Къде в Пловдив??? - 11

• 67 374
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Имате ли някакви координати на евтин нотариус? Трябва ми за пълномощно, но да работи и до по-късно.
Ето този нотариус съм ползвала - Нина Добчева, бул. 6-ти септември 169, ет. 3, тел 652668, 624272 и 0888312183, намира се точно до съда, като застанеш с лице към него, отдясно, блок е, има голяма табела Евротонер, в същия вход на 3 етаж. Не мога да кажа дали е евтино или скъпо, просто можеш да звъннеш и да питаш, както и работно време до колко е не знам, ходила съм преди обяд.

# 661
Имате ли някакви координати на евтин нотариус? Трябва ми за пълномощно, но да работи и до по-късно.

wassilena, относно заверките всички нотариуси работят по тарифа т.е всички взимат еднакво, единствено може да се получи разлика при таксата за изготвянето на пълномощното, ако ти не отидеш с готово написано. Обикновено за около една страница, или както е в твоя случай - пълномощно, взимат около 10лв за изготвяне и отделно заверката. Работното време е до около 17.00 часа, но те съветвам да си избереш нотариус, който има и помощник-нотариус, защото обикновено нотариусите си тръгват след изповядването на сделките за деня, а това е максимум до 15.00 часа.

http://www.notary-chamber.org/ - тук можеш да видиш адресите и телефоните на всички регистрирани нотариуси за Пловдив и да и избереш.

# 662
Кашарел, Drozi  Hug благодаря! Май и аз така виждам нещата, че това в Хипо е най-изгодно.  Peace

# 663
Момичета, къде да намеря хубави пердета?

евтини или хубави?
защото аз съм купувала и от двете и разликата е от небето до земята
вкъщи имам тюл от 10 лв кв м и от 90 лв - като ми казваха, че има огромна разлика не вярвах, има и то е наистина огромна
за хубави мога да препоръчам - бюти хоум в капана - взимане на мерки, проект, шиене и монтаж е включено в цената

Благодаря, Каспър!
Точно такива имах предвид, да са хубави, а не евтини. И нещо актуално, модерно и т.н.
  bouquet

# 664
  • Пловдив
Момичета, до колко часа работи библиотека Иван Вазов??
Доколкото знам вече са с лятно работно време - до 20 часа.

# 665
Момичета, до колко часа работи библиотека Иван Вазов??
Доколкото знам вече са с лятно работно време - до 20 часа.
А плаща ли се за да се запишеш Embarassed или как става,точна за библиотека си мислих днес,че искам да прочета доста книжки,а няма възможност да си ги купя всички

# 666
  • Пловдив
Плащаш абонаментна карта за ползване на библиотеката за 1 година.

# 667
а някакви идейки колко е?

# 668
Преди 3-4 години беше 5 лв.

П.П   http://www.libplovdiv.com/index.php?option=com_content&view= … d=148&lang=bg

# 669
Преди 3-4 години беше 5 лв.

П.П   http://www.libplovdiv.com/index.php?option=com_content&view= … d=148&lang=bg
Можеш да си платиш за месец.. или за еднократен достъп.. Има и само читателски за на място Simple Smile

# 670
  • Пловдив
Като се заговори за библиотека - А какво е положението в Детския Отдел?
Може ли да се намерят детски книжки от последните няколко години .. примерно поредицата за Франклин, Във вълшебната гора, Приказки незабравими в рими и т.н.?

# 671
 Tired..не!!!Новите книжки или ги няма или ги дават на свои хора....

# 672
  • plovdiv
Може ли да се намерят детски книжки от последните няколко години .. примерно поредицата за Франклин, Във вълшебната гора, Приказки незабравими в рими и т.н.?
Ние сме записани в Детският отдел, който е отделно в една къща до градската градина, там има нови книги, и Франклин, и енциклопедии, е не всичко ново от книжарниците, но всеки месец като ходим имат нови книги и съм много доволна Peace

# 673
най-новите поредици ги няма,както и книги Peace...Франклин е от 10 години на пазара

# 674
Ние сме записани в Детският отдел, който е отделно в една къща до градската градина, там има нови книги, и Франклин, и енциклопедии, е не всичко ново от книжарниците, но всеки месец като ходим имат нови книги и съм много доволна Peace
връзкарка  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт