Хитрини за справяне в кризата?

• 216 669
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 2 565
Арония миналата година имаше много на пазара Красно село.

# 2 566
Не живея в София, затова попитах Роси Simple Smile

# 2 567
  • София
 caprice,аз съм виждала и на пазари в провинцията,например във Враца.Просто трябва да видиш кога точно и беше сезона и да търсиш на кооп пазарите.
Това за цитронадата ми е интересно и ще го направя.Навремето една съседка замразяваше лимони във фризера и после ги настъргваше,слагаше вода и захар и ставаше супер.Но с какви точно количества го правеше не помня.Ще пробвам рецептата от тук.

# 2 568
Валенце, аз я знам тази рецепта по следния начин-1 настърган замразен лимон, 1 ч.ч.захар, около 1-1,200 л вода. А рецептата на Котето с буркана и резените лимони смятам да я правя с портокали.

# 2 569
  • София
Благодаря! Hug

# 2 570
  • София
Не е ли вредно на детето черен чай? Rolling Eyes
Не знам. Пие по една чаша. Освен това аз не го правя концентриран, че и на мен не ми харесва.

# 2 571
Ето тук откривам, че споменават черния чай, така че май може, ама в определени дозировки - статията е хубава, вижте http://moetobebe.net/index.php?Itemid=119&id=427&option= … ent&task=view

# 2 572
Не живея в София, затова попитах Роси Simple Smile

Ами майка ми имат в двора  Wink Иначе аз съм виждала на пазара в Горна Оряховица, аз съм от там  Peace

# 2 573
За чая единственото, което знам, че  след запарването билката трябва да се извади, за да не отделя танин.

# 2 574
Аз да споделя . Вчера моя ходи на Женски пазар и цените наистина са на половина от кварталните плод и зеленчукове, отделно е купил луканка по 10.80 и месо по 5.90. Просто си заслужава лятото.

# 2 575
Имам лош опит с женския пазар - отпред са наредени хубавите плодове и зеленчуци, а в торбичката ти слагат скапани - натъртени, зелени, презрели и пр. Оттам си струва лук например (5 вр. за лев), чесън, копър, магданоз и подобни.

# 2 576
Да, аз също имах тоя опит - но от две седмици купува мъжа ми само от там и не съм хвърлила нито плод, нито зеленчук - и всички ухаят на такива , а цените са на половина, че и повече  Laughing
Преди не вярвах на Не се сърди - именно за това - сега вече вярвам и още как!

# 2 577
  • София
Имам лош опит с женския пазар - отпред са наредени хубавите плодове и зеленчуци, а в торбичката ти слагат скапани - натъртени, зелени, презрели и пр.
Тогава пазаруваш само там, където позволяват ти да си слагаш нещата в плика. Аз така правя!  Crossing Arms

# 2 578
Ами правих няколко опита - или не може или ухилен ром ми казва няма проблем и пълни торбичката едновременно с мен и като погледна пак същото, на протеста ми отговаря ... едни неща дето не ми се пишат Sad

# 2 579
ми не знам кога си ходила за последно и на какви си  попадала, ама не е  баш така  Wink

Общи условия

Активация на акаунт