Къде в Пловдив??? - 11

• 67 412
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Здравейте, от къде в Пловдив бих могла да си купя стягащ колан за след раждане?
Благодаря предварително!

Аз купих моя от магазин за бременни, но не ми бепе удобен и го носих малко.

# 601
Благодаря предварително!

Аз моя си го купих от аптеката - там са на номера, аз мисля че 3 поредни номера си купувах... Честно да си кажа, не виждам много смисъл от тези колани- аз го носих близо 2 месеца и така и не ми се прибра корема напълно. Познавам хора, които и без да са носили стягащ колан - все едно не са раждали. Всичко си е до структура и организъм , според мен. Peace

# 602
Откъде мога да купя малки закачалки, за детски дрехи? Дали ще има в Джъмбо?

# 603
Откъде мога да купя малки закачалки, за детски дрехи? Дали ще има в Джъмбо?

За Джъмбо нямам спомен, но като караш по площад Шахбазян,и идвайки от 6ти септ, към циганската махала и стигнеш колелото, от лявата страна има магазин за закачалки и оборудване на магазини - има 5-6 модела детски, много евтини и що годе качествени, но що годе, хубави каквито са на Мадъркеър и Зара като си купуваш, не съм видяла... аз затова си ги пазя закачалките от тях.
Друг такъв магазин, но с по-малко избор, има точно срещу хотел Лайпциг, до него има магазин за бельо.

# 604
Благодаря предварително!

Аз моя си го купих от аптеката - там са на номера, аз мисля че 3 поредни номера си купувах... Честно да си кажа, не виждам много смисъл от тези колани- аз го носих близо 2 месеца и така и не ми се прибра корема напълно. Познавам хора, които и без да са носили стягащ колан - все едно не са раждали. Всичко си е до структура и организъм , според мен. Peace

да, и аз не виждам смисъл от тези истории
корем нямам и затова и нямам идея да си взимам такъв колан, но вече трети сутиен за кърмачки сменям и все са ми неудобни и не мога да улуча

# 605
Каспър, най-хубавите сутиени за кърмене съм си купувала от Премама. Провери дали ще ти харесат.

# 606
Здравейте мами,и татковци,разбира се.
Търся ресторант за кръщене...и не само.Искам да е с хубава ,голяма лятна градина,с много зеленина,където можем да избягаме от жегите,а децата могат да играят на воля.Даже като се замисля,може и да не е в града,а някъде наблизо в околностите....важното е да е красиво и с много място...А ако може и да не е много скъпо,ще е направо чудесно.
аз ти препора4вам ето този ресторант там ни бе6е свадбата и сме много доволни от вси4ко ето саита им  http://mehanata.info/
А как са  цените там.И предполагам няма детаска площадка,но пък има много пространство....

А на този ресторант Пикник някой има ли хубави снимки...И там как е

Острова нещо не ми е любим,а и собственика  Sick

Ей тук има снимки: http://informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=2573
И на мен ми стана любопитно за ходене там за разнообразие и биричка:)

мерси,разгледах с снимките,но останах с впечатлениоето,че децата са отделени от масите,так ли е?Защото нашите са много малки и...ще трябва да се търчи нон стип след тях

# 607
преди време си спомням, че говорехте за някакви камъчета вместо стикове за изпотяване - вършат ли работа и ако да - откъде да се вземат

Виж в красива мама темата,че ми е бавен нета да търся,една софийска фирма ги предлага.под 10 лв. идваше  бройката. Горе долу вършат работа,но не е срещу изпотяване,а за неутрализиране на миризмата.

Simple Smile

П.С. ето темата    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=359477.0;topicseen

# 608
мерси,разгледах с снимките,но останах с впечатлениоето,че децата са отделени от масите,так ли е?Защото нашите са много малки и...ще трябва да се търчи нон стип след тях

Joy
извинявай, не се стърпях
мисля, мисля и не мога да се сетя място където масите на родителите да са между детските съоръжения....
иначе да - разбирам ти мисълта, наистина трябва да се слизат едни стълби да се стигне до детското пространство, а горе при родителите подът е камък, наблизо има стълби
но честно, предложението е добро и това е по-малкото зло

# 609
Каспър, благодаря. Предполагах, че ти ще ми отговориш.  Grinning
Относно стягащ колан за след раждане - не се препоръчва, защото коремните мускули се отпускат още повече с него, стават мързеливи, така да се каже.
Чаршафи с ластик за спалня - някой питаше, има в Метро. Майка ми си купува от там и е доволна.

# 610

Чаршафи с ластик за спалня - някой питаше, има в Метро. Майка ми си купува от там и е доволна.
  И аз имах на квартирата , но се протриват след два-три месеца.Повече не купих.

# 611

И аз имах на квартирата , но се протриват след два-три месеца.Повече не купих.

В JUSK има също по 10-тина лв ,но са ужасни.Целите станаха на топченца и се протириха за отрицателното време от 1-2 седмици  Laughing

# 612
  • Пловдив
от шаршафите с ластик от Метро и аз съм доволна-мекички и не се протриват

# 613
от шаршафите с ластик от Метро и аз съм доволна-мекички и не се протриват

Моите се протриха, памучни бяха.Много шаваме явно Mr. Green

# 614
  • Лондон/Пловдив
Аз имам 1 от Метро с ластик вече към година ползване и не е мръднал ,от JUSK купих и се подлъгах пълни боклуци са  Sick

Общи условия

Активация на акаунт