Получихте ли семейни добавки за деца /детски/ този месец?- тема 10

• 44 704
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • на пистата
Чакай сега. Ако говориш просто за социални помощи, съгласявам се. Да, повечето от получателите на социални помощи са цигани, това е факт.
Но досега говорехме, че се дават по 80 лв на дете от ромски произход. Това е вече глупост. И ако твърдиш обратното( че не е глупост  Grinning), докажи го, щом настояваш. Моите доказателства са
дойдохме си на думата Wink точно за първото ти изречение пишех и аз.това,че всяко циганче взима по 80лв  не помня да съм го чела,писах,че по-голяма часта от тях ги взимат и е факт.ще я питам за българите,но аз такива не познавам,честно.

атия,за послено те моля пиши на кирилица или ще докладвам на модератор,ти мен ако искаш не ме чети щом не съм ти приятна,но твоята маймуница ми вади очите Stop
и съм си съвсем наред Laughing но това теб не те бърка.

хайде да кажа по темата.дск-пловдив няма днес пари

# 391
За социалните помощи вече ще се иска - бележка за имунизациите на детето и бележка за извършен профилактичен преглед.......

# 392
Вчера в Димитровград ЦКБ нямаше детски,да видим днес как ще е.Един въпрос колко трябва да е дохода на член от семейството за да получава помощи?

# 393
Добро утро,майчета.Дано днес ни направят щастливи и пуснат детските.Весел и хармоничен ден на всички. Hug

# 394
Сливен - Райфайзен -няма

# 395
Ми то ние вече изгубихме надежда.Къде ли има.

# 396
Добро утро на всички.А,дано днес ни зарадват  newsm17

# 397
Дано.Чул те господ и тотю.

# 398
Добро утро,майчета.Дано днес ни направят щастливи и пуснат детските.Весел и хармоничен ден на всички. Hug
Дано-чул те Господ Praynig  
Вчера проверявах към 20:00 часа за Русе-Експрес-нямаше!

# 399
Добро утро и от мен и късмет на всички чакащи newsm10

# 400
  • Mediterraneo
За социалните помощи вече ще се иска - бележка за имунизациите на детето и бележка за извършен профилактичен преглед.......

Да, бе! Как ли няма да обвържат вече имунизациите на децата  Whistling

# 401
А моето дете като е с увреждане и нетрябва да му се бият имунизации това значе ли, че няма и детски.

# 402
А моето дете като е с увреждане и нетрябва да му се бият имунизации това значе ли, че няма и детски.
Не вярвам сигурно ще ти здават някакъв документ.

# 403
Предполагам, че за такива деца ще има изключение. Има много на които не трябва да им се слагат ваксини по здравословни причини.

# 404
  • Бургас
Предполагам,че ще има вратичка за тези случаи.Друг е проблема, че аз не искам имунизации,но така ме задължават да ги направя.
Освен ак не реше,че не ми трябват тези 35лв.

Общи условия

Активация на акаунт