Хитрини за справяне в кризата?

• 215 268
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 2 775
вкъщи имаме тео бебе, зарад малкия, ще взема и аз да го пробвам  Laughing

# 2 776
Пени  имат намаление на течните перилни препарати.Медикс и Первол от литър са под 6лв.

# 2 777
  • В градината...
Да, наистина в Пенимаркет има големи намаления.

# 2 778
Вие с отделни препарати ли се миете и къпете? Аз отдавна престанах да купувам детски и такива за нас - мием се с еднакви, само шампоана на малкия е различен, че има дълга коса, при това като перушина и му трябва мек шампоан.

# 2 779
Пени  имат намаление на течните перилни препарати.Медикс и Первол от литър са под 6лв.

А обърнахте ли внимание, че в Била течен первол 3 литра е 12 лв !

# 2 780
Сигурно се бъркам, но някак не мога да дам 12лв накуп за препарат - взимам си кутийте по лев, лев и нещо и си мисля, че това е най-евтиното Thinking

# 2 781
Е, имам предвид като за Первол..Иначе литъра върви 5-6 лева

# 2 782
И аз не мога да се изръся наведнъж,сигурно не е по-евтино,но някакси на мен ми е по-леко Mr. Greenкато купувам кутии от лев и нещо Whistling

# 2 783
Вие с отделни препарати ли се миете и къпете? Аз отдавна престанах да купувам детски и такива за нас - мием се с еднакви, само шампоана на малкия е различен, че има дълга коса, при това като перушина и му трябва мек шампоан.
отделни ползваме, но и моето дете все пак е малко, не мога да го къпя с какви да препарати, като пробвам тео-то може и ние да минем на него  Grinning

# 2 784
Вярно е, вие сте бебчета още  Peace
Аз може би преди година и нещо започнах с общите, значи Яни е бил около 3 години. Не че не бих купувала най-най, просто обстоятелствата го наложиха и така свикнах.

# 2 785
  • Пловдив
Сигурно се бъркам, но някак не мога да дам 12лв накуп за препарат - взимам си кутийте по лев, лев и нещо и си мисля, че това е най-евтиното Thinking
Определено по-евтино излиза да се купуват големи разфасовки. Ние под 10кг опаковка не падаме. Така цената на 1кг е по-ниска. Сравнявам един си същ препарат в опаковка от 10кг и от опаковка 1кг.

# 2 786
По принцип зависи от марката.

Савекс например-разфасовка от 2 кг е 4.40 в Метро,а 4 кг е 8.60.Тоест почти никаква разлика.

Но при другите има такива отклонения  Peace

# 2 787
  • Пловдив
НЕ е отклонение. Независимо дали се опакова 1кг или 10кг се минава през едни и същи операции, които имат цена. 10кг са 10 пъти опаковане на опаковка от 1кг.

# 2 788
НЕ е отклонение. Независимо дали се опакова 1кг или 10кг се минава през едни и същи операции, които имат цена. 10кг са 10 пъти опаковане на опаковка от 1кг.

Да,принципно е така.Но аз казвам конкретно впечатленията ми за Савекс Парфюм  Peace А от него 10 кг не съм видяла да има  newsm78

# 2 789
По принцип зависи от марката.

Савекс например-разфасовка от 2 кг е 4.40 в Метро,а 4 кг е 8.60.Тоест почти никаква разлика.

Но при другите има такива отклонения  Peace
elfi4ka,и на мен ми прави впечатления,че при Савекс няма сметка при закупуване на по-голяма разфасовка.Аз купувам 2кг. за 5.05лв. от "Кауфланд".В "Метро" тази цена с или без ДДС е?
Иначе,вкъщи купувам голям пакет само тоалетна хартия.Като купя прословутата "Милде" с 16 ролки и изкарваме доста дълго време с нея.Така и не открих друга марка,която да е по- евтина и да стига за по-дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт