Хитрини за справяне в кризата?

• 215 282
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 2 685
O да забравих за теб беше важно да спестиш сега, а не да мислиш за здравето и бъдещете си
Кроасани и други скъпи боклуци не купувам затова мога да си позволя да варна един боб

# 2 686
O да забравих за теб беше важно да спестиш сега, а не да мислиш за здравето и бъдещете си
Кроасани и други скъпи боклуци не купувам затова мога да си позволя да варна един боб
Е, няма що - ти голяма хитрина за борене на кризата си открила понеже  ooooh!
И за мен не е важно да спестя - нямам влог в банка - важно е да изкарам месеца просто, ама то не става само с ядене - трябва и акъл...

# 2 687
Извинявайте, ама просто няма как бобът в буркан да излиза по-евтино от суровия, нещо не са ви верни сметките.

# 2 688
Ами аз лично взимам един в буркан - готов направо- ако не се лъжа за стотинките - 1.65лв, като прибавям само вода към него, защото е ужасно гъст, като за салата. Лошото е, че си го ям само аз - малкия не яде, мъжа ми също. Но го предпочитам през суровия, заради времето за готвене най-малкото и тока.

# 2 689
Да,момичета - малко по-скъпо идва,но увира много бързо и е супер вкусен.
Вилико е права - с един буркан също е достатъчно,аз скагам два ,за да не готвя на следващия ден,а и вкъщи всички обичаме боб.

# 2 690
На пакетирания боб четете внимателно от къде е внос. Купувала съм "Добруджански боб" внос от Етиопия.  Shocked също и китайски.

Аз го писах, но боба го слагам да се вари в тенджерата под налягане накиснат от предната вечер. От момента, в който тенджерата писне до изключването на котлона са преко сили 10 минути, после го оставям още съвсем малко на изключен котлон. Защото ако го варя повече се разварява и за нищо не става!

# 2 691
Темата е хубава  Peace Няма да кажа нещо кой знае какво, но....
Изключих кабелната, защото не я гледам често и безплатните канали са ми напълно достатъчни. Пазарувам от Билла, и то почти изцяло от промоции - като видя нещо намалено от стоките от първа необходимост - големи опаковки прах, паста за зъби, шампоан - купувам. Рано или късно влиза в употреба.  Гледам да се мегапак, защото са по-икономични. Дрехи и обувки също пазарувам по-евтини - преди не падах под стотачка за чифт обувки, онзи ден си купих сандали за 18 лв. и да ви кажа - никак не са лоши. Отказах газираните напитки по здравословни причини, но осъзнах, че доста пестя - преди у нас вечно имаше бутилка кола. Естествено, при излизания гледам да поръчвам само салатка - не основно. От друго не знам какво да изрежа. Криза, не криза - човек трябва да живее. За кино, театър, книги - не се лишавам. По един -два птъи на месец си позволявам, за мен това е много важно Simple Smile

# 2 692
Била според мен е един от най-скъпите супермаркети, промоциите им са най-краткотрайни и имат лошо отношение към клиента. Избягвам ги, макар че са ми най-наблизо.

# 2 693
 Peace подкрепям за Била !
То техните "промоции" са равносилни на обикновените цени на другите хипермаркети. Само едно единствено попадение имах при тях - намалени спални комплекти 5 части от ранфорс хасе за 37 лв  Peace

# 2 694
Марката на Била - Клевър - е наистина евтина. Повечето неща стават.

# 2 695
  • Mediterraneo
Да, в Била ходя само заради тяхната марка. Купувам сушеница и суджук, както и разни санитарни неща- кърпички, ароматизатори за тоалетната, пясък за чистене и подобни.

# 2 696
  • София
Да, в Била ходя само заради тяхната марка. Купувам сушеница и суджук, както и разни санитарни неща- кърпички, ароматизатори за тоалетната, пясък за чистене и подобни.

Един път ядох луканка Клевър, но не ми хареса. Дано е било просто кофти партида.

# 2 697
  • Mediterraneo
Луканката им е отвратителна. Сушеницата и судужукът обаче са не по- зле от други марки на пазара, а са около 10 лв за килограм; едно парче излиза не повече от лев и петдесет.

# 2 698
Аз взимам млеката - 45ст, сушеница, препаратите са много слаби, но съм взимала де, консервите с грах и боб, соковете. Не мога да кажа, че са страхотни, но стават.

# 2 699
Аз също купувам сушеница и суджук на Клевър, добри са на вкус. Пък и цената е около 2 лв. на парче.

Общи условия

Активация на акаунт