Отговори
# 90
Добро утро.Благодаря за хубвите думи за мойто джудже.Чета за неразположенията ви.Не можете да си представите как като родих и сякаш някой махна с вълшебна пръчица и всички гадни усещания изчезнаха.Дори докато раждах имах киселини и ги молих да повдигнат леглото.После бебо се появи и след  първоначалната еуфория установих че от киселини няма и помен.На сутринта не ми се гадеше,храната вече нямаше странен вкус....абе голям кеф.Сега пък установих че кърменето ме държи във форма.Вече съм си на моите килограми,е с малко по-голяма талия и по-мек корем,но ще се справим  и с това.А и ми харесва че бюста ми е по-голям и се надявам да кърмя повече време-хем бебо доволен,хем мама секси.От епизотомията няма и помен,зарастна и е ок,кървенето е абсолютно поносимо.Продължавам да пия витамини-така препоръча лекарят.Така че момичета дръжте фронта,малко остана  Grinning

# 91
Честита бебка на Гери,да е жива и здрава,на мама бързо възстановяване!

# 92
Първо добро утро на всички.

Да сервираме закуската.

НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАМИ ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ БЪРЗО ВЪЗСТЪНОВЯВАНЕ, А НА БЕБОЦИТЕ ИМ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАСТАТ ОБГРАДЕНИ ОТ ВСИЧКАТА ЛЮБОВ НА СВЕТА

Аз вече не мога да спя и много се притеснявам от това раждане, не знам защо, все едно ми е за първи път и то ще си е така кажи речи, с първото дете нямах контракции, простои водите ми бяха изтекли без да разбера, приеха ме в болница без контракции и след 4-5 часа получих контракции на 2 мин. и след малко бях родила един мишок в началото на 8 ми месец, които тежеше 1780 кг., направо като го гледам сега колко е голям не мога да повярвам.

Момичета пратете ми паролата за албумчето, че съм я забравила.

P.S. Съожалявам за бързото и неясно бърборене, но нещо съм много разконцентрирана.

# 93

Гери, ЧЕСТИТА РАДОСТ И ОТ МЕН!!!Да е жива и здрава и много, много да Ви радва!!!А на теб бързо възстановяване и ще чакам отзиви за Втора Градска newsm53

Аз да се похваля,че днес съм канена на погача! Joy

# 94
Честито на Биби и Гери!

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 08:52 от sladkish4e

# 95
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Честити бебчета на Биби и Гери и от мен! Дано са слънчеви и весели дечица! Останалите оставаме в очакване на следващите пиленца, които ще се "излюпят" в новата тема

# 96
  • Sofia
Честити юнаци на sonya-yancheva и alice26!!!
Честити принцеси на bibi и Гери!!!

елче, браво за килцата. Аз в родилното с каката оставих само 5  ooooh! после едвам ги смъкнах останалите 7-8, сега съм качила повече и се надявам с раждането да оставя повече  Tired
мили-ванили, и аз не мога да повярвам, че имам такова нещо в корема, нито акъла ми го побира как ще излезе от там, ще кажеш че ми е за 1ви път  ooooh!
wave, направо ти завиждам за емоциите, на мен този корем хич няма да ми липсва  ooooh!

# 97
wave, направо ти завиждам за емоциите, на мен този корем хич няма да ми липсва  ooooh!
Хи-хи и на мен....с нетръпение чакам да го оставя в родилното(предният път след секциото оставих 7 кила в болницата +още 3 за няколко дни от нерви, че НЕ мога да кърмя....)....но като знам какви паласки ми останаха поне 1, 5 години след раждането.... Rolling Eyes
Дано сега не е така.Уж съм качила в нормите кила, ама да видим..... Tired

# 98
Добре дошли на Леа и на Кая! Да са здравички и много да радват мама bibi и мама Гери!!! На мамите бързо възстановяване. И от мен имате поздравления за имената! Много ми харесват! Ще чакаме да разказвате! Целувки!
Нашият татко днес заминава.  Cry Стискайте палци да не родя тази седмица (т.е. другата седмица, де). Поне пък моя татко идва. Малкия е толкова нетърпелив да види дядо. Голяма любов са...  Grinning
Аз като ви чета оплакванията и направо се чувствам гузна, че нямам почти никакви неразположения. Е, кг. малко ми тежат, но все пак са +17. Иначе съм си ОК (да чукам на дърво). Още малко остана, момичета, дръжте се!  Hug
Бебчетата на Соня и на Елчето са невероятни! Наско ми изглежда толкова мъничък в това креватче - забравила съм какви са дребосъчета! Хайде и другите мами да качват снимки!  Hug

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 09:03 от zar4e

# 99
   Честито на мама Гери и мама Биби! Да са ви живи и здрави и само радост да ви носят На вас леко и бързо възтановяване!
 Галя, на теб честита шестица! Много оригинално!
Момичета, аз съм +25, но със сина ми качих 29кг, а се възтанових напълно. Надявам се и сега да е така. Дано само всичко да мине леко и да сме живи и здрави ние и бебчетата, другото ще си дойде на мястото.
Целувки на всички и приятен ден!

# 100
Мамчета здравейте, само да вмъкна че не съм сигурна дали Леа е с А или Я -не питах Биби ама тя ще каже, доколкото си спомням май с я пишеше тя ама не съм сигурна.
Видях едни много сладки бебчовци  Hug пу пу -много са ви хубави!!!
За килограмите - аз много се притеснявам, че бъда дебела посред лято, нищо от хубавите ми дрехи няма да ми става и ще се мъкна с някви анцузи и спортни дрехи  Cry

# 101
Вяра, и аз това си мислех - как лятото ще наизлязат мацките с голите кореми, със секси дупета и между тях ще се разхожда един хипопотам (бутащ количка! Wink ), но ще го преживеем някак си. Малко са късметлийките като Елчето, които толкова бързо влизат във форма. Важното е бебетата да са добре, а ние, ако не това лято, то другото ще сме си ОК!  Hug

# 102
А, zar4e, хипопотама няма да е един, така че споко! Тъкмо ще се познаваме по-лесно по парковете! Wink
И аз вече съм +13-14, но това е положението! Ще се свалят после. А за Елчето никак не се изненадвам, че вече е във префектна форма - тя просто лекичко се беше поиздула на корема...по нищо друго не й личеше, че е бременна! От най-хубавите бременни! Flutter Сега отивам да видя момък Наско! Laughing
А след това започват следващите ми опити да предизвикам раждане - серия 2 на пренасянето! Tired

# 103
Добро утро,момичета  Hug
страхотни са НАСКО И НИКИ!!!!!още веднъж момичета,да са ви живи и здрави момченцата! Hug
хайде и другите мами като си отидат вкъщи,да качват снимчици..,когато имат свободна минутка,разбира се,защото знам какво е в началото! Hug
днес нашият татко има рожден ден  и искам да ви по4ерпя за негово здраве!
  party023    cook cook baloni
това е първият му рожден ден като татко  Mr. Green подарих му рамка  за снимка,на която пише "me and my daddy "  i чаша за таткото Simple Smile))
целувки,милички!

# 104
моми4ета,за хипопотамаа,и аз се 4увствам така...пове4ето ми дрехи ще стоят в гардероба това лято..Корема ми като цяло се прибра,но съм се разширила в таза Blush
какво да се прави...и аз надявам,4е малко по малко ще ги свалям килограмите....

Общи условия

Активация на акаунт