Къде в Пловдив??? - 11

• 67 487
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Мерси, момичета, тъкмо на време ви погледнах.

# 31
  • до Пловдив
запис  Hug

# 32
vidima, благодаря за идеята. Ще си взема такава боя за прозорците.
JeniB, разбрах къде е магазина  Hug  . Даже мисля , че вчера като минавах оттам ми се мерна една голяма табела БОИ. Ще намина да разгледам. А тази боя Dulux , в цветове ли я има или ползваш бяла основа и тонираш ?
Дедо, този фирменият магазин в коя част на Кукленско се намира - преди Рекорд или след него към митницата ?
666 , Благи, аз съм си харесала едни плочки при вас , ама ми идват малко скъпи. Ти не ползваш ли някакво намаление като служител ?   Blush

Да попитам също - този магазин за плочките дето казахте към Войводиново - къде точно се намира - по към Пловдив или във Войводиново. ?

razel_dazel , прати ми , моля те , координати на фирмата , която ви е правила плъзгащата врата   Laughing

# 33
Да не изпусна най-полезната тема.

# 34
Имат много цветове и най-различни нюанси.  Ей тук можеш да ги видиш и имаше някъде да оцветяваш стените в избрани цветове - http://www.dulux.co.uk/colours/index.jsp От магазина можеш да си вземеш листчета с цветове и да видиш кой ще ти пасне.

# 35
Момичета, помагайте спешно търся пинарт, това е оная джаджа, която създава перфектно копие на който и да било предмет, просто го натискате към него и оформя триизмерната му скулптора. Къде мога да намеря разни такива забавни джунджурийки. Благодаря ви предварително!

Помагайте! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 36
Момичета, помагайте спешно търся пинарт, това е оная джаджа, която създава перфектно копие на който и да било предмет, просто го натискате към него и оформя триизмерната му скулптора. Къде мога да намеря разни такива забавни джунджурийки. Благодаря ви предварително!

Помагайте! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

аз даже не съм чувала за токова нещо. Може ли линк да видя за какво говориш? Embarassed

# 37
# 38
Ей ,много готино това нещо!За съжаление не знам къде го има и не мога да помогна.

# 39
Здравейте и от мен в новата тема, наистина е една от най-полезните.

Мартинче, това е супер оригинално, не можеш ли да поръчаш от сайта направо, с куриер утре ще е в П-в?

# 40
Здравейте и от мен в новата тема, наистина е една от най-полезните.

Мартинче, това е супер оригинално, не можеш ли да поръчаш от сайта направо, с куриер утре ще е в П-в?

Не за съжаление, не дават гаранция от сайта че ще пристигне... След малко излизам надявам се да го открия някъде.  Благодаря ви все пак. Hug

# 41
Ооо,това е уникално!Виждала съм го не в БГ.Не знаех ,че така му е`заглавието`.

# 42
  • Пловдив
По погрешка пуснах въпроса си в старата тема за Пловдив Embarassed и моля за извинение. Та на въпроса ми -  знам че има отделна тема за училищата, но сещате ли се за други УЧИЛИЩА, които имат и ПОДГОТВИТЕЛНА ГРУПА, аз се сещам само за П. Славейков - зад Чайка Фарма, Софроний Врачански - в Тракия, Никола Вапцаров - на ул. Дилянка и Душо Хаджидеков. Предварително благодаря, в случай че ми дадете и други идеи. 

# 43
"пинарт" ,ей това е много интересно и за деца, и за големи такива става  Laughing

ако го откриеш казвай къде  Peace

# 44
Да попитам за производител на врати, обаче ми трябва плъзгаща врата, не алуминиева, а "дървена", за между хол и спалня / детска стая /.

Общи условия

Активация на акаунт