Отговори
# 105
Момичета аз не се притеснявам от килограмите и свалянето им,даже се надявам този път да си запазя някой Sad защото предния път свалих всичко и отново си станах кожа и кости,а с малко килца се харесвам повече,ама така е кой каквото няма това търси.сега проблема ми е запека Embarassed,дайте идея с какво да го преборя,знам че не е хубаво да се яде активия, овесените ядки и топла вода с мед не ми помагат,а тежестта в стомаха ми тежи повече от бебо.

# 106
Ани2002 ,твоята сладка бузана по колко грама яде на едно ядене и колко пъти за 24 часа?

# 107
Excellent     Аз смятам да  раждам нормално ама в Кюстендил. На мен ми определиха две дати за термин, защото ходех на прегледи и във Фемина и тук /Кюстендил/. В София ми казват 1 април, а тук 4 април, явно ги изчисляват по различен начин. В петък бях да преглед и доки ми каза, че бебето още няма намерение да излиза та май ще ме преварят доста мами. Grinning

# 108
JMM, ,сушени сини сливи!!!!!!само това ми помагаше!!!!!
Елчето,ние се храним на всеки 4 часа,първо кърмя малко,но понеже не е достатъ4на кърмата ми,давам още 85-90 мл ,като  слагам 30 мл кърма в това коли4ество.[изцеждам се и по малко],а другата 4аст е АМ. Малко сложно изглежда,но си свикнах с храненето така   Laughing не ме затруднява!вие как сте ,мили4ка

# 109
Добро утро и от мен  Party Какъв прекрасен ден само  newsm68  Nature Sunny Аз 4акам мъжа да направи закуска и да хукваме към Борисовата градина или към НДК -то  newsm68

4естито на мъжа на Ани 2002 ! На първия татко от нашият екип априлски мами  bdbaloni Ани много оригинален подарък си му подарила браво  moresmile

за килограмите -  ooooh! удрям ви вси4ите от зземята  newsm47 + 29 smile3516 badscale

за дрехите - не ми говорете  ooooh! 4е съм на ръба на нервен срив  newsm45 smile3511 smile3515 smile3512 smile3514  стават ми само едни потури и еедин анцук  ooooh! а най -лошото е 4е и вси4ките ми обу4ици за всеки ден ме стискат яко  ooooh! И се моля с две ръце да ми спаднат краката след операццията ,4е.............. как ще иззвеждам бебето незнам  doh То се е видяло 4е ще си купувм още дрехи за бременни ,зщото на мен на крака дънките си ми стават ,ама таза ми ......... толкова се е раширил . А такова подуване на крайниците не съм имала пре цялата бременност .Сега със ставането и съм дон балон  Banghead newsm50 Ама всеки ден се оспокоявам 4е в петък ще мине вси4ко като си видя съкровището   ylinfant

Нио аз мислех 4е си от София .  Crazy Ами стискам палци вси4ко да е ок и да не преносиш  Hug А и ми е интересно как ти из4ислиха термина за 4-ти  newsm78

# 110
Виждам, че за дрехите говорите.  ooooh! Мале колко болна тема.
Миналото лято преди да забременея бях много отслабнала и си бях накупила страхотни дрешки. Бях станала.......  Crazy Crazy Crazy и се бях върнала на работа , сред хора... абе  всичко беше ....   Flutter
И сега като си се представя след раждането и като знам първия път какво беше. А август месец братовчедката ми се омъжва и не ми се мисли какво ще обличам. Имам едни феерични роклички , едни костюми от миналата година дето едва ли ще мога да нося това лято.  Tired

Excellent не се притеснявай за подутите си крака. Мойте крака по време на първата бременност мислех, че не са се подули, но след като лежах в болницата с малкия една седмица на изписването установих, че ботите с който бях влязла там ми хлопат и ги закопчавам докрай..... Grinning Просто след като родим  всички неразположения си изчезват и се появяват други  ooooh!

