Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-35)

• 77 969
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
Ул."Лукашов" е улицата на която се намира Централна Поща и води към Дома на Науката и Техниката.

# 661
Много ви благодаря за отговорите.
А можете ли да ми кажете цена например за почистване на лице  newsm78 горе-долу, да мога да се ориентирам.

# 662
На мен тази козметичка на Петропавловска за която джона говори ми вземаше 20лв. преди няколко месеца Wink Доволна съм от тази процедура... В интерес на истината спрях да ходя при нея защото не ми хареса кола маската на подмишниците, космите ми растяха на втория ден не знам в нея ли беше проблема....  Rolling Eyes

# 663
Последно да ви изтормозя - може ли телефони за връзка и със записан час ли става или?

Наистина много ми помогнахте   bouquet.
Мисля да пробвам на Петропавловска.

# 664
alegoria , изпратих ти на ЛС телефона.

Аз ходя при нея за парна баня на лице взима ми 20лв/със скубане на вежди и боядисване на мигли/. Чиста се с епилатор не ползвам услугите на козметичката за това.

# 665
Хайде да подсетя, че то време не остана: Събота, 8:30ч, БТВ.

# 666
Добре ,че ни подсети  задължително ще гледаме ,и пак да поздравя малката принцеса  bouquet

# 667
Добре ,че ни подсети  задължително ще гледаме ,и пак да поздравя малката принцеса  bouquet

Мерси, Майче   Hug

# 668
Здравейте момичета.За първи път пиша във  вашата тема,не съм врачанка коренячка,но съм живяла  и учила доста години там.Предстои ми раждане и се чудя къде,Враца или Мездра?Консултациите ми ги води  др.Данаилова,учтива е жената,засега нямам забележки.Но съм чула доста лоши отзиви за врачанското АГО,не като материална база, а отношение.Какво ще ме посъветвате?

# 669
Здравейте момичета.За първи път пиша във  вашата тема,не съм врачанка коренячка,но съм живяла  и учила доста години там.Предстои ми раждане и се чудя къде,Враца или Мездра?Консултациите ми ги води  др.Данаилова,учтива е жената,засега нямам забележки.Но съм чула доста лоши отзиви за врачанското АГО,не като материална база, а отношение.Какво ще ме посъветвате?

Ами аз не мога да се оплача кой знае колко, даже въобще, нормално се държат...нямам база за сравнение  Wink Много лошо се държат с родилките от ромски произход, иначе с другите жени се държат сравнително добре, примерно аз сто пъти съм казвала че не бих родила в Мездра колкото и да я хвалят, защото нямат добро отделение по неонатология. Недай Боже да има някакви усложнения няма как да се погрижат за бебчо, за мен неговото здраве е на първо място   bouquet

# 670
Подкрепям Герганчето  Peace
Аз живя в Мездра и родих във Враца. Отношението е добро към родилките според мен или поне това което аз съм видяла. Неонатология определено е плюс, а бебето ти го дават веднага да се закърми и постоянно е при теб/ което за мен беше важно/. Отделно ако се получат усложнения лекарите са по квалифицирани. В Мездра ако се наложи спешно секцио викат Цеков. То остават още 2 лекарки- Махинова и Цанова, която не може да прави секцио и не прави Laughing
Тъй че според мен Враца си е по-добре. Единствено обстановката май е по- добра, но пък във ВИП-а във Враца си е супер Peace

# 671
Arven и Герганче,благодаря за отговорите.Враца ми  идва по удобно,там живеят родителите и сестра ми,няма да съм сама.Просто исках да чуя актуални мнения за да съм по спокойна.Чудя се, да избера ли лекар за раждането или да се оставя на който е на дежурство?Ако не си избера лекар дали ще ме обслужат добре?

# 672
Момичета гласувах за инициативата http://mestazaigra.bg/bella-glasuvane но защо не се повишават процентите.Преди гласуването % за враца беше 7.85% и след гласуването на 3 потребители пак си остана толко -защо е така не ми стана ясно.
 Peace PeaceМоля гласувайте все още има време! Praynig Praynig Hug Hug

# 673
Arven и Герганче,благодаря за отговорите.Враца ми  идва по удобно,там живеят родителите и сестра ми,няма да съм сама.Просто исках да чуя актуални мнения за да съм по спокойна.Чудя се, да избера ли лекар за раждането или да се оставя на който е на дежурство?Ако не си избера лекар дали ще ме обслужат добре?

Това никой не може да ти каже със сигурност. Зависи на кой лекар ще попаднеш- от всеки има доволни и недоволни. Аз реших да си избера лекарка, ходих при нея през цялата бременност и тя ми беше на раждането накрая. Имаше още 2 родилки, с които се държеше доста добре и  и подкрепяше, тъй че си зависи от лекар.
Ако ще се чустваш по- спокойна с познат човек по-добре си избери лекар  Peace

# 674
Здравейте, момичета! Извинявам се, че нахълтвам в темата ви. Искам да ви попитам, знаете ли дали във Враца правят спермограма, ако да- къде и на каква цена? Благодаря за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт