Отговори
# 75
Честито бебче на Гери!

# 76
Честити принцеси на bibi  и на Гери.Да са живи,здрави и весели деца.Да радват много мама и тати.

# 77
Момичета, преди малко намерих една статия за възстановяването след секциото, която мене лично малко ме поуспокои...ако има и други като мен с предстоящо секцио и имат желание да почетат ето линка - http://semeistvo.rozali.com/krasota-zdrave/p11462.html

# 78
ЧЕСТИТО НА BIBI И ГЕРИ!!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!!!! baloni baloni baloni

Katerina_80 и аз съм същата – изкарах около 7-ия месец една много лека настинка, но ми остана един доооста запушен нос и от тогава съм на капки Муконазал...говорих с лекарка и каза че било нормално наистина (запушения нос по време на бременност) и щяло да се оправи положението като родя....дано е така, скоро ще разберем...А за привикването мисля, че няма да стане

Alesya - много е неприятно това с тази константна хрема  Sad И аз ползвам същите капки, но се притеснявам, тъй като една позната беше привикнала към Нафазолин, но той пък беше в Списъка с наркотичните вещества и прекурсорите преди няколко години.

milli vanilli - за килограмите аз първоначално бях твърдо решена да не качвам повече от 15кг., после станаха 20......  Embarassed Но от офиса ме успокояват с една колежка, която е качила 40 кг., а сега изглежда доста добре! Wink

# 79
Ехааа, колко много хубави новини само за няколко дни!

Честити бебчета на всички скорошно родили мами! Да са живи и здрави малките съкровища, а на мамите бързо възстановяване, че ще имат нужда от доста сили!

bouquet

# 80
Katerina_80 - във всички случаи е неприятно, а и все мисля дали не вредя на бебо, но се успокоявам с факта че когато майка ми е била бременна с мен е ползвала ксилометазолин и да чукна на дърво всичко с мен си е наред...а и ако ми е запушен носът и дишам с уста едва ли ще е по добре (особенно за гърлото ми)...така че те съветвам да не се притесняваш засега и да гледаш на теб и бебето ти да ви е добре...и дай боже като родим поне тези носове да не ни мъчат...все пак ще си имаме други грижи тогава.  Wink

# 81
Чудесен ден сте имали като гледам ,чудесни новини Grinning
Биби си искаше рибка и до последно се пазари за това ,да е жива и здрава  малката Леа  bouquet Единствено се учудвам ,че е родила с планово секцио в събота ,досега все си мислех ,че само през седмицата си ги планират.
Страхотни новини и за Гери,бях започнала да се тревожа! Все манекенки днес ,само така !
Аз се радвам ,че и този ден мина ,само да мине и утре и вече спокойно мога да раждам  Praynig
Майка и татко ми бяха на гости ,адски се изнервих ,заклевам се да изкарам седмица без да видя нито един човек от родата ooooh!

# 82
  • София
Днес - голям берекет!

Честита Леа на мама Биби и Кая на мама Гери ! Да бъдат много здрави, жизнерадостни и щастливи, гордост на мама и тати! На мамите пожелавам бързо възстановяване и скорошно включване при нас с подробен разказ.

kaat,  Grinning и аз нямам търпение вече за срещата с бебка, но все ми се иска да бъде малко по-нататък, по възможност към първата десетдневка на април. Но както се случи, аз съм готова - поне психически и емоционално. Само всичко да е наред и да сме живи и здрави. Ние с таткото вече се хванахме с приготовленията - в момента мъжът ми сглобява леглото и малко се ядосва на някои майсторско-проектантски недоразумения и недомислия, но знам, че ще се справи най-добре и в крайна сметка бебка ще си има едно хубаво легло.  Grinning

Приятна вечер и спокойна нощ на всички.

# 83
Забравих още една честитка.

Galia_5, честита шестица. Ти си голям герой, в края на осми месец още ходиш по изпити. Simple Smile
Колко ти остават още?

# 84
Здравейте момичета.Да са живи и здрави новите бебчета,да радват родителите си и да растат умни и щастливи.И комплименти за имената-страхотни са .Моите щерки най-после намериха време и качиха снимки на брат си.Ама не можем да се похвалим с големи бузи. Видях че сте коментирали чаршафчета.Аз си купих общо 4.Два от тях са на Чиполино и в момента са на промоция.От трико,единият е и с обиколници и са 28 лв.Много са мекички.  За болницата забравих да ви препоръчам балсам за устни,моите по време на раждането страшно се напукаха.Освен това си бях взела нощни превръзки ,защото тези за родилки ме стреснаха с размер, и ми бяха ок.   

# 85
Елче много е сладичък пу-пу-пу  Hug Като малко мишленце е абе много е сладичък

# 86
Елче,ми той много красив твоя момък  Flutter Красавец голям, да ти е жив и здрав ,какви физиономии прави само Laughing
И как всички дрешки са му големи .....душичка малка ,сигурно до месец няма да му стават  Heart Eyes
Да ви кажа ,аз мойто си го представям едно такова голямо и бузесто Grinning
Последните два пъти като ходих на прегледи все при различни лекари ,още с лягането и с първия поглед на ехографа ми казват "Лелеее,какво бузесто бебе имате " Mr. Green Дебелаче ще си ми е то  Mr. Green
Сериозно ,досега не се бпх замисляла как точно ще изглежда бебков ,но от няколко дни не спирам да си го представям съвсем ясно Flutter

# 87
Честити госпожици на Биби и Гери!Страхотни имена сте избрали момичета,нека с гордост да ги носят!

И наздраве на татковците!

# 88
Боже Господи, какви сладки бебета имаме в албумчето - току що се запознах със синовете на Соня и на Елчето . Да са ви живи и здрави !!
А аз не мога да поваярвам, че тва дето мърда корема ми е такова - и че е така оформено...
Това е някаква магия!! А Наско, колко мъничък изглежда на фона на креватчето..Направо да те е страх да го пипнеш сигурно. Мамин златен!

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ забравих да кажа!
Лека нощ от мен. Дано успея да поспя, че така ми тече носа  ooooh!... Адски странно е, защото едновременно хем е запушен, хем си тече като чешма. И като се издухам не се отпушва, че поне за малко да мога да дишам през него... Само с някакви кърпи се бърша, и чак кожата ми (дето съм мургава) ми почервеня и почна да ме боли...И от носа само кихам, ама постоянно и са ми насълзени очите.. Абе защо няма спокойствие малко бе - един ден няма нещо да не боли или сърби  #Cussing out  Crossing Arms

# 89
ГЕРИ,БИБИ ЧЕСТИТИ ДА СА ВИ ДЪЩЕРИЧКИТЕ-ДА СА ВИ ЖИВИ ЗДРАВИ И ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ВИ РАДВАТ !!!!!

И аз сега разгледах снимките с млките бебоци и много се развълнувах....пу пу пу ..ама много сладки бебчовци !!!!!

milli_vanilli ,питаш ли ме-мен тази хрема вече 1 седмица не може да ми мине.... Sad-и безсъние ме гони-то като не му е конфортно на човек не може и за заспи.... ама нищо де -вижда му се края-още малко-ох  ражда ми се вечеееее  Mr. Green ,въпреки ,че съм предупредила беба да изчака да мине великден -хахаххахахха easter

Общи условия

Активация на акаунт