Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 332
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Е ти защо реши че ти като не го искаш, никой не иска  newsm78
Не, не съм решила - аз споделих моите мотиви просто. Назад доста хора казват какво търсят. И както и да го погледнеш общо за 500лв семейство няма как да отиде. Не го слагайте само нощувките с ои все пак.

# 571
  • София
Ами последно да поясня за обяда и вечрята.Обяда лично на мен ми е салата 4-5 лв,1 мин.вода 1 -1.50лв.омлет или нещо готвено средно по 4 лв.За мъжете по салата и мръвка щото са канибали като пържола дори и в София под 7 лв няма,сметни колко е по морето+ детето пържени картофи и салата +сок и по една бира-смятай ако можеш и сама.Аз ти ги осредних за по лесно.Да тази година може и да е по евтино,ама не ми се вярва.И пак да кажа имала съм,харчила съм,ако съм нямала съм щяла да готвя,ама определено това не е почивка.Защото съм ходила и съм готвила.ами за 10 дена едвам стигах до плажа за по 3 час.Е мерси,ама по добре в къщи да си седя а.
А сега по темата за 5 до 7 дена-дори и в момента има къде да идеш с 500 лв само за храна и спане,пътя отделно и без джобните  Peace
Лично аз следя повечето оферти,дори на 24 заминавам за 1 ден на Ахтопол.Майка ми заминава на почивна станция за 100 лв за 10 дни само спане  Peace и ще я закарам.Но ще е сама с племеничката,за нея 500 ще и стигнат с гаранция  Mr. Green че ще и и останат,но аз не искам да слизам толкова надолу 500 км път с малката ми идват в повече.Да оставим,че и курорта не ми харесва.

# 572
viliko aз до миналата година бях точно като теб, относно АИ, кеф си ми е да ида на кръчмичка, да ям каквото си поръчам и т.н. Най вече да опитвам на различни места.... Тая година реших да сменя схемата за първа година, все си мисля че с бебе няма да ми е до кръчми, та ще видим как ще е положението  Wink
Следя темата с интерес и ми харесват предложенията, които даваш  Wink

# 573
  • Враца
 ама, не стига, че се отклонихте от темата, ами и тези спорове Rolling Eyes
поправете ме ако греша, но тук трябва да е справочна тема къде и как да се изкара за тия пари, а не дали на някой му харесва почивката на другия Tired

а то е ясно, че за тия пари трябва да е или в началото на сезона, или в края. ако се отиде юли или август, с 500 лв може, ама 2-3 дни Simple Smile
но няма лошо, ние докато бяхме на бунгалата, имаше няколко семейства, които дойдоха за уикенда /едните от бургас, а другите не помня откъде\
то и в заглавието не е уточнявано колко дни с тия пари, а пък всеки има различна представа за почивка. за мен по-малко то 7 дни няма смисъл да биеш път.
нашата почивка беше 9 дни, ама догодина- повече Sunglasses

вилико, сигурна съм,че темата е полезна не само на семейства с малки доходи.
ние избрахме юни не само заради цената, но и заради спокойствието и лекото пътуване.
нашият доход е доооста гоялям, но не сме тип, който харчи много по кръчми и т.н., та почивката ни не е скъпо удоволствие. затова пък ще си позволим няколко почивки, живот и здраве Peace

то и моят пост излезе малко офф, за което се извинявам, ама наистина ми се струва кофти тая чудесна и полезна тема да има няколко страници с безмислени постове Rolling Eyes

# 574
Дидолина - и аз ако се напъна мога да изям цял заек сигурно. Но с тия разходи, които описваш - не се вместваш никак в темата. А нека се придържаме не към това кой колко го кефи да харчи, а към заглавието - на море с 500 лв  Peace

Макар да не е уточнено, не ми се вярва някой да иска на море за 3 дена. Едно време си беше нормално по две седмици на море. Напоследък вече хората ходят за по една седмица. Повечето питания и постове са именно за евтина и приятна почивка, в рамките на 7-8 дена, поне аз така го разбирам. В интерес на истината в темата има доста предложения за нощувки по 30тина лева. Ако някой се е спрял на нещо конкретно - нека пита, обсъжда, иначе действително става безсмислена темата.

# 575
  • Sofia
Скъпи дами, от последните страници, ей така, както уж непрекъснато апелирате да не се измества темата, го правите.

И двете/трите сте прави за себе си, от св.гл.т. Потребителите не са малоумни, за да не разберат мненията и мотивите ви от първия път. Стига сте се обяснявали по сто пъти, какво ТОЧНО имате предвид, защото спамите.

И ме карате и мен в момента да спамя  Wink Така че, PLS...

Ако имате полезна информация по същество ще съм изключително благодарна, много други също...

Имам следния проблем, това лято, и май не съм единствената - тотален фалит, по ред причини. чета темата от самото начало, ровя се и още не съм намерила "нашето" място - искам чиста вода в морето и по дяволите, не ми се готви на почивка!

Дайте още предложения, моля ви, или ме убедете за някое от вече изброените. Хлапетата са на 5 и 6г. и тази година, очевидно ще се простят с анимация, каки, на които да се качват по главите и др. глезотии, ако ще по цял ден да се ровят в пясъка все ми е тая вече...

# 576
Май бях споменала, но една колежка отиде е то тук и вчера говорих с нея, че е супер доволна http://www.opal-ravda.namore.info/nastaniavane.php

Също ето тук до 06.07 цената за ои е 40лв http://www.vezhen-bg.com/hotel-ceni.php /наши роднини заминават за там, направили са резервация преди 3 дена, но лично не го знам този хотел.

