Сайтове за игри с награди. II част.

• 56 635
  • 439
  •   1
Отговори
# 135
Май само аз нямам Фейсбук  Crossing Arms За техниката как определят какво мито се плаща, като няма фактура и съответно цена на стоката, която получаваш? Това момче, което е спечелило техника колко мито е платило? Питам, защото да не се окаже, че ще ти е по-изгодно да си купиш направо някаква джунджурия, вместо да й плащаш митата и ддс-то ако има ...  newsm78

Четох го в един форум и от хиляда коментара никъде не пишеше колко аджеба е митото  Tired

# 136
долу в дясно натисни на даллес и 6те ти даде въпроси отговаря6 и ти дава то4ки  а в ляво натиска6 на датата и пак 6те даде то4ки
и после отива6 на клиповете и ги пуска6 подред като свар6ат ти дават кодове пи6и6 ги и ти дава то4ки и така докато ги мини6 вси4ките всеки ден пускат по някои друг нов клип трябва да следи6 са6то като пра6та6 покани са6то ти дава то4ки дано ме разбере6 късмет   bouquet

Благодаря  Simple Smile

# 137
Знам,че ставам нагла,но ще помоля някой ако има време да ми обясни как да започна в binbango.com Кадо.фр Simple Smile

# 138
  • Плевен
Видяхте ли че в кадото са направили хубавите подаръци само за випове.Почти бях събрала за хлебопекарната много ме е яд

# 139
Дам сложили са и нови подаръци.Написъл съм по тези втпроси в блога.

# 140
Дам сложили са и нови подаръци.Написъл съм по тези втпроси в блога.
Sad Sad Sad много гадно и аз по4ти бях събрала за хлебопекарната а как се става вип не6то не мога да разбера с есемеси  ли  и за да може да си поръ4а6 хлебопекарната колко есемеса трябва да прати6 newsm78

# 141
Трябва да си купиш червени ключове.5 евро са 10 ключа.При повече има намаление някакво и бонуси, а те цената на хлебопекарната са я дигнали и нея.

# 142
  • Плевен
В Кадо имаш 8 ключа на ден и ги използваш на която игра искаш. Аз играя на печката, че само отваряш, нищо не трябва да правиш.
За Бинбангото не знам.

# 143
  • Варна
Имало е зараждане в Локърз  Shocked Някой успя ли да си вземе нещо?

# 144
Имаше да, ама нямах достатъчно птз  Sad Дано за края на април да съм посъбрала. Ако сучайно някой е останал без покана и иска да ми помогне да казва  Wink
Остават ми още 10 човека да покана  newsm17

# 145
аз го изтървах   Sad в колко бе6е влизах в 12 но няма6е  #Crazy
Имаше да, ама нямах достатъчно птз  Sad Дано за края на април да съм посъбрала. Ако сучайно някой е останал без покана и иска да ми помогне да казва  Wink

# 146
аз го изтървах   Sad в колко бе6е влизах в 12 но няма6е  #Crazy

Започна някъде към 1:50 ч. Около 40 мин. беше отворен и после си легнах, колко е продължило незнам  newsm12
Направи ми впечатление че на петата минута вече нямаше нищо от електрониката. Като събера точките незнам как ще се добера до наградка  #2gunfire

# 147
  • София
Еххх.. вече се ядосах, защото и този ридийм изпуснах, вече имам 1470 точки  ooooh!

# 148
Моя позната Англичанка, каза, че е събрала хиляти точки, но за една година откакто е мембър на Локърз, не е успяла да се дореди до нищо.  newsm78

# 149
здравей те да питам не6то от http://www.royalcactus.com/  ве4е една седмица ми пра6тат писма с кодове а като  вкарам ми пи6и невалидни за6то така newsm78

Общи условия

Активация на акаунт