Готвите ли български манджи?

• 75 913
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 1 020
 Joy JoyТова е с ракията за аперитив....

# 1 021
  • забравих си мисълта...
Ни вЪй срам,значии.. NaughtyС тия баници...Сега съм на диета,че много килца качила  Blush,а ето пролет скоро иде.. HugКоя е най..диетичната българска манджа..нея да сготвя...спанак(лапад )ли?

Варени картофи! Grinning Максимум 1,5 кг картофи на ден. Mоже да ги посолиш леко + много течности, от които са допустими само вода (обикновена или минерална), чай и кафе (без захар, без мляко). Гаранция 4 кг на седмица. Стига да издържиш Simple Smile. След като решиш да прекъснеш диетата, не напълняваш отново, в смисъл няма обратен ефект.
Таратора има със сигурност повече калории Wink .

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 19:51 от Venetta

# 1 022
Но е по-здравословен, не сьдьржа вьглехидрати и е бьлгарски Wink Бее нали бьлгарска манджа искаше- варените картофи са международни Laughing

Joy JoyТова е с ракията за аперитив....
Ох, ама ти и ракийка... твоята диета е от по-специалните значи Laughing

# 1 023
Венета, какво значи 1,5 на ден - килограми ли newsm78
И за първи път чувам диета само с картофи Rolling Eyes
Аз лично наблягам на салатите, когато кача някое кило Mr. Green, но не салатите с майонеза Naughty, а зелените - марули, зеле, моркови, краставици и т.н.

# 1 024
Аз пьк помислих картоф и половина на ден Laughing
Да, едностранните диети не действат добре на организма, нищо че може да се слабее по-бьрзо с тях- трябва да има разнообразие Peace
Отклонихме се от темата, бьлгарските манджи са всички друго, но не и диетични, за сьжаление Sad те затова са и толкова вкусни де Laughing

# 1 025
Ни вЪй срам,значии.. NaughtyС тия баници...Сега съм на диета,че много килца качила  Blush,а ето пролет скоро иде.. HugКоя е най..диетичната българска манджа..нея да сготвя...спанак(лапад )ли?

Варени картофи! Grinning Максимум 1,5 на ден може да ги посолиш леко + много течности, от които са допустими само вода (обикновена или минерална), чай и кафе (без захар, без мляко). Гаранция 4 кг на седмица. Стига да издържиш Simple Smile. След като решиш да прекъснеш диетата, не напълняваш отново, в смисъл няма обратен ефект.
Това 1,5 какво е?Картоф и половина или Килограм и половина картофи?Ако е първото,то е 1ясно,че ефект ще има .Но ако е второто  Shocked,сигурно след приключване на диетата,няма да мога да мина през вратата. Wink

# 1 026
  • забравих си мисълта...
Венета, какво значи 1,5 на ден - килограми ли newsm78
И за първи път чувам диета само с картофи Rolling Eyes
Аз лично наблягам на салатите, когато кача някое кило Mr. Green, но не салатите с майонеза Naughty, а зелените - марули, зеле, моркови, краставици и т.н.

Ех, че съм разсеяна, картофи, Izma. Ще коригирам веднага.

Един килограм и половина картофи на ден. Grinning

# 1 027
Писали сме в едно и също време.Разбрах.. Peace

# 1 028
Е, не мога да изям 1,5 кг. картофи на ден Naughty - под никаква форма!
Виж, ако беше ориз - може и да се напъна Mr. Green , неее, май множко ще ми дойде Thinking

# 1 029
Сигурно и печени ще станат.Без мазнина,естествено..

# 1 030
Izma и аз така,много обичам ориз,всякак приготвен,а картофите някак...по рядко ям,обикновено тези от Мак Доналдс Crazy

# 1 031
  • забравих си мисълта...
Е, не мога да изям 1,5 кг. картофи на ден Naughty - под никаква форма!
Виж, ако беше ориз - може и да се напъна Mr. Green , неее, май множко ще ми дойде Thinking

Може, Izma, може. Simple Smile Всичко е въпрос на желание и цел Wink.  А за количеството, още през втората седмица започвам да изяждам по-малко картофи и в края на втората не мога да изям повече от 0,800 кг.
Едно време отслабнах с тази диета 8 кг за моя радост и за ужас на мъжа ми. Мислех си, че ще се радва, а той се разочарова Simple Smile. Не искал толкова слаба жена Simple Smile.
То и аз обичам ориз, но той не ми помага да отслабна.

Сигурно и печени ще станат.Без мазнина,естествено..

Аз също предполагам, че ще се получи и с печени картофи, но тогава наистина течностите трябва да са повече.

# 1 032
Дами,раздразнихте ме с тези баници!
Споделете някоя изпитана рецепта за кори за баница.Тук готовите кори от турските магазини са доста дебели и баницата ми става една клисава,никаква.А имам голямо желание сама да си разточа корите и да направя вкуснотийката.

Опитай с тези кори за ули4ните бани4ки...правила съм ги ..едно към едно с едно време продаваните  Peace и много лесно се правят

# 1 033
  • Германия
Дами,благодаря ви за линковете!

Иначе с картофи наистина се отслабва,мисля да започна и аз тази диета(отново),но първо ще се пробвам да направя баницата.

# 1 034
  • ENGLAND
Сега остава да си направим и една темичка за отслабването.
Диетата с картофите и аз ще я пробвам. В къщи обичаме много картофи, купуваме по цял чувал. Но пак да попитам, само това ли е диетата, 1,5 кг картофи, вода и чай? Мога ли и малко шарена сол да слагам, че съвсем безвкусни ще са?
Надявам се може и печени. Аз ги завивам във фолио, големи картофи, включвам фурната на най-силно и ги пека час и половина. Тук след това ги режат на половина и слагат кашкавал да се разтопи. Лесно и вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт