Сайтове за игри с награди. II част.

• 56 626
  • 439
  •   1
Отговори
# 150
Защото тези кодове, които ти изпращат на мейла, ги изпращат на всички потребители и който пръв ги регистрира, той печели.  Mr. Green

# 151
Защото тези кодове, които ти изпращат на мейла, ги изпращат на всички потребители и който пръв ги регистрира, той печели.  Mr. Green
ок мерси  но там има и 4ас и дата  тогава ли трябва да ги активира6

# 152
# 153
 Тези от http://www.buzzville.com/ не стига 4е ми блокираха акаунта а сега не доставят до България  #Cussing out newsm61 smile3511

# 154
  • Плевен
Спряли са да доставят ли? Защото преди 2 седмици си получих ключодържател?

# 155
да сега исках да поръ4ам пи6е 4е спряни доставите мн тъпо влез на награди отдоло на самат награда пи6е

# 156
Отрязаха ни  Twisted Evil

# 157
Здравейте, и аз се включвам с: http://www.madwin.com/index.asp?code_afc=10231, която открих в блога на първа страница. Ако някой знае повече за нея, да светне, защото ми е трудна с френския.
Регистрирах се и в: http://www.kado.fr/?refer=lemoncho,  още я разучавам.

Предлагам ако е възможно да се предоставя по-подробна информация за правилата.

# 158
Когато открих темата се регистрирах в кадокадо, но така като гледам никой не пише за този сайт и явно не е много популярен. Защо? Има ли причина?

# 159
  • Плевен
Гергана, аз играя в него, лошото е че бавно се събират точките. Но аз вече имам 14 000, а гледам, че за 20 000 има ваучер за амазон и ще събирам за него. Страшно са ми приятни там игрите и много ме е яд че само на 4 имаме право на ден.

# 160
Бавно е наистина. С тези ваучери може да се купува от амазон, нали?

# 161
Искам да споделя с вас този сайт www точка prize точка com  Laughing - играеш игрички срещу пари. Намерих инфо в гугъл и някои се хвалят че си получават паричките.
Нека ако някой  играе тука да сподели нещичко  Hug

# 162
здравей те  искам да попитам за наградите на  lockerz не ги  разбирам ,,стадион одеяла,,какво озна4ава това и ,,New iPad,, това телефон ли е  newsm78

# 163
  • Плевен
Не знам, обаче мъжът ми днес чул по Дарик и по други радиа, че тези сайтове с реклами са с цел да ти проникнат в компютъра и особено такива, които имат интернет банкиране са заплашени от изтичване и тем подобно и ми забрани да влизам в Локърса. Някой има ли инфо или и той да е чул нещо такова?  newsm78

# 164
здравей те  искам да попитам за наградите на  lockerz не ги  разбирам ,,стадион одеяла,,какво озна4ава това и ,,New iPad,, това телефон ли е  newsm78

Най-вероятно не бива да си превеждаш нещата буквално, даже идея нямам за стадиона  Thinking. Иначе наградите са - три категории - "Марки, които обичаме", "електроника" и "ексклузивно от Локърз". iPad-а е нещо разкошно, което се очаква да започне да измества стандартните лаптопи. То е с големината и визията на екран на стандартен лаптоп, но без клавиатурата. Всичко му работи с touch screen, дори при нужда си има клавиатура в долната част. Много е хубаво, хит е в момента, а и - както се вижда - е доста скъп.

anyto, никой наистина печен хакер няма да тръгне да влиза в компютър на обикновен човечец. Напълно се съмнявам да има такава врътка. Всичките тези сайтове печелят луди пари от реклама, а наградите, които раздават, не отнемат и половината от печалбата им. Най-вероятно иде реч за някакви други сайтове, но за тези - няма логика.

Общи условия

Активация на акаунт