Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от основните препоръки за диетата на Дюкан?
Какви са препоръките за консумация на кафе по време на диетата на Дюкан?
Какви са препоръките за консумация на сладолед по време на диета Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от основните препоръки за диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръките за консумация на кафе по време на диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръките за консумация на сладолед по време на диета Дюкан?
-
Какви са препоръките за приготвяне на пилешка супа с 'варена' застройка по време на режима на Дюкан?
-
Какви са препоръките за консумация на пуешко месо по време на диетата на Дюкан?
но като лягам напоследък все в 2-3 след полунощ, как ще издържа ако вечерям в 18-19ч, да не почна да вия на луната 
и съм харесала няколко рецепти на Miss Marple - слепени сладки, тирамису и парфе. И не мога да си избера
Чета, гледам, всичко изглежда супер. Затова ви моля, ако някой си ги е приготвял да даде лично мнение, кое е най-лекичко и вкусно, пък и кое би станало по-бързичко, понеже ще се прибера чак в 20 часа от работа и от там насетне ще ги готвя

Жива и здрава да си с тези рецептички чак нямам търпение да ги изпробвам

. И не ям след 20 часа. Понякога ми се похапва нещо /и как няма като все гледам как се хрупат вафлички и бананчета
/, но стискам зъби и пия водичка
. А дробчетата да кажа ми миришат доста апетитно, чак и недиетуващите около мен им се точат.