# 111
Засега сме само на кърма.А ти как разбираш че кърмата не е достатъчна?

# 112
Честит татко рожденник, Ани! Да е здрав и мнооого щастлив с прекрасните дами до себе си!!!
 newsm59

# 113
  • Sofia
Здравейте момичета.
Два дни ме няма и цели 3 бебчета са вече сред нас. Tada
Да са живи и здрави, а на майките им много щастие и хубави моменти.
Виждам че обсъждате дрехите. Макар да не съм качила супер много и аз не мога да си намеря място. Вчера мерих едни панталони и направо пи се дорева. Опъвам ги с нищо не се харесвам. Но това е една от жертвите, които сме принудени да дадем в името на най-хубавото нещо в този живот. Нашите деца!
 Сега отивам да гледам снимки! Grinning

# 114
Да се включа и аз с честитките към Соня, Гери К, Биби и Елчето, нашата мама героия Милена 66, Яни, Алис и Лок Ани - да са ви много здрави и послушни малките съкровища и да ви радват много.
Гледах снимки на малки мишки, така ме зарадваха, толкова са ми милички, това наше сладко талисманче Иветка е направо принцеска сладка, Наско е малката ни хубава мишка, а Ники е сладкото ни бузче  Hug Hug Hug Hug Hug Нямам думи да ги опиша, толкова са ми сладки.
И аз като други мами не мога да повярвам, че има в корема ми една такава мишка-разбойник. Нямам търпение да го видя. Иначе неразположения кой знае какви нямам, подуват ми се краката само като седя дълго време седнала пред компютъра, иначе съм ок. Нямам апетит напоследък, обаче все ми се яде сладко  newsm78 newsm78, такова чудо не е било........Вечер си ми тежи само докато легна и се обърна три-четири пъти, нощем ставам максимум един път, или рано сутрин и така. В общи линия съм ок, не мога да се оплача. Разбойника Коко е много активен, напомня за себе си постоянно, страх го е да не съм забравил за съществуването му  Joy
Вчера ходихме да видим бебката на едни приятели, която е на 2 месеца, уж е голяма за възрастта си, а на нас ни се видя много малка, започвам да се притеснявам, че всичко което сме купили ще е голямо за Коко и ще са му като подарени дрешките......но нищо, жив и здрав да се роди, пък лесно ще накупим по-малки нещица. Вчера за първи път ходихме до Джъмбо и му купихме 4 гащиризончета, памучни, много хубава материя и десени, памучно одеяло за 10 лв.  #Crazy(много евтино ми се видя) и протектор за матрак, някои други дреболийки също му взех, термометърче за вана, играчка за количката.... А бе в общи линии там няма кой знае какво, но между всичко може да се намерят някои и други хубави нещица.
Май се олях с пост. Като гледам времето, днес пак ще сме на рзходка.
Много целувки на нашите бебенца и много цунки на коремчетата!

# 115

А след това започват следващите ми опити да предизвикам раждане
Пфу - аз си викам, че друго ще правите...  Heart Eyes  (в никакъв случай не и пренасяне)..

Елче, как ме окуражи само!! Дано ни заразиш и с бързото си и сравнително леко раждане, с бързото възстановяване и с духа си!!  Hug

# 116
Честити нови бебета!  newsm32

JMM, за тежестта в стомаха - нищо друго освен ГЛАД  Confused , докато премине ... Особено вечер, след осем часа; овесените ядки би трябвало да ти подействат на гладно, ако са в комбинация с прясно мляко и стафиди /или други сушени плодове/ - искам да кажа, че обикновено ... действат  Rolling Eyes Mr. Green ... и то неудържимо
Ами, само осем кила плюс съм в края на осмия, защото стомахът си има претенции  Laughing

# 117
моя не е от претенциозните,но вече втора сутрин съм на нищо и вода  и пак ме мъчи,такова чудо не ми се беше случвало досега,а иначе ще пробвам и със сини сливи

# 118
  • Düsseldorf
Бреееей, че хубаво пак ще ми стартира денят (знам, че е малко късно де... Wink
Ама прекрасни вести, докато успея да се запиша в новата тема и валеж от бебоци!!!!

А може ли да има по-прекрасно начало на пролетта!!!

Честити Слънчица на sonya-yancheva, alice26, look_ani, bibi, Гери К!

Аз тук се боря с багажите след почивката в Сандански и усилено пера бебешорските неща... Таткото замина на концерт на Рамщайн в Белград вчера, та моята задача беше да устискам до днес, сега вече имам зелена светлина. Но има доста време де, нека си постои докато реши бебокът.. Simple Smile
Хубава неделя на всички и продължавам да очаквам хубави вести, днес още си нямаме бебе...  Hug

# 119
Благодаря, Мили Ванили,аз затова се опитвам да описвам всичко най-подробно.Разбира се че има неприятни моменти но важното е как гледаш на нещата.Опитвам се да се радвам на хубавите и да не обръщам внимание на не толкова хубавите

Общи условия

Активация на акаунт