Хитрини за справяне в кризата?

• 216 690
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 2 580
В тази връзка да похваля пазар Димитър Петков - цените са като на Кирков, но не правят проблем клиента да си избира  Peace

# 2 581
Не е ли вредно на детето черен чай? Rolling Eyes
Не знам. Пие по една чаша. Освен това аз не го правя концентриран, че и на мен не ми харесва.

Черния чай съдържа кофеин, то все едно му давай по една чаша кафе да пие  ooooh!

# 2 582
  • София
На женския пазар не ходя. Много удрят в кантара, не дават сам да си вземеш, мръсно, гнусно... А месни, млечни, рибни и прочие продукти никога не бих взела оттам, ако ще без пари да ми ги дават! Имаше един хубав магазин за месо навремето, ама той фалира, защото се оказа твърде хубав, хигиеничен и скъп за пазара.

# 2 583
ми не знам кога си ходила за последно и на какви си  попадала, ама не е  баш така  Wink

От доста време - но щом казваш, ще се пробвам Peace

# 2 584
Има нов магазин за месни продукти, от него взимаме на промо са цените. И не всички продавачи са цигани, мръсни и гадни, които ти пробутват скапана стока  Peace

Никога преди не съм пазарувала от там. Баба ми ходеше, аз никога. Докато не ни удари кризата и реших да послешам една приятелка, която живее на близо. Е, оттогава само от там пазаруваме - като имам евреме, защото си отива време да се ходи до там. Но за 8лв - в момента имаме плодове и зеленчуци в изобилие за цяла седмица, че и повече. Снощи правих пресните картофки - мечта, по 40ст килото.

# 2 585
Имам лош опит с женския пазар - отпред са наредени хубавите плодове и зеленчуци, а в торбичката ти слагат скапани - натъртени, зелени, презрели и пр. Оттам си струва лук например (5 вр. за лев), чесън, копър, магданоз и подобни.
Съгласна съм. Confused

# 2 586
За Женския писах по-напред, пак ще кажа. Като ви ги дадат, отваряте плика и ако не ви харесват - връщате. Пазарувайте от едно и също място, от което сте доволни, ще ви запомням и даже ще ви пазят нещо, ако се наложи. Не лъжат вече в грамажа, откакто сложиха контролната везна, случвало ми се е и да сложат отгоре, а да платя за по-малко. Става дума за плодове и зеленчуци, с другото нямам опит.

# 2 587
Съгласна съм с Андариел - това място е табу за мен!Ходя един път годишно,за да се убедя,че съм права.
Плодове и зеленчуци купувам от квартална сергийка,където познавам собственика и му имам доверие,
дори си правя поръчки по списък.На следващия ден ме очаква "заявката" със сметката/мога и да не платя веднага/

# 2 588
Не се сърди,човече ,дори и да е така,само 2лв.ми трябват за транспорт,а и влаченето ...
Предпочитам да подпомогна дребния бизнес и без влачене и градски транспорт.

# 2 589
Е, ако си без кола и си на гругия край на София, търсиш нещо подобно по-близо, едва ли е единствения пазар  Simple Smile писах го за тези, на които им е удобен като място. Цената не е единствения фактор, ако можем да си взимаме плодове и зеленчуци, с нормален, а не пластмасовк вкус, няма значение откъде  Simple Smile

# 2 590
  • София
Че те са едни и същи зарзаватите! На пазара много често еднин и същ търговец държи няколко сергии. Масово зареждат от едни и същи складове, където се продава предимно вносна продукция!

# 2 591
Вкусът няма нищо общо с този от Била например. Не знам какви са, далеч съм от мисълта, че са еко, но са вкусни като истински  Rolling Eyes

# 2 592
И аз не съм фен на Женския пазар - гнусно е, но нещата са в пъти по-евтини от нашия пазар -Красно село и ходя там когато се наканя да направя компот или нещо друго за зимата. Но през останалото време съм далече от това тържище, пълно с много цигани ...

# 2 593
  • Sofia
Аз каквито плодове и зеленчуци съм купувала от женския пазар - все лъжат с грамажа, а плодовете и зеленчуците се развалят за няколко часа.

# 2 594
  • София
Не зная за хипермаркетите, не пазарувам от такива места. Използвам кварталните зарзаватчийници.

Общи условия

Активация на акаунт