# 577
Ние сме се насочили към Шкорпиловци. Ето няколко оферти които ми изглеждат подходящи.
http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=1599&page=0 … 0&subsubcat=0
http://pochivka.bg/o-8618-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D … D0%B0%D0%BB%D0%B0
http://pochivka.bg/o-8844-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D … D0%BE%D0%BA%D0%BE
Мисля, че при цена от 25 лв. за бунгало ще успеем да се вместим с 500 лв. + малко. Още повече,че се надявам да няма много сергии които да привличат вниманието на детето.
Ще се радвам да получа някакви мнения за бунгалата в посочените линкове.
Да се вмъкна и аз в тази страхотна темичка. Hug
Тва е идеалното място за супер приятна почивка за до 500 лв. Grinning Grinning Grinning Grinning

Много скъпо в джордаш newsm78,бунгало 60лв.
Аз лично съм пристрастна, тъй като наистина съм си прекарвала страхотно там. Тихо, спокойно местенце.
Щях да спомена, че групата, с която се паднахме бяха резервирали от март и на тях им беше излезнало на половин цена.
Сега се сетих, че се плаща на легло не на бунгало. Май беше 12 лв на човек. Имаше някаква разлика, наистина. Но се плаща и за детето над 3 години, мисля, че беше 7 лв.  Peace

# 578
  • София
Май бях споменала, но една колежка отиде е то тук и вчера говорих с нея, че е супер доволна http://www.opal-ravda.namore.info/nastaniavane.php

Също ето тук до 06.07 цената за ои е 40лв http://www.vezhen-bg.com/hotel-ceni.php /наши роднини заминават за там, направили са резервация преди 3 дена, но лично не го знам този хотел.

Предложението за Равда специално,ако сте с деца и сте без кола(Равда плаж почти няма,основно е на камънак и ще трябва да ходите малко повечко) и ще ви е трудно.Казвам го от опит,има хотели в Равда които се допират почти до Несебър(то вече граница между градовете няма,но търсете нещо близо до хотелите Сол Несебър)Там има 3 плажа със свободна ивица,включително и плажа с потъналия кораб.

# 579
Моята позната не е с кола, сама е с едно дете, явно е намерила начин - ако пак я чуя - ще питам.
Една мама не може да пише тук и ме помоли на лични да ви питам - как са плажовете на Поморие - някакви отзиви?

# 580
... как са плажовете на Поморие - някакви отзиви?

Много са подходящи за деца - плитки и спокойни. За медузи и водорасли - зависи кога ще ходят на море. Централният плаж е много хубав - сутрин е идеално почистен и подранен, но към края на деня вече си става кочина от бутилки, обелки и хартийки.

# 581
питам - как са плажовете на Поморие - някакви отзиви?
На Поморие най-хубавия и чист плаж е централния. Намира се срещу Гранд хотел поморие. Чистят го от хотела всеки ден. И е много хубав. Източния плаж е пренаселен и по мръсен. Лично мое мнение де.

# 582
  • Враца
elsi, понеже не ти се готви, мога да ти предложа следното- миналата година бяхме а китен, и там буквално на всеки ъгъл имаше будки с готови ястия- от риба, през пиле на грил, та до сърмички и т.н.
незнам какво разбираш под готвене де, за мен правенето на салата и рязането на диня в стаята НЕ Е готвене, но пък си е свързано с носенето на поне 4-5 вилици, ножа и чинии.
не мога да те ориентирам в нощувките там, ние бяхме в жасмин миналия септемви, но сега цените са много надути Tired
иначе имеше хубави оферти за хотел каменец за септември миналата година. нещо от сорта на 25 лв на ден на човек, със вкл закуска. хотелът е точно на единият плажи има голям басейн Peace това също е вариант- закуската да е вкл, а наобед и вечер да се хапва навън нещо.

редактирам
ето офертите за тая година. с вкл закуска и вечеря са, много изгодни ми се струват. хотелът е много хубав, поне на пръв поглед Peace
http://www.hotel-kamenec.com/kamenecBG.html
даже пише и 10 % отстъпка за туроператори, ма незнам дали клиентите я ползват newsm78

относно плажа в поморие-
преди няколко дни минахме до къмпинг ахелой, на връщане то морето- имаме познати там.
морето е изяло плажа. почти напълно. такова нещо не бях виждала. направо ми се дорева. има плаж от метър и половина преди подпорната стена, и той е мръсен и тъжен Cry
това беше един от най-големите и чисти плажове в българия- продължава на юг чак до поморие, на 7-8 км. ако и там е така, да знаете, че плажът в поморие ще е зле тая година. много жалко. това глабално затопляне.... Cry

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 13:37 от Трън в Очите

# 583
 Къмпинг Ахелой е нашата дестинация-по точно Вилно селище "Докси". Там плажът всяка година "намалява", жалко е , ако вече е останал толкова тесен.

# 584
Тиха Вода, ние миналата година бяхме там /на Ахелой/ на каравана, но в най-крайния къмпинг с облите бунгала.  Grinning
Беше много приятно, наистина. Караваната ни беше точно до баните, което си е голямо олеснение за каравано-летуващите. Много удобно е, че е затворено, детето си ходеше само до магазина, намери си приятелчета по поляните. Наистина цените бяха много прилични. Ако искаш спокойно може да не излизаш в цивилизацията, всичко необходимо го имаше на място. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт