Хитрини за справяне в кризата?

• 215 308
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 2 715
  • София
Е, как пък с машинка се постригвате точно както искате - освен обикновената нормална мъжка прическа  Thinking

Ами как, нормална причекса да. Моят мъж е нормален.  Joy
Използвам4  дължини, за да го направя така, както иска - от 0 до 3. Още първият път беше перфектен, но ми отне сигурно 40 минути, бях умряла от страх. Сега го правя за 6-7минути, станало ми е рутина.

# 2 716
  • София
Като гледам колко са наблегнали на сушениците и суджуците, май кризата ги е подминала  Simple Smile

А от подстригване икономия няма да направя кой знае каква. Мъжа ми се подстригва веднъж на 4-5 месеца, аз на 2-3, децата може би на 2 (голямото, малкото още по-рядко). Така или иначе си ходим обрасли Simple Smile

# 2 717
И аз подстригвам вкъщи - три глави (мъжът ми и двамата малчугани)  Laughing  децата - отскоро. Добре се справям.
Пари за фризьор - само за мен и то на 3-4 месеца веднъж - не се боядисвам, къдря или пр. само цъфтеж обирам, защото косата ми е дълга.
Само инвестирахме в малко по-скъпа машинка (към 70-80 лв. беше мисля), която обаче си върна парите сто пъти до сега.  Peace

# 2 718
  • В градината...
Не е за лятото, но по нова година направих пастърма от телешко и суджуци. Доста излязоха и хубави.

# 2 719
  • София
viliko,nana 77,вашите малчугани са още малки.След като станат на 5-6 годинки по-лесно се "преговаря" с тях. Peace

Да, надявам се да е от това.

# 2 720
  • София
Момичета, подпалихте ме. Мъжът ми отдавна мрънка да се науча да го подстригвам, защото тези "патки фризьорките"... Laughing все не успявали да го направят както той иска. Защо си мисли, че аз ще мога - не знам. Тази пък, от която засега е доволен, не работи когато на него му е удобно  smile3560
От години уговаря племенницата ми да стане я фризьорка, я автомонтьор - имал нужда от доверен човек в тези среди  Joy

# 2 721
Ние от 10 години сме с такава машинка - като стана дума ме подсетихте, че е за смяна! Купихме я понеже бяха модерни прическите ала Румънеца и Енчев и големия син много искаше, обаче в кварталната фризьорница искаха 15-20 лева. Машинката струваше 45. С трима мъже, ясно колко съм спестила за 10 години, особено да вметна, че прическа с фигури държи по седмица до 10 дни.

# 2 722
  • София
Честно, признайте си. Колко пъти окепазихте главите на мъжете докато се научите да подстригвате?
Мен това ми е дерта - колко пъти ще му гледам напундената физиономия и кьопавата прическа.  Mr. Green

# 2 723
На мъж ми само врата му обирам - на синовете няма как да ги окепазя, щото слагам на 1 и следвам очертанията на тиквата с предпазителя. Големия веднъж сам се беше окепазил пробвал да се стриже сам, но лесно поправихме нещата - късото стана още по късо, т.е. голо Laughing

# 2 724
 Joy Joy Joy

не съм ги окепазила, просто мъжът ми открай време, а малчовците от скоро - са първи номер   hahaha 

# 2 725
  • София
Значи да лобирам за първи номер и да разчитам на предпазителя, а?  Laughing

# 2 726
Аха - няма грешка!

# 2 727
Аааа, в началото - като събирахме покъщнина и съответно бяхме много зле с парите-инвестирах 18 лв в машинка и го подстригвах.
Първия път около ушите и бакенбардите така го взех , че..  Mr. Green Mr. Green
После все претенции и все се гледа ,мери дължини.. Е не изтърпях и само врата обирам вече  Peace

# 2 728

Първия път около ушите и бакенбардите така го взех , че..  Mr. Green Mr. Green

и аз така  Mr. Green ама за без пари толкова  Naughty после му хванах цаката де, пък и не е чак толкова трудно да се замаже някак положението  Laughing

# 2 729
  • Mediterraneo
Откакто сме заедно с мъжа ми, все аз го подстригвам. За 15 години има втора машинка. Залагаме на изпитана марка, Филипс. Вложението е около 50 лв, но изкарва повече от 10 години машинката. Използвам различните предпазители за различни дължини на косата, но обикновено е подстриган първи номер, така си е свикнал и го кефи.

Като гледам колко са наблегнали на сушениците и суджуците, май кризата ги е подминала  Simple Smile

За съжаление не ни е подминала, поне моето семейство, но пък и Хасан е човек- веднъж месечно можем да си позволим една пръчка сушеница, с 2 лв няма да обеднеем, нито пък ще спестим толкова

Общи условия

Активация на акаунт