Хитрини за справяне в кризата?

• 216 716
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
Черния чай съдържа кофеин, то все едно му давай по една чаша кафе да пие  ooooh!
А дали ти е възможно да не е с тоя тон?!? 

# 2 596
Черния чай съдържа кофеин, то все едно му давай по една чаша кафе да пие  ooooh!
А дали ти е възможно да не е с тоя тон?!? 

Как пък ми усети тона, не бе ясно..
Вместо да обръщаш внимание на "тона ми", обърни внимание на други по-важни неща  Peace

И да не е спам - онзи ден си правихме студен чай, много добре ни дойде за жегите, а и излиза според мен мн евтино. Сварихме две пакетчета чай (нашия бе горски плод) в литър вода, изчакахме да се изстуди, подсладихме с малко мед (може и без него), сложихме и половин лимон и мн лед.. Получи се мн добре, перфектен заместител на сокчетата Simple Smile

# 2 597
  • София
Как пък ми усети тона, не бе ясно..
Вместо да обръщаш внимание на "тона ми", обърни внимание на други по-важни неща  Peace
Продължаваш с назидателния тон, повтаряш се! И явно е, че не се усещаш.

Може ли някой, който ходи до Женския пазар често, да ми каже в момента черешите на каква цена са? И дали има хрущялки, или само от другите черните череши? Ако е обръщал внимание.  Praynig

# 2 598
Току що купих череши от кварталната сергийка - 2 лева!
Предполагам,че на женския пазар ще са под тази цена.
Плодовете и зеленчуците купени от хипермаркетите действително имат различен вкус - не купувам от там,без значение цената.

# 2 599
1.20 лв. са на Женския. С много добро качество, едри, зрели и вкусни, от целия плик имаше само една леко смачкана  Simple Smile

# 2 600
  • София
Егати, вчера ги купих за 3 и нещо в нашия квартален Crossing Arms Как не живея близо до тоя пусти женски пазар! Още се сещам миналогодишната разправия с доматите...

# 2 601
Направо, завиждам! Егати и разликата!
Белинда, на пазара Борово са по 2.50 - въобще май си играем на "квартала на богатите" Wink

# 2 602
А при нас по 3.20 - Мед.Академия  Crazy
От пазара - по 1.50 - огромни, едри, сладки.

# 2 603
и в Западен парк са по 2.50  Close

# 2 604
и в Западен парк са по 2.50  Close
И в нашия уж "селски" район са по толкова.
 Който сподели рецептата за зазмразените лимони-жив и здрав да е.Одобрен от всички, никой у дома не ме пита за сокче вече-стърже и пие.

# 2 605
Изтървала съм замразените лимони, може ли линк, че ще отиде работното време да го намеря  Rolling Eyes

# 2 606
  • София
Много се извинявам, но темата е огромна и не мога да намеря рецептата с лимоните, а вече двама души я похвалиха. Коя добра душа ще се смили и ще я сподели с мен на лични Praynig

# 2 607
 Embarassed Нека не е само на лични, наистина темата е огромна. И аз искам тази рецепта с лимоните  Praynig

# 2 608
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483780.msg15402330#msg15402330

Това ли е рецептата за лимоните? Има няколко на тази страничка.

Hug

# 2 609
Рецепта на КОТЕ:
2) 1 кг лимони ги нарязвам на резени и ги слагам в буркан. Ред лимони - 1 -2 с.л захар ( тази година ще пробвам с кафява, но мисля, че ще придобие карамелен цвят и малкия няма да го иска). Така до края на буркана, оставя се да престои в хладилник 2-3 дни, лимоните си пускат сока и от него разреждам като цитроната. Пускам и 1-2 лимончета за подсилване на вкуса. После като останат сам лимони вече поели сладкото почваме да наливаме вода в буркана и изкарваме още цитронада.
А това сподели Валенцето:
Навремето една съседка замразяваше лимони във фризера и после ги настъргваше,слагаше вода и захар и ставаше супер.Но с какви точно количества го правеше не помня.Ще пробвам рецептата от тук.
 Може да ме е изпреварил някой.

Общи условия

Активация на акаунт