебка се роди няма да имам спирка с количката, оказа се обаче че мързела ми надделява и ме е яд на мене си, защото знам че бебешона има нужда да прекарва малко време на вън и е зависим от мен, а на мен не ми се излиза ... и такива работи  Rolling Eyes

# 59
Ей Бубе аз точно щях да питам дали знаете за детския клуб на Дунав и защо никой нищо не казва. Ние днес ходихме до клиниката на Ралчовски и спряхме на Дунав и го видях. Много се изненадах че вече си имаме и във Враца. Защо не си доволна от него. аз само отвът го погледнах  Laughing
Иначе за прегледа- на бебчо му е запушено слъзно каналче и ни изписаха едни капчици и масажи. След 10 дена сме на преглед и ако не се отпуши по- нататък ще му вкарват сонда. То не е опасна процедурата, но е кофти че се прави под пълна упойка  ooooh! Дано да се размине
На мен ми каза че вероятно очите ми се дразнят от цъфтежите и ми изписаха също капки  Peace

Герганче взимай малката и беж навън  Hug Ние излизаме и сутрин и следобяд като се събуди Али и малчо спинка постоянно навън. Ама да ви кажа, Али като беше бебе скучаеш ужасно. Бутах си количката самичка и имах чувствот оче като лудите си обикалям, а сега като излизаме тримата и той е голям вече и постоянно ми говори. Имам си другарче в разходките  Heart Eyes
Хайде отивам и аз да почина докато децата спят  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт