Топли слънчеви лъчи огряват нашите канадски ширини - 41

• 34 336
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Честит празник на всички деца и на тези родители, които не са загубили детското в себе си! newsm44

# 616
Честит празник на всички деца и на тези родители, които не са загубили детското в себе си! newsm44

Ааа, не сме, не сме smile3534
Честит празник на всички малчугани Tada

# 617
  • Vaudreuil Canada
Честит Първи Юни на всички дечица и за всички, които се чувстват все още деца  Mr. Green Ето и малко почерпка за празника - лъва щях да го правя за именния ден на дребния ама тогава не остана време та изостана в програмата

# 618
  • Лавал-Пловдив
Честит празник на всички деца, а и на големите съхранили детското в себе си   bouquet

# 619
shemet_neveroiaten за теб -   smile3501

# 620
Шеметче, наистина си невероятна Hug

Честит празник на всички Flutter

# 621
Честит празник на всички дечица Simple Smile
Ето моята талантлива щерка и нейното сладкарско произведение по различен повод, но става и за сега Simple Smile Извинявам се но няма за момченцата (засега) Simple Smile

# 622
честит празник на  малки,големи и още  по- големи деца!

шемет,тортата е супер!

escorial,аз си извадих карт малади 3 месеца след пристигането ми в Канада .Просто така се случи.Нямах никакви проблеми,питаха ме само защо толкова време съм се забавила.Но през това време съм била в Канада ,но предполагам че и твоя познат не би трябвало да има проблеми.

# 623
Честит 1ви Юни!!!!!! smile3535

# 624
  • Калгари, Канада
Честит ден на детето на всички деца (дори и вече пораснали)!

Шеметна, голяма ентусиастка си, страхотна торта  Hug

tinaros , браво и на твоята дъщеря   bouquet

# 625
  • Канада, Монреал
Един познат влезе като Permanent Resident преди 2-3 дена в Канада. Още не е подал документи за Card Maladie. Проблема е, че ще трябва да се връща в Бг след 20 дена и да остане няколко месеца там преди да се върне отново тук.
Въпроса му е: Ако си загуби правата за Card Maladie, пише, че регистрацията му нямало повече да бъде валидна. Какво точно означава това и ако се случи, поради отсъствие от Канада, какво се прави после, след като дойде вече наистина за постоянно?
Той ще си загуби правата за определен период от време, не завинаги. Ако смята да остане извън страната повече от 183 дни, а вече е подал и получил здравната карта, ще трябва отново да подава документи и да чака нови 3 месеца, през които да си плаща здравна застраховка. Ето повече инфо тук: http://www.ramq.gouv.qc.ca/en/citoyens/assurancemaladie/arriver/ … l#conserver_droit, а най-дорбе да им се обади и да си пита за неговия случай специално, защото ако смята да стои повече от 6 месеца извън страната, май няма смисъл сега да подава молба.
Titina, Честито бебче!  Simple Smile
Шемет пак си спретнала хубава торта, напомня ми на тези от моето детство Simple Smile Кой ги яде тези торти? На мен така ми се правят, ама мъжо е пуснал забрана, че 100 кила щял да стане после.

# 626
Много благодаря за бързите отговори!

Чесито и от мен на малчуганите! Simple Smile

# 627
Честито на всички малки и големи дечица Simple Smile

Черпя ви виртуално и за рождения ден на сина ми Simple Smile

Браво и на майсторките на торти, неверятни са и двете! Браво за ентусиазма!

# 628
  • Vaudreuil Canada
tinaros браво на дъщеричката ти - много добре се е справила - ако запази интереса си в тази област много бързо ще напредне.

Миленче да ти е жив и здрав сина и много да ви радва.

Кой ги яде тези торти? На мен така ми се правят, ама мъжо е пуснал забрана, че 100 кила щял да стане после.

Моя вече ги е минал 100-те но вината не е на тортите  Mr. Green

escorial и аз знам че трябва да чака нови 3 месеца за да се активира осигуровката - но това е само ако си бил извън страната повече от 6 месеца иначе няма проблем - то затова и пенсионерите седят във флорида само половин година та да не си загубят осигурителните права Simple Smile

# 629
Честит празник и от мен на всички дечица и на рожденика на Милена!
Да са живи и здрави и само да ни радват!

Шемет, тортата е невероятна, браво, както и на дъщеричката на Тинарос!

Искам да питам живеещите/живелите в Кот Ст-Люк дали имат впечатления от градина Ниф-Наф? Днес записахме там малкия от септември, та ми се иска да чуя впечатления, ако някой има такива? Иначе сегашната му градина е страхотна, но ще се местим и ще ни е доста далече след това, а иначе изобщо не ми се иска да я сменяме....

Общи условия

Активация на акаунт