ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 722
  • 658
  •   1
Отговори
# 480
  • София
аз имам малко останал от парюр на Герлен, който е във вид на компактен ФДТ, нещо като пудра идва - не е покривен, не е траен, но на снимки с него изглеждам направо зашеметяващо, прави кожата идеална на снимка (с малко коректор под очите де).

# 481
Да се включа и аз като по случайност точно днес се сдобих с Аква на Герлен - взех мъъъъничко по-тъмен тон, но като се има предвид, че идва лято и много море май съм уцелила. У дома веднага пробвах и мисля, че наистина е перфектен Heart Eyes
бях тръгнала за нещо от МАС, но се върнах с този и сега като виждам колко го хвалите в теммичката мисля, че не сбърках Flutter

# 482
Момичета , кажете нещо по-вече за покривността на Герлен - екстрийм  Praynig     bouquet

# 483
  • Paris
Момичета , кажете нещо по-вече за покривността на Герлен - екстрийм  Praynig     bouquet
Перфектна! Средна до висока, без ефект маска. Peace

# 484
  • Пловдив
Благодарение на препоръки на дами от тази тема, понеже нямам много време да обикалям и пробвам, се сдобих с ФДТ Парюр на Герлен. Е, няма подобно мазило. Несравним е. Не само, че визуално променя облика, адаптира се към кожата, но и няколкото дребни пъпчици които имах в определен период от месеца се тушираха. И аз вече го препоръчвам.
Уникални са и Аква, и Екстрийм, и Голд Peace
Ти кой вид точно ползваш?Искам и аз на Герлен да пробвам,кожата ми е нормална към комбинирана.С каква покривност е фон дю тена?Аз предпочитам нещо с лека до средна покривност.Кой вид би бил добре за моята кожа?

Взех Аква. С комбинирана кожа съм.

# 485
Перфектна! Средна до висока, без ефект маска. Peace

Страхотно, следващата ми покупка  Flutter Благодаря   bouquet

# 486
И аз да кажа ,че съм много доволна от герлен-парюр.Тъкмо ми свърши и се чудех с коя марка да го заменя мислех с клиник ,че четох във форума добри отзиви.Сега като ви чета май се замислям дали да го сменям  newsm78

# 487
# 488
Някой пробвал ли е бази,фдт и пудри на SEPHORA ?Цените им са относително добри,какво ще кажете за качество,покривност?

# 489
Аз бях с Клиник зимата, но се чудя лятото на какво да премина. Мисля дори на някоя лека пудричка. Ще ви чета да видя от каквосте доволни, че ми писна да хвърлям продукти Hug

# 490
Аз бях с Клиник зимата, но се чудя лятото на какво да премина.

И аз съм така, ползвах Рипеъруеар, но сега лятото ми е тежък. Чудя се между герленския парюр-екстрийм, антибактериалния на Виши и Клиник - анти блемиш. Ще ви чета и за други предложения Wink

# 491
  • София
Дали бихте споделили цените на ФДТ-те на Герлен? Скоро не съм излизала по магазините (ох, криза е), но поне да знам как се движат, че май и аз към него ще се насоча  Peace

# 492
  • София/Бургас
Дали бихте споделили цените на ФДТ-те на Герлен? Скоро не съм излизала по магазините (ох, криза е), но поне да знам как се движат, че май и аз към него ще се насоча  Peace

Цената е 92 лева, ако не бъркам.

# 493
  • София
Благодаря ти ChemistryLady за бързия отговор  bouquet Ако качеството и ефектите, които постига са наистина такива, то тогава не си заслужава да се коментира цената  Peace

# 494
  • София/Бургас
Определено е така Shu6omiga. Аз съм голяма фенка на този ф.д.т.-ен.

Общи условия

Активация на акаунт