Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 338
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • out of space
Благодаря ви хора, просто зле ми стана.....  ooooh!
Сега ми е далеч по-добре  Simple Smile
Видях къде сте, от Аква Азур се слиза на хубава плажна ивица /мисля че на Азалия, но не съм 100 процента сигурна/, дори и да е около нея някъде, плажа е хубав.

bouquet

# 661
Видях къде сте, от Аква Азур се слиза на хубава плажна ивица /мисля че на Азалия, но не съм 100 процента сигурна/, дори и да е около нея някъде, плажа е хубав.
Точно! Азалия е този на плажа, а Аква Азур е в ляво, малко по-нагоре

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 22:38 от Mur

# 662
  • out of space
Благодаря!
Ще пиша утре от самото място.

# 663
  • София,
Наши приятели ще ходят ето тукhttp://niktravel.com/content/view/53/386/ - забележете за 500 лв даже и с храната  Peace
Как? Гледах ги и тези вили, но като сметне човек изхранване + наем вила, не излиза 500 май?
От същия сайт - бунгалата, които аз резервирах на 18 лв/ден, са посочени на 33 лв/ден  Rolling Eyes
Ами аз ги посочих просто от тази агенция че са им по хубави снимките и  по ясно се вижда, иначе мога да дам директен телефон да се резервират директно те са към Албена Peace дадоха ни оферта за едно бунгало 54 лв на вечер за трима с три закуски - за седем дни излиза към триста и няколко лева - като се доплатят обяд и вечеря за двама възрастни и едно или две деца, а също се доплаща и закуска за второ дете, ако има такова де - та аз го смятах на нас колко ще ни излезе и идваше толкоз около 500 лв. newsm78, но може да съм смятала без да включвам обяд, че ние неискахме обяд Peace

# 664
Благодаря!
Ще пиша утре от самото място.

Ще следя с интерес. Вече имаме резервации за тази година, но поне за догодина да го имам предвид Simple Smile

# 665
Мои приятели бяха в хотел Даяна в Приморско.
Цените са достъпни. Останаха много доволни. Ако някой се интересува ще взема координати.

# 666
  • Хасково
Момичета за Вторник съм резервирала хотел за семейството , обаче незнам дали да ходим
Времето хубаво ли е там Sad
Мислим да стоим 7 нощувки и вече платих капаро за две от тях Sad

# 667
Днес на "Св. Св. Константин и Елена" времето беше чудесно, дано така се запази.  Peace
До сега не бяхме прегазвани на плажа от рускини и румънки, но днес и това преживяхме.  Sick Беше адска навалица, дано само защото беше неделя.

# 668
  • Хасково
Днес на "Св. Св. Константин и Елена" времето беше чудесно, дано така се запази.  Peace
До сега не бяхме прегазвани на плажа от рускини и румънки, но днес и това преживяхме.  Sick Беше адска навалица, дано само защото беше неделя.

Благодаря много
Дано дано... е хубаво че ... го дават дъжд Simple Smile

# 669
Наши приятели ще ходят ето тукhttp://niktravel.com/content/view/53/386/ - забележете за 500 лв даже и с храната  Peace
Как? Гледах ги и тези вили, но като сметне човек изхранване + наем вила, не излиза 500 май?
От същия сайт - бунгалата, които аз резервирах на 18 лв/ден, са посочени на 33 лв/ден  Rolling Eyes
Ами аз ги посочих просто от тази агенция че са им по хубави снимките и  по ясно се вижда, иначе мога да дам директен телефон да се резервират директно те са към Албена Peace дадоха ни оферта за едно бунгало 54 лв на вечер за трима с три закуски - за седем дни излиза към триста и няколко лева - като се доплатят обяд и вечеря за двама възрастни и едно или две деца, а също се доплаща и закуска за второ дете, ако има такова де - та аз го смятах на нас колко ще ни излезе и идваше толкоз около 500 лв. newsm78, но може да съм смятала без да включвам обяд, че ние неискахме обяд Peace

Мога ли да помоля аз за телефон за резервации и отзиви от тези бунгала? Как е плажа там, наистина ли са толкова прилични вилите, както на снимките?

# 670
Да знес е било доста приятно на св. Константин и Елена.
На море за 500 лв. можеш да отидеш и на Албена, ние резервирахме за хотел Лора дву звезден, с изхранване в Ралица. Значи двама човека с деца под 12 г., за една седмица 560 лв. Peace

# 671
Здравейте,
След дълго търсене се спряхме на офертата на хотел "Сунарита" в Приморско. За 10 дни платихме 523 лв което включва нощувка, закуска и обяд за 2ма + едйно дете на 2 и половина години. Мисля, че е доста добра цена, като се има пред вид, че става дума за средата на август и за 10 дни.  От картата се вижда, че е близо до южния плаж, ама май северния бил по-хубав, та ще видим на място ... Не сме били там и се надяваме да ни хареса. Ако някой има някакви наблюдения - да сподели.

# 672
  • В.Търново
Здравейте,
След дълго търсене се спряхме на офертата на хотел "Сунарита" в Приморско. За 10 дни платихме 523 лв което включва нощувка, закуска и обяд за 2ма + едйно дете на 2 и половина години. Мисля, че е доста добра цена, като се има пред вид, че става дума за средата на август и за 10 дни.  От картата се вижда, че е близо до южния плаж, ама май северния бил по-хубав, та ще видим на място ... Не сме били там и се надяваме да ни хареса. Ако някой има някакви наблюдения - да сподели.

http://www.sunarita.com/bg_prices.htm
Отстъпка ли са ви направили,защото като гледам цените ..значи в следата на август за 10 дена за 2 възр. + дете прави 760лв.,но ако детето е безплатно на тази възраст прави 580лв.С договорка ли се разбрахте да е закуска и обяд,защото по оферта е закуска и вечеря?
Питам ,заради една колежка.Казах й за това предложение.

# 673
Ivalinai, мястото е много добро - близо е до двата плажа, и до центъра  Peace Пиши дали си доволна като се върнеш. Приятна почивка !

# 674
rosinauzunova, свързахме се по тел. Деца до 7 год. мисля са безплатно. Отстъпка ни направиха за ранното записване и плащане на цялата съма - иначе наистина е 58 лв на ден. Казаха, че може закуска и обяд или закуска и вечеря - по избор. Но заради малката избрахме обяда, а вечерята може пак да е там или където ни хване Simple Smile като сме на разходка. Да кажа още нещо - останахме много очароваи от любезността на хората, с които се свързахме - и по тел. и по мейла!!! Предлагат и само със закуска, но цената не помня.
Queen L Ще има отзиви Simple Smile и се надяваме да са хубави... До сега сме били на много места, само тук не сме се спирали и ще ни е интересно да разгледаме и обиколим - и дано има какво...

Общи условия

Активация на акаунт