Къде в Пловдив??? - 11

• 68 220
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Ей с тези ваксини акъла ни взеха!!!!Да неговорим, че всяко джи пи дава противоречива информция #Cussing out
И аз чаках инфо за Карфур-как е днес?

# 316
Нормално е.

Информацията от джи пито ни беше - трябва да е безплатна ваксината и осигурена от април нататък. Обадих се в началото на април, на 7ми, нямало още да сме я купували. Купих я веднага. После разбрах, че е на изчезване и я няма. Хубаво, но след това имаме още 2 приема, ако не намерим... Върнах се да поръчам още - нямало. И тогава започна голямото търсене - разгиле намерих още две. Сега пратих тази моята позната в тази аптека зад РУМ Родопи, дано и василена прочете и тя да вземе, а след 25ти да се нормализират нещата.
А в склада гарантирано няма, където има са такива количества от преди зареждани.

# 317
Мъжът ми преди час е бил там, каза, че вътре в магазина било спокойно, но на касите вървяла адски бавно опашката и си върнал покупките

# 318
Мъжът ми преди час е бил там, каза, че вътре в магазина било спокойно, но на касите вървяла адски бавно опашката и си върнал покупките

Явно мудно работят на касите.Имаше такива оплаквания и за другите им магазини.Магазините били хубави , но на касите било ужас.Моята приятелка сега е там, по-късно ще кажа как е било, а утре и аз ще ходя.

# 319
Мисля, че 1 и 2 каса са за хора, които са купили до 10 неща.  Simple Smile Така прочетох в нета, но не знам дали и за дните на откриването важи Simple Smile Ако някой ходи, може ли да погледне, дали има био плодове и зеленчуци. Мъжът ми ходи вчера, но понеже щанда с плодовете и зеленчуците бил накрая и имало много хора пред касите, изобщо не е гледал какъв им е асортимента, а директно се наредил на касата Simple Smile

# 320
Доста често пазарувам във Карфур в Марсилия - там положението с касите е същото - като имате в предвид , че касите са поне 40 ( без бързите и тези за плащане с карти ) . Чакането е доста. Но във всички големи  вериги в България също се чака , така че няма от какво да се оплакваме.  Laughing Предполагам , че като поотмине еауфорията нещата ще се нормализират.

# 321
  • Пловдив
Мисля, че 1 и 2 каса са за хора, които са купили до 10 неща.  Simple Smile Така прочетох в нета, но не знам дали и за дните на откриването важи Simple Smile Ако някой ходи, може ли да погледне, дали има био плодове и зеленчуци. Мъжът ми ходи вчера, но понеже щанда с плодовете и зеленчуците бил накрая и имало много хора пред касите, изобщо не е гледал какъв им е асортимента, а директно се наредил на касата Simple Smile

Имаше био зеленчуци, но не мога да ти кажа асортимента.... минах транзит покрай тях, защото хората се блъскаха за евтини краставици и банани.

# 322
  Лудницата била пълна и много цигани имало ми казаха сега.Огромни опашки и вътре много народ, явно целия град се е изсипал.

# 323
  • Пловдив
Вярно е, имаше много цигани и като награбили тези възглавници и олекотени завивки неможеш да се разминеш с тях, съжалих триста пъти, че си взех количка и не можех да се размина от хората.............иначе хубав магазин са направили е и еуфорията ще мине бързо, защото в тази криза колко да ги държи ?! На касите особенно първите десет опашката вървеше сравнително бързо, ама нали са нови момичетата и имаше малко технически забавяния, но пък до касата стои по едно момиче което бързо ти слага покупките в торбичка и не се бавиш. Гледайте си хубаво касовите бележки, че на мен ми бяха дублирали една стока и днес пратих свекърва ми да ми я оправят! Нямало е проблеми с рекламацията. Peace

# 324
А има ли някакви други отворени магазини в Галерията освен Карфур?

# 325
момичета-предварително се извинявам,че оспамвам темата ви,но не зная къде да попитам Sad

Има ли в Пловдив магазин,от който могат да се наемат детски неща-като колички,столчета за лека кола,сгъваеми найлонови легла,проходилки?
Притеснено ми е най-вече,че ще прекараме лятото в Пловдив-а всичките ми приятелки си използват столчетата за кола и не мога от никъде да намеря...
Същото и за леглото-търся сгъваемо легло,но само за периода на Лятото.

Предварително Благодаря   bouquet

# 326
  • Пловдив
А има ли някакви други отворени магазини в Галерията освен Карфур?

Имаше един-два ама само за стоки за бита-тенджери и такива работи.

# 327
Има Германос, за компютри един, за домашни потреби, 2-3 кафета. Стената за катерене също работи и зала за тенис на маса. Инфото е от мъжа ми, аз още не съм ходила. Сега заяви, че май имало и магазин с дрехи, но не обърнал внимание.

# 328
Аз утре може да ходя,та ще пиша отзиви после.

# 329
  • Пловдив
Ние преди малко се прибрахме от Карфур. Беше ужасна лудница. На моменти спираха да пускат на входа за да се разреди потокът върте. Нямаше колички, хаусът на касите е пълен. Не ни приеха картата - имали проблеми с обслужване на картите, наложи се да теглим от банкомат и да се върним да платим, докато опашката зад нас чакаше, после ни таксуваха една ваза двойно и понеже бяха преключили сметката трябваше пак да се връщаме на първия етаж за да ни върнат парите от информация. Не мисля че ще отидем отново в близките месеци. Така и не разбрах как някои хора пълнят една огромна количка за 100 лв. ... ние закръглихме тази сума с 5-6 неща, явно си трябва предварително проучване и подготовка  Embarassed
Видях доста био продукти, но до зеленчуците не можах да стигна. Бях си намислила да търся някои по-специфични продукти, но ще остане за след като отмине еуфорията.

Общи условия

Активация на акаунт