За лятото вместо сладолед Дюкан ми казва - вода и обезмаслено мляко с лед - 226

• 43 805
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Lucie, аз също лягам след 24 часа винаги. Старая се да вечерям напоследък около 20 часа /нама как, на работа съм до 19 часа/. Ако е по-късно се стремя да е много малко количеството храна. След това ако ми "престърже" пия течности-"кола лайт", правя си кафе /не ми пречи на мен за заспиването Laughing/ или какао /нискомаслено, като го включвам понякога само за разнообразие/. Освен това вкъщи много обичаме чай, но не този в пакетчетата, а насипен. Зеленият поне е позволен, а има много видове, които могат да се правят. Него също го пия с мляко и подсладител. Така се спасявам, но се свиква...

# 181
Мастерче Hug Hug Браво на теб!!!
Как става таз работа, бре? Да взема и аз да се пробвам newsm78 но като лягам напоследък все в 2-3 след полунощ, как ще издържа ако вечерям в 18-19ч, да не почна да вия на луната Twisted Evil
Ти даже не си още в ТРЕТА бре!Къде се гласиш да не ядеш!  Crossing Arms
Щом си решила да си във ВТОРА,яж си позволените храни без ограничение....Твоите проблеми идват от прегрешенията....Иначе досега да си забравила тая ВТОРА.
П.П.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 182
Moмичета, най-сетне имам мискер с пасатор, нещо, което много ме спираше по пътя към вашите рецепти, докато го нямах. Затова съм решила да се развихря довечера   chef и съм харесала няколко рецепти на Miss Marple - слепени сладки, тирамису и парфе. И не мога да си избера  smile3529 Чета, гледам, всичко изглежда супер. Затова ви моля, ако някой си ги е приготвял да даде лично мнение, кое е най-лекичко и вкусно, пък и кое би станало по-бързичко, понеже ще се прибера чак в 20 часа от работа и от там насетне ще ги готвя  Grinning

# 183
слепени сладки, тирамису и парфе
 кое е най-лекичко и вкусно, пък и кое би станало по-бързичко,
Ами ти си избрала все сложни  Joy
От изброените може би парфето ще ти отнеме най-малко време.

Аз току-що открих дюканка от Русе, тя ми била пред очите, ама ...  Joy Ако има други неидентифицирани дюканки от Русе и региона, обаждайте се, че почваме да мислим за среща.

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 17:16 от miss Marple

# 184
слепени сладки, тирамису и парфе
 кое е най-лекичко и вкусно, пък и кое би станало по-бързичко,
Ами ти си избрала все сложни  Joy
От изброените може би парфето ще ти отнеме най-малко време.

Много ти благодаря. Захващам се с него довечера, пък останалите в почивните дни  eat nuts Жива и здрава да си с тези рецептички чак нямам търпение да ги изпробвам  Hug Hug Hug

# 185
Опитай и сладкиша на лео  chef невероятен е  Hug

# 186
Опитай и сладкиша на лео  chef невероятен е  Hug

Много се канех снощи дали да не го почна. Ама късно стана. Той ще е следващото нещо. Благодаря ти   love001

# 187
Здравейте, момичета!

Имам един въпрос - улучих някакви бутчета, които след варене пускат доста мазнина, дали бульона им може да се ползва за супа или да го изхвърля?

# 188
mmmshushy80 ,кажи кво си купи за ядене че и на мен ми стърже а немога да реша какво да ям купено  Heart Eyes
 Малко късно се включвам , но све пак .... аз май пак огладнях  Mr. Green , 2 пилешки пържолки , 2 варени яйца и 1 кисело мляко  Mr. Green

CabuHka , ние правем редовни срещи и ще се радвам да се запознаем на тях !  Flutter

Мастърче , страхотна си браво за резултатите ... продължавай все така !  Hug Иаз съм го забелязала това за вечерята , ние пък в къщи ядем още в 17.30 и разбира се в 21 пак сме гладни .... направо ужас !

С радост ще присъствам на срещите Simple Smile

# 189
Аз водата и количката лайт си ги пия редовно и мн често съм до  Toilet. И не ям след 20 часа. Понякога ми се похапва нещо /и как няма като все гледам как се хрупат вафлички и бананчета  smile3511/, но стискам зъби и пия водичка  newsm62. А дробчетата да кажа ми миришат доста апетитно, чак и недиетуващите около мен им се точат.

От сладките десерти и аз трябва да направя някой.
Вчера пробвах шоколада във фризера дето се слага /ама не ми хареса много е сладко/. Направих и обикновен сладкиш от книгата 350 рецепти на Дюкан той беше добър. И един хляб се пробвах да направя, ама отиде в кофата  smile3518

Ще пробвам сигурно палачинките, дано те станат. А сладолед правили ли сте, че вчера като се разхождах в Бургас бяха пуснали едни от любимите ми сладоледи и ми стана много тежко  newsm45 newsm45 , но стиснах зъби и продължих.

# 190
Здравейте, момичета!

Имам един въпрос - улучих някакви бутчета, които след варене пускат доста мазнина, дали бульона им може да се ползва за супа или да го изхвърля?

слагаш го в хладилника
мазнината изплува отгоре и се втвърдява, маха се лесно с лъжица

# 191
Здравейте и от мен.Ето една рецепта за сладолед подходяща за втора фаза:100мл вода(или обезмаслено прясно мляко),2 чл подсладител,3 яйца,2 ванилии.Завираш водата(млякото)и 1 чл подсладител отстраняваш от огъня един по един прибавяш жълтъците след това прибавяш предварително разбитите на сняг с другата лъжичка подсладител белтъци разбъркваш добре прибавяш и ванилията,изсипваш в кутия и слагаш във фризера да замръзне.Може вместо подсладител да се използва степче така има вкус на плодове,за третофазнички може да се добавят и 2 сл обезмаслено какао.Приятен апетит. kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2Между другото току що направих соленият кекс на miss Marple направо е чудесен даже го омахах половината намазан с крема сирене-естествено обезмаслена Joy Joy Joy

# 192
Корни, този сладолед май е вкусен, а? Мерси за рецептата, аз много обичам сладолеееед  Hug Hug Hug

# 193
Здравейте, момичета!
От 13 дни съм на диетата на д-р Дюкан- свалих 4 килограма, чувствам се добре  Heart Eyes
Моля, кажете ми какъв подсладител използвате, защото искам да си спретна някакъв десерт, че много ми се прияде сладко  Laughing
Видях в махленското магазинче кристална фруктоза, но не я купих- реших да ви питам може ли.
Благодаря ви, на всички и успехи в свалянето.   bouquet

# 194
  • София
Карамелче, никаква .... ОЗА!!!
Аз използвам Суитли и Хуксол, ползвала съм и някаква Сюсина (да не ме утрепат немскоговорящите, ей!) течни, да стават за термообработка.
Купих си и Екуал на прах, за поръсване на сладкиши, но много скъп ми се вижда, защото една лъжичка от него се равнява на една лъжичка захар, па цената му хич не ми се равнява Joy

Общи условия

Активация на акаунт