За лятото вместо сладолед Дюкан ми казва - вода и обезмаслено мляко с лед - 226

• 43 805
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Аз нямам много време да пиша, но чета редовно... Wink
ttedkata, честити 20 свалени килограма. И ти като мен си по средата. Нататък ще е по-трудно, но ще стане щом сме се захванали.
dani_l, честито и на теб за 3-те месеца!
 Аз сега се хващам, че доста по-осъзнато съм се захванала втория път. В началото просто гледах да отслабна, а сега вече си мисля за спорт и продължението на режима, което е добре. Явно си трябва време за решението/поне при мен е така/.
 За Мирчева и аз да кажа Embarassed: когато бях на 19 години тежах 39 кг./при 158 см/. Може и да има момичето малко за сваляне, а освен това е добре младите да се пазят от напълняване, че после е много трудно...Но тя си решава, не е малка.... Wink На снимката изглежда много добре! Wink
 П.С. Забравих да кажа, че вече съм твърдо 60 кг. Wink

# 166
Момичета.....Става нещо вълшебно с мен.... Shocked Shocked Shocked Shocked
(за новичките,които не ме познават - в ЧЕТВЪРТА съм от няколко месеца)

Откакто спрях да вечерям след 18-19 часа .....Свалих 1 кг.....ОБАЧЕ! От 52 номер сега вече купувам дрехи 46-48 по БГ номерацията.....Т.е. съм свалила и на обиколки.....
Изумена съм! Не съм очаквала! Нямам обяснение,как става този номер.....Ям си иначе и не забравям триците и протеиновия четвъртък.....

# 167
Привет момичета,

ще ви помоля за съвет. Тия дни съм изпаднала в чуденка как да процедирам за Великден. Не искам да наруша правилата, но ме притеснява, че по време на празника мога да изпусна края.
дали ще е зле ако направя 7П/7ПЗ, тази седмица до края да карам на П, а следващата до неделя на ПЗ? Очертава се, че точно в дните от  01-05.04.2010 г. трябва да бъда протеини, а на село ще има много зелени салатки...
Ще бъда благодарна да вземете отношение.  bouquet

# 168
  • Sofia
TheNMaster, явно това с ранното вечеряне е много важно. Аз обикновено свалям повече, когато съм вечеряла рано. В много диети е казано стриктно. Баща ми вече над 10 години се храни разделно и при него е закон да не вечеря късно. Той много отслабна, даже доби малко болнав вид от това, но се чувства добре. Няма начин да не ти даде отражение това. А иначе сигурно е страхотно усещането ти... Wink

# 169
Аз искам да попитам колко дни да направя ударния режим 5 или 7. Като съм на 24 години 165см и 77кг /след като махнах 1,5кг от мен за 2 дни с Дюкан/. И след това втората фаза с какво започва ПЗ или с П и колко дни да си избера 5/5 или някаква друга комбинация. Много ви благодаря предварително.

# 170
А дробчетата ги направих така в тавичка сложих изчистените дробчета /1 тарелка около 700гр/, 1 глава лук на едро я нарязах, 1 връзка магданоз. Овкусих с черен, червен пипер, съвсем малко сол, вода и балсамов оцет.

# 171
  • Пловдив
Аз искам да попитам колко дни да направя ударния режим 5 или 7. Като съм на 24 години 165см и 77кг /след като махнах 1,5кг от мен за 2 дни с Дюкан/. И след това втората фаза с какво започва ПЗ или с П и колко дни да си избера 5/5 или някаква друга комбинация. Много ви благодаря предварително.

5 ударна, 5/5 - втора  Peace Започва с ПЗ.

# 172
Удрният нека да ти е 5 дена(повечето дни са излишно натоварване на организма)....После минаваш 5 дена на ПЗ....И караш тази схема,която за мен лично е най-добрата..... Hug

Жана явно е така,както казваш....Наистина усещането е страхотно!

ЕДИТ
ВещиMr. Green  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 173
  • Basel
Аз искам да попитам колко дни да направя ударния режим 5 или 7. Като съм на 24 години 165см и 77кг /след като махнах 1,5кг от мен за 2 дни с Дюкан/. И след това втората фаза с какво започва ПЗ или с П и колко дни да си избера 5/5 или някаква друга комбинация. Много ви благодаря предварително
Направи 5 дни ударна,няма смисъл от повече само ще се изтормозиш.След това продължаваш 5/5(постигат се най-добри резултати),като втората фаза започва с ПЗ.Желая ти успех Peace

# 174

Много благодаря  kiss thumbsup

# 175
mmmshushy80 ,кажи кво си купи за ядене че и на мен ми стърже а немога да реша какво да ям купено  Heart Eyes
 Малко късно се включвам , но све пак .... аз май пак огладнях  Mr. Green , 2 пилешки пържолки , 2 варени яйца и 1 кисело мляко  Mr. Green

CabuHka , ние правем редовни срещи и ще се радвам да се запознаем на тях !  Flutter

Мастърче , страхотна си браво за резултатите ... продължавай все така !  Hug Иаз съм го забелязала това за вечерята , ние пък в къщи ядем още в 17.30 и разбира се в 21 пак сме гладни .... направо ужас !

# 176
  • София
CabuHka,  welcome Направи 5 ударни и после продължи с 5/5 ( тази схема дава най-добър резултат) като започнеш с ПЗ. Успех с режима. newsm10
Успех и на всички новички.
Мастърче, какви магии твориш в 4-та? Wink Аз не мога да вечерям рано. Обичам вечер да сядаме всички на масата. През седмицата това е времето, когато можем да се видим и да си поговорим. Но обикновено преди 19 и 30ч. не се получава. Sad

# 177
CabuHka радвам се, че се включи. Ще се подкрепяме заедно. Аз също съм от понеделник, но не съм свалила още нищо. Сигурно е от възрастта ми 45г.  и менопаузата. Дано съм също упорита като теб.   bouquet

# 178
 Момичета, на всякъде пишете, а и чета рецепти, в които има лук, е добре де, лука не е ли зеленчук  newsm78 аз си мислях че не може в ударния период.

# 179
  • София
Всичко изчетох!
Но нямам време да пиша ...

Новите  welcome Яжте, пийте вода и бъдете стриктни!!!
Мастерче Hug Hug Браво на теб!!!
Как става таз работа, бре? Да взема и аз да се пробвам newsm78 но като лягам напоследък все в 2-3 след полунощ, как ще издържа ако вечерям в 18-19ч, да не почна да вия на луната Twisted Evil
Вещи Heart Eyes Hug Heart Eyes веднага се сетих за теб Laughing
Гардения, аз пък страдам всеки път че си в МЦ, защото все се надам да има още като Надето newsm47
Крисче, Шушка  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт