май чак в петък ще е хубаво времето.Вчера бебка бая си хапна вечерта - горе - долу колкото мене. Направо се учудих къде го прибра. И не беше нищо особено - домашно пюре - само картоф и морков

Последните дни се храни добре и съм по-спокойна.
Emily_ - радвам се, че сте се разминали с АБ

Браво на Изабел , че е по-активна. Пробвай да я стимулираш с интересни за нея неща. Например такива, които тя много ги харесва а ти не й ги даваш
Аз на бебка започнах всичко да й давам , но само под контрол. Например един път звънна на някого, защото джиесемът е с тъчскрийн. Ама карай - това да е проблема.
Мама Диди - ти биеш рекорда във форумът по разкриване на лични данни - имената, подробности, кварталът, даже ни показа и кооперацията ви и терасата

Да не получиш неканени гости лятото
Между другото ТВ Микс още ли има в Бургас. Това ни беше първата кабелна в Пловдив - май че беше 1996г. Предаваха си от Бургас и командироваха хора тука. И по цял ден даваха филми, имаше и готини предавания - хващаха ги по сателита и после ги превеждаха на български - имаше много хубави италиански и едно много лудо - американско, но за латиноси. Нещо от рода на лична драма - направо съм се превивала от смях

Драга, страхотен е Джерард Бътлър, ако не си гледала P.S.I Love You, моля те поправи се, аз там се влюбих в него за пореден път! И не е толкова стар пича, не така.. Харесвам и Джъд Лоу, Джейсън Стейтмън, Хю Лори.. и хайде американски няма да изброявам, че има още дядовци сред тях, напр. Брус Уилис.

И аз си харесвам Джъд Лоу, Джейсън Стейтмън. А пък вторият в Mean machine има невероятна роля. Умрях да се хиля. А и Вин Дизел не е за изхвърляне

Ами обясни му, че това е нов вид психотерапия. Не стига,че му пестиш пари за психоаналитик, ами те бъзика Lennyh - този вторият, дето си го изтипосла , е голям любимец на свекъра. Много обича да си взима екшъни с него. Аз обаче , като го видя на обложката и ми е ясно, че филмът не става и няма да го гледам
, та затова ще видим при педито как ще се презентира другия месец и тогава ще взимам мерки.
. Дори в " Грозната истина" ми хареса, филмът е доста блудкав, но той пак си блести там. А младежа хич не ми е дъртичък, 11 години разлика хич не ми се виждат много, даже много добре си ми изглежда 

Не може да е гей!!! Отказвам да повярвам...