За лятото вместо сладолед Дюкан ми казва - вода и обезмаслено мляко с лед - 226

• 43 805
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
 Докато не спре разслояването.
При всеки е различно , между 1 и 3 седмици.

# 211
# 212
  • Basel
Благодаря ви момичета smile3525

# 213
Момичета, от около месец много ми се разслояват ноктите, непрекъснато съм със заздравител и лак и въпреки всичко ефекта е нула ooooh!Чудя се дали може да е от режима newsm78Някой има ли такъв проблем?

Margito, от десетина дни и аз имам същия проблем. Докато си дебелеех имах нокти като ноктопластика - големи, здрави.. Ама айде де. Нещо напоследък и аз съм така. Мисля, че витамини трябват и хубави идеи ти дават, майка ми навремето си ги топеше в нещо заради разслояването, но ще питам и ще ти кажа   love001

# 214
  • София
и при мен е същия проблем,но се появи преди 2 седмици  Sad имах хубави и здрави нокти,но изведнъж нещо стана и сега е ужас
Подхранване на ноктите.
Ако ноктите ви се чупят или разслояват, ги заздравете, като приемате храни, богати на калций (чрез прясното мляко), омега-3 мастни киселини (в тлъстата риба), витамин С (в пресните плодове и зеленчуци) и цинк (в морските продукти и пилешкото).
от това,което пише в статията,само плодовете липсват в режима та се надявам да се оправят нещата  Praynig
хайде лека и режимна нощ и много минуси утре  Hug

# 215
  • София :(
          Девойки, днес имах безумен ден... Покъсах сума ти нерви, а за капак и приятел ми се зажалва, че се е оплел в проблеми като пиле в калчища... Иска ми се да се просна някъде така, но съм точно в такова състояние и безумно ми се иска да вия срущу Луната.
     Уф, извинявайте  Hug
     selenia, CabuHka, caramellche, добре дошли и успех  Hug
     ttedka, честито местенце на осма пейка   bouquet
     dani I, честита месечинка   bouquet
     masha24, карай си схемата и накарай празниците да се съобразяват с теб, не ти да се съобразяваш с тях  Wink Няма начин да няма начин хем да празнуваш, хем да си режимна, само от теб зависи  Peace
     TheNMaster, само ти можеш да твориш такива чудеса  Heart Eyes
          При толкова котки в поста допълнителни няма да ви показвам, само ще ви  Hug Hug Hug всичките, по списък и ще отивам да спя, с надеждата лудницата да не се отрази с плюс на кантара утре, че това ще е черешката на тортата  ooooh!
                    И да не забравя    Софийска среща на 27.03.2010 от 13 часа в Дивака на Гладстон

# 216
  • София
Взимаш празно шишенце от лак , изплакваш го добре с лакочистител
и го пълниш 1/2 с йод ,  слагаш 1 ампула течен аналгин и разклащаш.
Мажеш ежедневно ноктите с получената смес.
Пробвай изпитано е . Wink

И мойте прекрсани нокти станаха на трески, но ще ги прежаля в името на готиния си задник  newsm44

Не че няма да пробвам таз рецепта, щом става дума за мен убавицата Wink

Имам питане обаче - каква е функцията на аналгина в тая смес  newsm78 newsm78

За йода ясно ама аналгина  newsm78

# 217
Момичета за проблемите с нокти,кожа и коса пийте мултивитамини (аз пиех Сентрум) и рибено масло, което пък помага и за нормализиране на цикъла, ако има проблем  Peace

# 218
Гарденийка HugЛюси Hugшуши Hug
Всички си знаят кои липсват и не пишат...Петенци,Янич, Тумбето,...ами Кали,...ами сума ти момичета Дани, Дорчесрър, Пуси и тя не се обажда, Танте - от време на време...От Бургас  дружинката, май само Шуши се обажда...И много други сладурки...Не мога да изброя всички...

Карамелчедобре дошла и много успехи ти пожелавам  Hug HugМного се кефя да видя познато никче от друга тема Hug Hug

Момичета, не се шашкайте от начупени нокти и падащи коси...това винаги е сезонно...не е от режима.И преди режима съм имала проблемите, които описвате.Просто вземете витамини.

,Много гушлячета ви пращам Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Днес за втори път ми се случва да пиша с някого подобни неща Laughing Тяна  Hug

# 219
  • София :(
          Добро утро  Hug
     И отново е време за кафе...

Момичета, чак не смея да напиша черно на бяло какво видях тази сутрин на кантара  Blush Пет пъти слизах и се качвах, и го разхождах по кухнята, и мигах на парцали..., а той тъпо и упорито мига насреща ми - 76.0, 76.0, 76.0  Това са си 1.200 по-малко... Ей, имало значи полза от ядовете  Wink, ама не искам днес пак да си късам нервите, предпочитам да си хапна рибката на спокойствие, па макар и да не свалям с такива темпове  Crossing Arms
          Усмихнат, успешен и режимен ден ви пожелавам и дано се покаже малко слънчице днес  Hug Hug Hug

# 220
Мименситка  kiss dancing sohappy  Hands Clap  superuu Браво!
Ей сега си лягам спокойна  Laughing

Айде Люска сега ти си наред.Отивай на срещата да пипнеш Мименситка за кадем   babydust7

# 221
  • София
Мименситкеееее, искам на срещаааа newsm45 и да те пипнаааа gydi gydi

Но пак се заформя въртележка, днес пак каца гадината .... хукваме по фабриките да шием дънкова колекция, в събота я перем с камъни ... сушим ... и в неделя сутрин го изпращаме на летището.... и в понеделник се надяваме да я приеме клиента,  Praynig Praynig Praynigи да ни я възложи.

Те така ми минават дните, а когато не е този сценарий пък съм закована на компютъра от 7 сутрин до 22 вечер  badcomp badcomp badcomp а телефона вече е част от ухото.  phoneuu  phoneuu  phoneuu  phoneuu  phoneuu Дано да е за добро (както казват в турските сериали Laughing) fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 222
Eх selenia,лошото е че прасето в нас си яде всичко и не качва -закотвил се е на 70 кг и от години си ги държи #Cussing outА аз каквото хапна си го лепя Twisted Evil

# 223
Добро утро и от мен!  Hug

След  Toilet  grinning012  smokeuu, Кантаров ми показа 76,30кг  newsm53. На седмото небе съм и продължавам с пълна мотивация.

Хайде до скоро.

/Днес ще си направя студеното чайче и пилешко трябва да наготвя/. А да кажа прасетата в къщи ми изядоха дробчетата newsm61.
Добре че и аз си кусах.

# 224
Добро утро!

Момичета дето имате проблеми с ноктите!!!

Пийте витамини успоредно с режима! Центрум са много добри,както и Калмацин(калций,магнезии,цинк) - той помага и ако има крампи(схващания) на мускулите,ако имате такива.

Общи условия

Активация на акаунт